Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במצלמת רוורס ומד סל״ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מראת רוורס 4:3 ומצלמה,כבר המון זמן שיש בעיה בשידור של המצלמה,כלומר השידור לפעמים עובד ולפעמים לא.

הייתי צריך לחתוך את הכבל(4 חוטים) של המצלמה כדי להשחיל אותה וניסיתי לחבר מחדש באמצעות קונקטור וגם בליפוף כמה פעמים ונראה שזה עובד ולאחר מכן חוזר לעשות בעיות,החיבור הכללי הולך ככה :

מראת רוורס מחוברת לחיווט רדיו שנדלק בסוויץ,משם כבל rca אל המצלמה,שמחוברת למנורת רוורס,על הכבל עצמו יש חוט פלוס אדום,בצד של המראה לא גישרתי אותו לפלוס ובצד של המצלמה ניסיתי גם וגם אבל לא נראה שזה השפיע..

יש לכם השערה מה יכול לגרום לכל זה?

האם משדר rca יכול לפתור? או מצלמה חדשה?

2. התקנתי אתמול מד סל״ד אנלוגי מקום הדיגטלי שהיה לי,שמתי לב שמדי פעם בעצירה שהמנוע תמיד היה מראה על 500-750 סלד,המד החדש יורד לכיוון האפס,במעבר לניוטרל הוא מציג כבר באזור ה1000,דבר זה קורה לעיתים קרובות,לא שאכפת לי כל כך מה הוא יראה במצב עמידה כי אני מכיר את הסל״ד הקבוע,אבל יותר מעניין אם הוא יזייף בכללי? או שזה יכול להיות כתוצאה ממפל מתח?

תודה רבה!!

• תוכן חדש...