Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווייז ללא ניווט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ישנה אפשרות להשתמש בוויז רק לצרכי אזהרה

ללא ניווט? דוגמא אתרעות נגד מפגע בכביש או משטרה,

פקקים וכו'? אם כן אז אין מגדירים את זה בבקשה?

פורסם
בוודאי , אתה רק מפעיל אותו , כל מה שתראה על המסך זה הרלוונטי , זה יתריע לך על מצלמה או תאונה לשם העניין

זה בדיוק מה שעשיתי אבל לא הייתה הגשת התרעה כלום,

אני מתכוון להתרעה קולית לא ויזואלית.

רק כאשר לחצתי נווט זה התחיל.

פורסם

אני התרגלתי להפעיל ניווט גם לנסיעה בבוקר לעבודה. נכון שזה מעצבן, אבל מצד שני זה מציל אותי לפעמים אם במסלול הרגיל שלי יש פקק/תאונה ווייז שולח אותי פתאום למעקף.

:turn-l:
פורסם

רק שימו לב לא להשאיר את המסך דולק עם וויז יותר מידי זמן. הוויז נצרב על התצוגה לתמיד. (תקף למכשירי סמסונג ובעלי מסך זהה)

פורסם
רק שימו לב לא להשאיר את המסך דולק עם וויז יותר מידי זמן. הוויז נצרב על התצוגה לתמיד. (תקף למכשירי סמסונג ובעלי מסך זהה)

מה??????

אתה יכול לתת מקור או ביסוס כל שהוא לטענה הזו?

מה שאתה מדבר עליו היה תקף פעם למסכים ישנים של מחשבים וכו' (רמז,למה לשומר מסך קוראים שומר מסך?) לא ידוע לי על בעיה שכזו גם במסכים של היום ובטח לא של LED.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

• תוכן חדש...