Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קניתי לפני כמה ימים בודדים גולף 2002 מנוע 2000. דבר ראשון הבנתי שיש בעיה בגיר שהוא מתחמם וצריך להתקין קולר חיצוני. זה כבר בדרך להתקנה אבל הבנתי שהוא הולך באיזור ה200 אלף, שאני אפילו לא קרוב לשם. או שהוא יכול ללכת גם ב 150 ו100 אלף?

וגם יש לי עוד בעיה: הוישרים שלי לא מתיזים מים. יש מים, עשיתי עם קומפרוסר לצינורות. עובר אויר בהכל ולא חסום. מה זה יכול להיות? וגם המנעול של הבאגז עושה לי כמה בעיות: לפעמים נפתח, לפעמים לא. צריך לשחק עם המפתח. כמה זה כבר יכול לעלות? וגם הפעלתי את המערכת ESP עבדה מעולה. אחרי שכיבתי את הרכב יום למחרת נדלקה לי מנורה בצורת משולש אזהרה בתוך עיגול בצבע כתום. איך אני מבטל את זה?

תודה רבה לעוזרים!

פולקסווגן כי חיים רק פעם אחת

8)

פורסם

א. תתחדש.

ב. לגבי הגיר זה תלוי באיך שטיפלו/ נסעו בו. אני שמעתי על אנשים ששיפצו בין 60 ל 80 אלף. ג. לגבי הנורה של ה ESP תנסה ללחוץ על הלחצן שכתוב עליו ESP שנמצא ליד הלחצן של הארבע וינקרים אם זה לא מכבה את הנורה תצטרך לחבר מחשב כדי לראות למה היא נדלקת.

בהצלחה.

:lol: פולקסווגן כי חיים רק פעם אחת :lol:
פורסם
א. תתחדש.

ב. לגבי הגיר זה תלוי באיך שטיפלו/ נסעו בו. אני שמעתי על אנשים ששיפצו בין 60 ל 80 אלף. ג. לגבי הנורה של ה ESP תנסה ללחוץ על הלחצן שכתוב עליו ESP שנמצא ליד הלחצן של הארבע וינקרים אם זה לא מכבה את הנורה תצטרך לחבר מחשב כדי לראות למה היא נדלקת.

בהצלחה.

 

לחצתי על הESP עדיין לא מבטל אם אני ינתק את המצבר ל דקה שמעתי שהמחשב מתאפס

והרכב טופל במורשה כל 8 אלף קילומטר

אתה מכיר אולי את הבעיה של הוישרים?

וגם יש עוד בעיה ששמעתי שיש בהרבה גרמניות שהרכב קר או שסתם אתה מניע הוא עושה רעש של משיכה כזה לשניה אולי אתה מכיר?

פולקסווגן כי חיים רק פעם אחת

8)

×
×
  • תוכן חדש...