Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המידה היא 215/45/17 לרכב AWD. יש לי נסיון מצויין עם הגודייר

Eagle F1 Asymmetric 2

שעלותם כ600 ש"ח לצמיג 2400 לרביעייה.

מצד שני יש את הפלקן שצמיגים מהחברה הנ"ל היו מורכבים לי פעם באחד הרכבים והם היו אחלה. הבנתי שהם גם יפנים ולא סינים. הדגם המתאים הוא:

ZE912/914

בעלות של כ400 ש"ח לצמיג 1600 לרביעייה.

לא מצאתי אתר שמאפשר להשוות בינהם. אשמח אם מישהו יכול להגיד אם הם טובים.

בנוסף תהיתי איזה פיוז צריך להוציא/להכניס בשביל לבטל את הAWD לצורך נסיעה עם גלגל חלופי בסובארו. ממה שמצאתי בספר רכב המקוצר אין היזכור לכך, פשוט רשום איך להחליף גלגל. אבל זכור לי שצריך לנתק משהו ואין לי את הספר רכב המלא.

תודה לעוזרים!

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אתה יכול להיעזר בשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?555535-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%9CB4-2006

הענין של הפיוז מוסבר על ידי בהודעה #13 ולאחר מכן גם בהודעה #29. אני מאמין שהדברים דומים אצלך.

דגם הגודייר שציינת הינם צמיגים בכמה רמות מעל הפאלקן ואם אתה יכול לאפשר לעצמך רכישה שלהם, לטעמי עדיף.

הפאלקן אכן צמיגים יפניים, אך הדגם מיוצר בתאילנד (לא שזה מהווה בעיה), ובכל מקרה מציעים יחס עלות-תועלת מבין הטובים ברף מחיר נמוך.

תוכל לקבל חוות דעת משמשים וביקורות עיתונות לחלק מהצמיגים באתר www.tyrereviews.co.uk

פורסם

בוקר טוב,

שני דגמי הפאלקן שציינת שונים מהותית אחד מהשני.

הפאלקן ZE914 הינו צמיג מעולה וטוב יותר בכל פרמטר מה-912 המיושן.

תוכל למצוא את ה-914 באתר טייר-קלאב בעלות של 417 ש"ח לצמיג הכוללים הכל.

אם יש לך עוד שאלות, אשמח לעזור.

• תוכן חדש...