Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה חדש מהחברה בגלל שאני רוצה לשים מקדמה מראש ואת השאר בתשלומים, אז..

בכל מקרה, חשבתי או על אלפא רומיאו מיטו, או על לאון 1.8.. אשמח להמלצות נוספות/דעות על הנ"ל.

מחפש רכב יותר לסיבובים, קופה, חשוב לי מאוד שתהיה לו פוזה גם מבחינה חיצונית.

רצוי גם רכב עם פוטנציאל שיפורים, אבל זה פחות מעניין.

לא משנה לי כ"כ אם זה גיר אוטומטי או ידני, אני כבר יותר מ3 שנים נוהג רק על ידני, אבל חשבתי אולי על DSG/טיפטרוניק. אשמח להמלצות, תודה!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב-150 יש גם את הפולו GTI המחודשת.

ב-163 האסטרה קופה עם מנוע 1.6 טורבו ו-170 כ"ס היא אמנם רק הגיעה אבל אני מניח שתוך כמה חודשים תוצע במבצע כמו שקרה עם הדגם החלש.

גם ה-500 אבארט קופה עם 135 כ"ס וגיר ידני היא גם אפשרות.

ויש את פיג'ו 208 GTI שמתומחרת ב-160 אלף שקלים אבל זה כבר כמה חודשים שזולגות מכוניות חדשות כאלה מהמלאי של לובינסקי לאוטודיל אז הם כנראה תקועים עם מלאי ואולי תוכל לקבל הנחה שתקרב אותה לתקציב שלך גם בסוכנות. באוטודיל יש כרגע אחת לבנה עם 0 ק"מ.

פורסם

ידנית 6 הילוכים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המיטו רכב עם ייחודיות, גם בפנים הרכב וגם חיצוני.

יש מבצע של מיטו תלתן ירוק ב149,999, גש לסוכנות לעשות נסיעת מבחן הרכב מדהים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם (נערך)

ברור, מיטו תלתן זה לא רכב ספורט זה רכב סופר.

ברור לך שכמעט על כל רכב שתציין, יהיה אפשר לציין שהוא לא רכב ספורט כי יש ספורטיביים ממנו?

והאם ברור לך שלנהג הממוצע, מיטו תלתן היא ספורטיבית יחסית?

בכל מקרה:

מחפש רכב יותר לסיבובים, קופה, חשוב לי מאוד שתהיה לו פוזה גם מבחינה חיצונית.

מיטו תלתן ושאר האופציות שעלו נשמעות כמו די (והותר) עבור מה שהוא הציג. זה שמיאטה היא יותר ספורט מהן זה לא ממש מקדם את השרשור לשום מקום, ובגדול ב150K ודרישה ל"חדש מהחברה" נראה לי שמדובר ברכבים as sport-ish as it gets...

ואם אתה מגיב ב"ברור לך שמיאטה זה לא רכב ספורט" אז.... :splat:

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא הבנתי מה הקשר בין קטרוג של רכב כרכב ספורט ובין זה שאולי יש רכבים ספורטיביים ממנו.

צר לי, אבל הרכבים המדוברים אינן רכבי ספורט בשום מובן של המילה, נקודה.

פורסם

המיטו (שהיא על בסיס סופר מיני) והליאון בטוח לא קומפקטיות קונבנציונאליות ומכוונות להיות קצת יותר ספורטיביות בהתנהגות שלהן.

פורסם

הפולו כן יותר עדיפה מכל הבחינות על הדף,

אבל התלתן גם מאוד קרבית ותעשה אולי אותה עבודה כמו הפולו. עם קצת יותר סקס אפיל, ייחודיות, חיוך ואופי.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אתה נעול על רכב חדש בלבד? הבנתי את עניין התשלומים, אבל לדעתי אפשר בזמנים שלנו לקבל הלוואה נדיבה מהבנק ולקנות רכב מעניין אחר יד2.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...