Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשאילתות שלי כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?565949-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-%D7%A9%D7%AA%D7%97%D7%95%D7%91%D7%A8-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91

אשמח לדעת איך היצרנים הללו - מבחינת איכות ואמינות, כי המחיר שלהן הוא הכי נורמלי:

hisense

haier

mag

muller

תודה.

פורסם

כעיקרון מאג ומולר לטעמי הן התחתית של התחתית.

הייסנס והייר סביר יותר. אבל עדיין זבל.

עדיף מסך של LG מסדרה מעט ישנה, כך אני רוכש טלויזיות לעצמי.

גם איכות תמונה נהדרת וגם מחיר סביר.

פורסם

אתה יכול להוסיף את צ'נגהונג שנמכר בארץ תחת המותג PILOT של שופרסל/ניופאן. הייר, הייסנס וצ'נגהונג הם שלושה מיצרני הטלויזיות הגדולים בסין (אחרים הם SKYWORTH ו- TCL שאני לא יודע אם מיובאים לארץ)

:turn-l:
פורסם

בדוק בשופרסל דיל. יש שם מבצעים על שארפ (סיני, אני מניח) - בד"כ לפני החגים. אגב, יש לי שארפ 39 (מאלזית אאל"ט), ואני לא רואה בה שום יתרון על הטלויזיה השנייה שיש לי בבית (פוג'יקום מדבקה סינית).

פורסם

השארפ שלי התקלקלה אחרי שנה ו-3 חודשים (הוחלף מסך באחריות). באותו יום התקלקלה הגרונדיג CRT שקניתי לפני 14 שנה. אל תצפה לאמינות.

פורסם

ירחמיאל אני חייב לחזור על מה שכתבתי לך גם בשרושר המקורי. משהו לא מסתדר לי. איך תשחק עם טלויזיה בגובה למעלה משנימטר כאשר אתה יושב 2 מ' ממנה? כדאי להכין מקום במחלקה לנירוכירורגיה כין ש"תשבור" את הצואר.

טלויזיה מעל הדלת מתאימה לצפיה בשכיבה, לא למשחק בישיבה.

מכל מקום - בחדרי השינה (וחדר הכביסה, שגם ירול לשמש להלנת אורחים) יש טלויזיות "32 שמספקות את הסחורה היטב. החדשה ביותר היא "32 של טושיבה שנרכשה לפני מספר שבועות תמורת משהו כמו 1200-1300 ש"ח בשופרסל דיל ונעימה מאד לצפיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בעולם הקולנוע יש לך LG ב1700 שקל 39" LED FULL HD.

תהיה זריז המבצעים שלהם משתנים כול שבוע.

זה עדיף מכול חברות הקש למיניהם ונכנס לך מצויין בתקציב.

עריכה אחרונה על ידי Ave

אודי A4

דימה.

פורסם
אתה יכול להוסיף את צ'נגהונג שנמכר בארץ תחת המותג PILOT של שופרסל/ניופאן. הייר, הייסנס וצ'נגהונג הם שלושה מיצרני הטלויזיות הגדולים בסין (אחרים הם SKYWORTH ו- TCL שאני לא יודע אם מיובאים לארץ)

להורים שלי יש לד של TCL, רואים ממש גרוע בצורה שכל אדם מבחין בזה. במחסני חשמל לא היה את הדגם בתצוגה, היה רק דגם מעט יותר גדול של TCL, "זה אותו הדבר רק בגודל שונה" אמרה המוכרת. חשבתי לעצמי שגם הטלוויזיה הכי גרועה שראיתי בחיים לא הייתה מספיק גרועה בשביל ההורים שלי, אז מה כבר יכול להיות?

מסתבר שטעיתי, זו טלוויזיה יותר גרועה ממה שיכולתי לדמיין. לדעתי החוסר בתצוגה היה מכוון.

לי בבית יש לד של האייר, אני מרוצה ממנה ולדעתי היא הייתה עסקה טובה במחיר שנקנתה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

SKYWORTH דווקא טובים. יש לי MAG ואחרי שנה וחצי נהיו בעיות בחיבור החשמל.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...