Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש ותהנה.

אני לא הייתי מוסיף דבר אבל הייתי לוקח בכחול, שינוי מרענן מול עדרי הגולף והפולו GTI הלבנות.

אולי תופתע, אבל הרכב היחודי שלך(בודדים יזמינו את הכחול) יימכר יותר טוב בסוף הקדנציה אצלך.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 818
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפי מקורות יודעי דבר נהג הגולף המעופף כבר הזמין חדשה.

לגופה של נסיעת מבחן, אני מבין. בואו רק נסתכל על זה ככה -נניייייח שהייתי רוצה פיאסטה ST, שהוא רכב מעולה על פי כל קנה מידה. ונניייייח שלא היה רכב הדגמה והייתי מזמין בלי לנהוג ברכב או לשבת בו, וננייייייח שהייתי מקבל את הרכב, ומבקש לשבת ולהניע.

לא הייתי מצליח. באסה.

מה שנכון, נכון. מושבי הרקארו שלה מעדיפים מוזלמנים על פני גרגרנים :lol:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

142k מחיר ממש טוב לידנית, ההפרש מהלאון הידנית שבמבצע נותן שכל לפזול לפולו.

תתחדש!

אתה מתכוון להוסיף חיישני רוורס? 4000 זה פשוט פסיכי, רכיב לא מבוטל ממחיר הרכב.

פורסם

תודה לכולם. עוד שאלה קטנה ברשותכם: המשפחה המורחבת משגעת אותי דווקא לשדרג ל- 5 דלתות תמורת עוד 2500 שח בלבד, בהתחשב בעובדה שאני תיכף בן 29 ורוצה להחזיק ברכב שנים רבות. הייתם מוותרים על יופי (3 דלתות) לטובת פרקטיות (5 דלתות)? תודה.

פורסם

יש מקום לעגלה בתא המטען ? אם אין מקום זה לא ישנה 3 או 5 דלתות, בכל מקרה הרכב יצטרך להימכר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

^

למה הוא יצטרך למכור? הרי זה כל הרעיון של הוט האץ', שאפשר גם לקחת את הילד/ה לגן וגם להנות אח"כ מנסיעת השחזה.

אני הייתי לוקח חמש דלתות בלי קשר, הגישה לחלק האחורי נוחה פי כמה.

פורסם

לא הבנתי מה המשמעות של "אני תכף בן 29" לעניין מספר הדלתות? יש איזה חוק שמקשר בין גיל לדלתות? אשמח לקבל את הטבלה ;-)

אתה נשוי? מאורס?

כן - 5 דלתות יותר פראקטי. 3 יותר יפה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אם אתה מתכנן להחזיק ברכב זמן ארוך, לדעתי אין כאן ממש שאלה - 5 דלתות

אבל אני מבקש לחזור לנושא המקורי והאקוטי ביותר - מי לעזאזל קונה פולו גי-טי-fuckin-איי, בצבע כסוף ליסינג? אתה רוצה שאארגן לך מגן שמש של אלבר ומדבקת 'איך אני נוהג'? תחליף צבע!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
למה רגע מרגש? המחיר באמת טוב (עד כמה שמחיר יכול להיות טוב בארצנו, למרבה הצער, כמובן. זה כמובן לא קשור ל-stio), הגיר הידני לא אמור ללכת - שיהנה.

אני לא מכיר את היסטוריית המחירים של הרכב, כך שאין לי מושג עד כמה "המחיר טוב", דבר אחד ברור לי לחלוטין - בשער החליפין הנוכחי של היורו כל רכב חייב להימכר לא במחיר טוב, אלא במחיר מצוין - שאלמלא כן היבואן עושה סיבוב ממש מוגזם ולא מוצדק על הרוכש.

תודה לכולם. עוד שאלה קטנה ברשותכם: המשפחה המורחבת משגעת אותי דווקא לשדרג ל- 5 דלתות תמורת עוד 2500 שח בלבד, בהתחשב בעובדה שאני תיכף בן 29 ורוצה להחזיק ברכב שנים רבות. הייתם מוותרים על יופי (3 דלתות) לטובת פרקטיות (5 דלתות)? תודה.

הכי יפה - שתי דלתות...

סטיו, יהיו לך מספיק שנים בחיים לעשות את מה שפרקטי וצריך, לך עם הלב שלך כל עוד אתה יכול.

תתחדש!

פורסם
^

למה הוא יצטרך למכור? הרי זה כל הרעיון של הוט האץ', שאפשר גם לקחת את הילד/ה לגן וגם להנות אח"כ מנסיעת השחזה.

כי לא כולם יכולים להרשות לעצמם להחזיק שני כלי רכב. אם האשה תחזיק רכב נוסף זה לא ממש משנה גם אם הוא יקח רכב עם דלת אחת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)
אין ספק, אבל אז איך מגיעים לבגאז׳...? [emoji15]

אני מניח ששאלת ברצינות, לכן אענה ברצינות.

בהגדרה מספר הדלתות נקבע לפי דלתות שפתיחתן תאפשר גישה אל תא הנוסעים.

לכן, דלת תא מטען שהשמשה האחורית מתרוממת יחד אתה תיספר כדלת נוספת (שלוש/חמש דלתות) דלת תא מטען שנפתחת בלי שמשה מתרוממת, ומאפשרת גישה רק אל תא המטען - לא תיספר כדלת.

לפי ההגיון הזה ברור למה מכסה תא המנוע לא נחשב כ'דלת'.

הרכב שבסלון שלי - שתי דלתות.

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם

מנסיון של כ-7 שנים עם פיז'ו 206 3 דלתות ו-3 ילדים - זה לא שיקול משמעותי בכלל אם זה מה שאתה רוצה. למעשה, לפחות בשבילי, קל יותר להכניס את הזעטוט לכסא הבטיחות במושב האחורי ברכב הנוכחי מאשר בזה שקדם לו שהיה עם 5 דלתות (סיטרואן סקסו).

הטכניקה היא להכנס עם הילד לתוך הרכב כשחוגרים אותו. בפיז'ו מנגנון הקיפול של גב הכסא גם משחרר את הכסא מהמסילה כך שהוא נע עליה בחופשיות. במצב הזה אני נשען עם הגב שלי על הגב המקופל של הכסא הקידמי ואז הכסא נדחף עד קצה המסילה קדימה.

בימי גשם אני אפילו מרוויח כי את כל תהליך החגירה אני עושה כשאני בתוך הרכב ולא מבחוץ.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
אני מניח ששאלת ברצינות, לכן אענה ברצינות.

האמת היא שלא, ואני מתנצל אם לא הבנת שצחקתי או שלא הבנתי אותך...

חשבתי שאתה מדבר ספציפית על הפולו ומתייחס לשלוש דלתות כשניים.

• תוכן חדש...