Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מרצדס האחרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וראשית, תודה רבה למרטין על המאמץ והארגון שהשקיע.

המפגש התקיים בשישי האחרון ברחבת היס פלאנט ראשון לציון (בחניון ליד סופרלאנד) והתחיל ב 13:00, אני הצלחתי להגיע רק שעה אחר כך והיה לי מאוד קל למצוא את ההתאספות:-P. החניון היה ריק והצלחנו להתמקם בקצה, הרחק מאנשים/סקרנים בצורה מרוכזת (הניסיון שלי במפגשים היה מהמפגש מלפני הקודם, שם לא הצלחנו לרכז את המכוניות היטב).

למפגש הגיעו כ 20 אנשים (מרטין, פירוט בבקשה) ומגוון רב של מכוניות, מי שציפה לחניון מוניות טעה ובגדול. באתי עם ה E350 השחורה שלי (את ה C240 הבאתי בפעם הקודמת) שהרגישה ממוצעת לגמרי עם המפלצות בחניון (ראיתי C63 ו AMG בין שאר רכבי הספורט שהיו שם). היו מספר קלאסיקות ממועדון ה 5, מספר רכבים אקזוטיים ולא מעט רכבי ביניים (E ו C מסוגים ומצבעים שונים) שמשמשים אנשים ביום יום. ראיתי כי המכוניות צולמו אך לא ראיתי אותן כאן בפורום. חלק מהאנשים הכרתי מהמפגש הקודם ופגשתי עוד כמה חדשים. הבאתי שתייה אך משום מה אנשים התעלמו, מרטין אמר שהוא מביא קפה אך לא ראיתי את זה...

קצת לפני ארבע התחלנו להתפזר ועוד מפגש מהנה הסתיים.

מספר הצעות לשיפור:

-בפעם הבאה רצוי לבצע חלק מהמפגש בישיבה, שלוש שעות של עמידה בחוץ הן דיי מאמצות (אע"פ שמזג האוויר היה מצוין).

-סתם ליפול לתוך קבוצה של אנשים בפעם הראשונה זה לא כל כך נעים, מרטין, עדיף שהחדשים יגשו אליך ותציג אותם לשאר.

-רצוי להפוך את המפגש ליותר ממוקד, הייתי מציע למשל כי בתחילת המפגש כל אחד יתן סקירה קצרה של הרכב שלו ויענה על שאלות.

חוצמזה, בפעם הבאה אני מחכה לקפה....

פורסם

יש תמונות מהמפגש?

במחיר של ה-R אפשר לקנות M135 ועדיין ישאר לך כסף לקנות סוזוקי אלטו מהעודף...

פורסם

לא יכולתי להגיע למפגש הזה משום שעבדתי באותו היום, מאד שמח לראות שנהנתם, מפגש הבא מבטיח להגיע

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...