Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפוש וקריאת מאות שורות על הנושא הנ"ל לא מצאתי הסבר מדוע ישנה בעיה להוריד ממיר קטליטי מרכבים ישנים יחסית(כמו שלי לדוגמה - גולף CL 1800 שנת 94) ולהרכיב במקומו דמויי ממיר קטליטי,

הריי הממיר ברכבים ישנים כבר לא מתפקד וסתם נמצא שם עד שהוא מתחיל להפריע ואז נזרק לפח.

אצלי יש חיישן אחד( חיישן למבדא) שהוא בכלל נמצא בתחילתה של סעפת הפליטה רחוק מהממיר, כך שאין לדעתי קשר בין הסרת בממיר לכישלון בטסט אם אני מרכיב דמויי ממיר קטליטי.

ואכן כל זה נכתב בגלל הממיר שלי שהתחיל להרעיש.

הלכתי לבחור שמתעסק בזה והוא הציע לי להרכיב במקום הממיר דמויי ממיר במחיר של 320 ש"ח, ובנוסף אמר שהוא לא אחראי אם אני נכשל בטסט...

האם המחיר הזה סביר?

פורסם

אז ככה:

1. זה אמור לעלות בין 200-250 לא יותר.

2. אתה לא תעבור בדיקת CO בטסט, רק בקומבינה.

3. זה משפר את ביצועי המנוע, במיוחד בסאפת פתוחה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...