Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרוש: אביר על סוס לבן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
...כולם עושים את אותו צבא ועוברים במטחנת הבשר של אותה מערכת חינוך...

אני לא בטוח.

המועמד שלי [!] היה קצין לוחם ביחידה מובחרת שהשתתף בכל מיני דברים שלא 'כולם' עוברים

וזכה להערכה רבה. הוא גם גדל במושב כך שהחינוך שלו כלל מטבע הדברים דברים טבעיים.

The first one to get angry loses

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מחזק את דריש ותוהה-

ממתי חילונית בגיל 29 נהפכה להיות רווקה זקנה ואומללה?

חזרנו לימי הביניים ואף אחד לא סיפר לי?

פורסם

דריש ידידי, אתה טועה בגדול.

אני גדלתי ברמת גן, עוד 5 שנים בראשון, 5 שנים בחיפה ו18 שנים באשקלון. בנוסף אני מסתובב בכל הארץ ואני יכול להגיד לך חד משמעית שיש הבדלים גדולים בין האיזורים. דווקא מבחינת עדות אין כמעט הבדלים (לא מדבר על אנשים בני 60 ומעלה) פרט לעליות האחרונות מבריה"מ ואתיופיה שחלקם נשארו בגטו התרבותי של ארץ המוצא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש את אלו שמכירים במציאות ויש את אלו שמשכנעים את עצמם עד לרגע האחרון ולפעמים המאוחר מדי, שיגיע/תגיע הנסיך/ה.

גיל 30 לבחורה (בעיניי), זה גיל שמתחיל לעמוד על הגבול מהבחינה של לחץ (סביבתי/משפחתי/ אישי) , אל תשכח שלנשים יש שעון ביולוגי קצת יותר קצר מלגברים וזה גיל שאם לא מצאת עדיין את האחד, זה לוקח זמן, להכיר , להחליט להיתמסד בדרך כלשהיא, להחליט שרוצים ילדים אם רוצים , לנסות להביא ילדים, בלי לשים לב עוברות כמה שנים בהינף יד , בגלל זה רשמתי שישנם כאלו שמגיעות למצב בסופו של דבר שמי שבא ברוך הבא או מביאות ילד בצורה חד צדדית (ואני מכיר כאלו ולא מעט).

בשורה תחתונה, רוב אלו שמחכים לאחד (THE ONE) ולא מוכנים להיתפשר שמא חס וחלילה רחמנא ליצלן מלח שום בצל חמסה חמסה הם יהיו עם בן זוג פחות ממושלם או מתאים להם בצורה הרמטית, לאלו יש לי להגיד לכם, תתעוררו.

בסוף אי אפשר להימנע מזה ש "לא טוב השרוט לבדו" , הטבע דוחף את רובנו להיתמסד, להביא צאצאים ולחיות חיים בורגניים , שנינות או התחכמות בהודעות לא ישנו את זה לרוב האנשים בכל מקום בעולם.

את החוכמולוגים/יות מגלים בדרך כלל ברשתות החברתיות בניסיונות עצובים להביא פוסט או בדיחה שנונה ומצחיקה בכל רגע או להראות כמה חיי הרווקות נהדרים .

פורסם
הטבע דוחף את רובנו להיתמסד, להביא צאצאים ולחיות חיים בורגניים.

הדגשתי את מילת המפתח.

בגלל זה ל"רובנו" אין בעיות למצוא בן/בת זוג כשמחליטים שהגיע הזמן, זו רק שאלה של מתי נמאס לחפש את האחד/ת. אולי זו סתם אידיאליזציה של המצב, אבל משהו אומר לי שלידידה של איתמר זה בכלל לא בוער והיא לא שייכת לקטגוריה הזאת.

אני יכול להגיד לך חד משמעית שיש הבדלים גדולים בין האיזורים. דווקא מבחינת עדות אין כמעט הבדלים (לא מדבר על אנשים בני 60 ומעלה) פרט לעליות האחרונות מבריה"מ ואתיופיה שחלקם נשארו בגטו התרבותי של ארץ המוצא.

מעודד לשמוע את זה, ואני מסכים לגבי הגטו.

פורסם

טוב, אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל להגיב לדברים שנאמרו כאן. אם זה לא היה מובן, ידידה שלי היא על תקן הבסדר, זה העולם שדפוק.

קודם כל היא לא מסכנה. מהתיכון ועד היום היו לה חברים רציניים באופן רציף ולתקופות ארוכות. אני לא חושב שהיא אי פעם יצאה ל"דייט" שלא נגמר בחברות ארוכה, יש לה את כל הסיבות בעולם לברור את הבחור שהיא תצא איתו בפינצטה והיא מצליחה בזה לא רע, מה גם שאני לגמריי מפרגן לבחורים שהיא יצאה איתם ושהיו חברים שלה, הם היו אחד-אחד.

בכל פעם שהיא "יצאה לשוק" לא עברו יותר מכמה ימים עד חודשים עד שהיא שוב נתפסה, ביוזמתה או שלא ביוזמתה ולמען האמת גם כרגע אני לא ממש דואג לה, רק חשבתי לעזור לה בתהליך. היא מסוג האנשים שהכל הולך ומצליח להם בחיים, סוג של פצצת אנרגיה חיובית ואין ספק שהמוח החד והמראה שלה רק תורמים (במובן הטוב, לא הזול).

כשישנתי הלילה על השרשור הזה זה פתאום הרגיש לי הזוי עד כמה קשה למצוא בן אדם טוב, מוסרי, מתחשב. למה הייתי בכלל צריך לרשום את כל המגילה הזו, למה זה לא המובן מאליו? דריש אתה צודק, כנראה שבחו"ל היה לה קל יותר למצוא זיווג ראוי, אבל היא ישראלית בכל רמ"ח אבריה ולא רואה עצמה עוברת לשום מקום אחר או, להערכתי, מנהלת מערכת יחסים כזו. אומנם כל אחד מחבריה היה עולם ומלואו אבל במבט מהצד יכולתי לזהות חוט מקשר ביניהם, ואת זה אני מעריך מאוד ולגמריי מבין אותה ומה חשוב לה בגבר שיהיה לצידה.

ברשותכם אני נועל את השרשור הזה, הוא קיבל את החשיפה שלו ואני לא מעוניין שהוא יגרר לכיוונים אחרים. מי שיש לו עוד הצעות פוטנציאליות אני יותר מאשמח לשמוע בפרטי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...