Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאחרונה עברתי לעיר ירושלים והתחלתי להרהר בנושא של תכיפות הטיפולים המומלצת לרכב שנוסעים איתו לרוב באיזור הררי.

טיפול אחרון עשיתי ב-100K החליפו מה שהחליפו והכל טוב ויפה. בטופס הטיפול וגם בספר הרכב ההמלצה למי שגר באיזור הררי היא כל 5K ולא 10K.

השאלה שלי היא עד כמה זה באמת חשוב (נגיד וחצי מהקילומטראז' הוא בכלל נסיעות ארוכות מירושלים לתל אביב).

בטיפול הבא אמורים להחליף מסנן שמן ,טבעת אטימה לפקק שמן ,ושמן סינטטי מלא.

איזה מרכיבי הרכב אמורים להישחק יותר כשנוהגים באיזור הררי?

האם נגיד ובטיפול של 120K מתווספים נוזל בלמים, נוזל תיבת הילוכים, מצת, נוזל קירור, מסנן דלק וכו'. האם מומלץ לעשות טיפול זה ב-110K או בכל זאת לקיימו ב-120K רק שעד אז אני אמור לעשות את הטיפולים הקטנים כל 5K במקום 10K?

בקיצור, עזרה. תודה.

פורסם

בירושלים המוסכים מטפלים באותם הוראות בדיוק כמו במרכז, או בצפון.

לדעתי הפקקים במרכז מקזזים את ההבדל במאמץ הרכב בעליות של ירושלים(ובטח אם אתה נוסע הרבה בין-עירוני).

שמן,פילטר וטבעת אטימה(שאגב עולה שקל וחצי), מוחלפים יחד. כדאי בלי קשר, להחליפם בתדירות גבוהה מהמומלץ.

במקרה שלך, לא הייתי מחליף שמן סינטטי מלא כל 5K. (עמיד יותר וגם יקר יותר)

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

המכוניות המודרניות הן עמידות ודורשות פחות טיפולים מהמכוניות של פעם.

אני במקומך לא הייתי משנה את שגרת הטיפולים.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...