Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

vw golf 2002 אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן vw golf 2002 מנוע 2000אוטומט

שמעתי הרבה דברים שונים שגיר אוטומטי בעייתי בדגמים האלו ורציתי לדעת בפירוט יותר מדוע זה ככה וכתוצאה ממה זה נגרם

העם יש דרכים למנוע תופעה זאת או דרך טיפול יעילה באוטו בצורה טובה יותר כל מיני טיפים לטיפול

זה רכב ראשון שלי ואשמח לדעת איך לטפל בו בצורה נכונה

הרכב עשה 174k וב 160 הוחלפה רצועת טיימינג

הרכב טופל עד 60k במוסך מורשה של החברה לפי ספר טיפולים ומאז לא רשום כלום לגבי טיפולי

מצבר חדש הוחלף לפני משהו כמו 4 חודש אפילו פחות עם קבלות והכל

אשמח להצעות שונות לשיפור ושמירה נכון על הרכב

הרכב משמש בעיקר לנסיעות בתוך העיר ובסופי שבוע מחוץ לעיר עם זה משנה משהו

תודה רבה ושיהיה לילה מצוין !

פורסם

רכב שנת 2002, לא משנה אם הוא יפאני או גרמני, הוא מועד לתקלות. ואם לא בגיר, אז בבולמים, חיישנים ותושבות.

בעבר בסיויק 2004 יצא לי לשלם 5500 ש"ח על טיפול גדול+ברקסים+החלפת בולמים+תושבות מנוע וגיר (רוב הטיפול בוצע במוסך מורשה הונדה, אבל אם הייתי מחליף את הבולמים והתושבות במוסך מורשה הונדה הייתי משלם לפחות עוד 2000 ש"ח)

ושלא תטעה, הרכב היה מטופל כמו שעון.

סע בזהירות ובעדינות, היצמד להוראות יצרן וזה הכל.

רק מה שכן, איך אתה יודע שב 160K הוחלפה רצועת טיימינג אם אתה אומר שמ 60K אין תיעוד לטיפולים? לדעתי - אם יש ספק אין ספק, היכנס למוסך טוב והחלף רצועת טיימינג בהקדם. בנוגע לגיר, תוכל גם להתייעץ גם עם מוסך רון שנמצא בכאן בפורום.

פורסם

או לחילופין להיכנס למוסך מומחה ולבצע יישור קו שימנע בעיות בעתיד ולהתחיל לטפל לפי הוראות יצרן ובחלקים איכותיים. ככה גם כשתרצה למכור תוכל להראות לקונה היסטוריית טיפולים מלאה (גם אם זה לא במוסך מורשה יבואן, לפחות שייראו שטיפלת ברכב).

• תוכן חדש...