Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים 2.1 טובים למחשב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי הרמקולים של הנייח שלי התחילו לגסוס, ואני מחפש סט ראוי שיחליף אותם.

עיקר השימוש - מוזיקה, סרטוני יוטוב, משחקים.

התקציב לא מוגדר, אבל בואו נגיד עד 800 ש"ח במקרה הקיצוני ביותר.

שמתי לב שהמבחר בארץ מצומצם מאוד, שמוגבל ל4-5 יצרנים ולמס' דגמים בלבד. לאחר סריקה זריזה של מה שיש באתרים המוכרים לי, בינתיים שמתי עין על לוג'יטק Z623 ב 750 ש"ח. הביקורות ברחבי הרשת אוהדות, ונראה שהם תפורים לדרישות שלי.

מישהו שמע? ראה? המלצות אחרות?

תודה!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לא מעט ביקורות אוהדות על המוצרים של MicroLab. לא הייתי פוסל רמקולים גדולים בתצורת 2.0 אם יש לך מקום על השולחן.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אפילו עדיף.

סאב לא יכול להיות יותר ממכונת המהום במחירים הללו.

זוג רמקולים יכולים, לעומת זאת, להשמע לגמרי לא רע.

מצד שני, אפשר להזמין אחד מאלו:

http://he.aliexpress.com/wholesale?SearchText=tripath&catId=0&initiative_id=SB_20150418050553

[צריך לעשות מחקר קטן איזה מהם משתלם, אבל יש גם של 50 וואט(!), יש עם הגברת אוזניות... כל מיני]

לקנות איזה זוג רמקולים מדפיים ביד 2 (עם מישהו שמבין משהו, כי יש המון זבל, אבל גם מציאות) ו... יש סאונד שהוא כבר יותר מלא רע. אפילו טוב.

כאלו למשל:

http://www.yad2.co.il/Yad2/Print.php?CatID=3&SubCatID=33&RecordID=446b8182781433928e42f124d6128912146

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש לי את המיקרולאב 7C אחרי שהיו לי הרמון קרדון סאונד סטיקס 2.1. מחיר הרכישה היה מאוד דומה, למרות הסאב, ההרמון קרדון לא מדגדגים למיקרולאב.

קח בחשבון שהמיקרולאב ענקיים וכבדים, אבל יש להם צליל מדהים, באס עמוק ויפה (אתה יכול לכוון טרבל ובאס כרצונך, למוזיקה שאני שומע - טרבל 8 ובאס 4/5 בדרך כלל, שומעים מעולה).

כמובן שרצוי לשים כרטיס קול איכותי שיינצל את הרמקולים האלו (מקביל להתקנת רמקולים איכותיים ברכב והתקנת HU איכותי שיידע לנצל את הרמקולים).

גם בעוצמות גבוהות שומעים בהם מצוין, משהו שבדרך כלל אי אפשר להגיד על רמקולים שעולים פחות מ1000₪.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אפילו עדיף.

סאב לא יכול להיות יותר ממכונת המהום במחירים הללו.

זוג רמקולים יכולים, לעומת זאת, להשמע לגמרי לא רע.

מצד שני, אפשר להזמין אחד מאלו:

http://he.aliexpress.com/wholesale?SearchText=tripath&catId=0&initiative_id=SB_20150418050553

[צריך לעשות מחקר קטן איזה מהם משתלם, אבל יש גם של 50 וואט(!), יש עם הגברת אוזניות... כל מיני]

היה לי כזה. חפרתי לא מעט ברשת עד שהזמנתי מגברון כזה ואני מאמין שהוא היה מוצלח למדי אבל הסאונד לא היה לטעמי.

אולי היום שיש לי כרטיס קול טוב במחשב עם יותר אפשרויות הייתי מצליח להוציא ממנו יותר.

בכל מקרה ולמי שהוא לא אודיופיל אין שום בעייה עם מערכת 2.1, אלו לא בהכרח "מכונות המהום". יש מערכות בכלל לא רעות, אני לא רואה את עצמי מחליף את האלטק לנסינג VS2421 בני ה 7 שלי והמשודרגים קלות לפני שימותו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני משתמש ברסיבר ישן נושן NAD 705 למי שזוכר. נדמה לי שהוא בן 20 כבר, וקיבלתי אותו בירושה מקרוב משפחה.

2 רמקולים סטנדטיים לגמרי שהיו שייכים לאיזו מערכת משולבת ישנה של פיוניר, וסאב וופר של מורל (לא מכיר). ההרכב המוזר הזה נותן צליל מעולה וכל הרמקולים למחשב ששמעתי לא הצליחו אפילו להתקרב אליו, כולל רמקולים של Bowers & Wilkins למי שמכיר שעולים 500$ בארה"ב.

חפש קצת ביד 2, תוכל במחיר שציינת לקנות מערכת דומה.

פורסם

מערכת 2.1 לא יכולה להתחרות במערכות הגדולות, מה גם שמרחק האזנה והעוצמות הנדרשות משחקות פקטור.

יחד עם זאת ומבלי לסתור את המשפט הקודם, מערכת 2.1 יכולה להוות פתרון מעולה לעמדות עבודה צפופות המשלבות מרחק האזנה קצר. אני לא מדבר על הסטים הזולים שקונים ב 80-100 שקל בשופרסל דיל (ונשמעות בהתאם) אלא מערכות קצת יותר רציניות בכמה מאות שקלים. הסאונד שלהן יספק את רוב המשתמשים.

לא מעט פעמים אני מוצא עצמי יושב עם חיוך דבילי מרוח על הפרצוף, מה הסט 2.1 שלי שנקנה ב 400~ שקל מצליח לעשות וכמה אני נהנה לשמוע איתו מוזיקה.

פורסם

תודה לכולם על התגובות!

קודם כל גם לי יש כרגע רמקולים של altec lansing כאלה -

bxr11212.jpg

עלו בסביבות ה-200 ש"ח בזמנו, ועשו עבודה מעולה יותר מ-5 שנים. חסרון היחידי - קצת חלשים בשביל לשמוע מוזיקה בחדר אחר, בעבודה מול מחשב לא צריך יותר מזה.

אני מחפש את החברה הזו בחנויות ולא מצליח למצוא. הופסק היבוא מסיבה כלשהי? בכיף הייתי קונה שוב רמקולים כאלה מסדרה גבוהה יותר.

לגבי סולו למיניהם - אני לא אוהב את העיצוב שלהם והם גם גדולים מדי. אומנם יש מקום על השולחן, אבל אני מנסה לשמור על פינת עבודה מינימליסטית. אני מבלה המון שעות מול המחשב, וזה די מבאס אותי לראות משהו שלא מסתדר לי אסתטית. בקטע הזה אני קצת בעיתי. מאותה סיבה נפסלים גם רמקולים של מערכות סטראו גדולות.

מגבר חיצוני זה משהו שאני רוצה לקנות בעתיד, אבל רק אחרי שארכוש אוזניות יותר רציניות מהסוני הפשוטות שיש לי כרגע. בלוח אם יש כרטיס קול ALC1150 שהוא מדרגה אחת מעל הכרטיסים הפשוטים, ולפחות כרגע הוא בסדר מבחינתי.

מישהו אולי שמע את הלוג'יטק הללו ויכול לתת חוות דעת?

פורסם

אם אתה לא מבין בזה יותר מדיי, אל תכנס לקניית מגבר קטן(כמו שבמבי הציע), זה הרבה התעסקות, קשה להגיע לתוצאה טובה וכו.

הרמקולים 2.1 ו 2.0 וכו, בנויים לסביבת מחשב מבחינת מיקומים עוצמות וכו, ובדרך כלל יתנו את התמורה(שמע) הכי טובה למחיר.

לך תשמע סט שנכנס לך בתקציב, ותקנה את זה שאתה הכי אוהב.

סאונד זה משהו אינדיבידואלי, אין חשיבות לאם מישהו שמע, וככה או ככה עם אף סט של החברות לא תיפול.

פורסם

מהנסיון שלי, ברגע שהמערכת סטריאו שלי תמות(מקווה שזה לא יקרה בקרוב כי היא מחזיקה כבר משנת 99), אני הולך לקנות מערכת סטריאו יד 2, ולחבר אותה למחשב. סאונד הרבה יותר טוב מכול ה"מערכות" הפח האלה שמיועדות למחשבים.

כאילו באמת, איך אפשר לשמוע מוזיקה בסט 2.1 או 5.1 ?

פורסם
מהנסיון שלי, ברגע שהמערכת סטריאו שלי תמות(מקווה שזה לא יקרה בקרוב כי היא מחזיקה כבר משנת 99), אני הולך לקנות מערכת סטריאו יד 2, ולחבר אותה למחשב. סאונד הרבה יותר טוב מכול ה"מערכות" הפח האלה שמיועדות למחשבים.

מה הבעיה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל גם לי יש כרגע רמקולים של altec lansing כאלה

אז למה לא לתקן? עניין פשוט וזול.

פורסם

יש לי Altec Lansing ATP3 שנקנו לפני כ8 שנים.

שומעים בהם מוזיקה נהדר, אין תלונות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...