Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יואב, יש דבר כזה אופיס XP. זאת לא טעות. זה היה שלב ביניים בין אופיס 2000 ל2003.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עדיין עובד עם מחשבים מבוססי XP ומחכה ליום שבו ישודרגו, אם כי השלב הבא יהיה 7 ולא משהו יותר מודרני. אני מניח שהשדרוג נדחה בגלל שילוב של עלויות וקשיים לוגיסטיים בשדרוג מספר גדול של מחשבים.

יואב - למרות שאיני איש מחשבים יצא לי להתקל באופיס XP, ובעבודה אני משתמש היום בגרסת 2003 (בבית גרסאות 2013 ו-2010, כולן חוקיות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מרק אין סיבה שלא יעבוד אלא אם כן הוא מפורמט ל4KB, או שהוא דיסק קשיח NATIVE 4KB שאז צריך להתחכם לדוגמה בWD יש ג'מפר שצריך לשנות.

מבחינת הנפח עד 2GB אין בעייה.

אודי A4

דימה.

פורסם
האם יש בעיות תמיכה של XP בדיסקים קשיחים בנפח של 1TB ?

אם אתה מפרמט אותו על NTFS, אין שום בעיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אצלי עדיין מותקן xp במהדורת crow2004

עשה לעצמך טובה ותתקין הפצת MSDN נקיה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שנים השתמשתי בבוסנובה. אל תשכח שהיו שנים שלא הייתה אפשרות להריץ קלינט על ווינדוס ולגשת לבסיס הנתונים של בוסנובה.

איזה כייף לי :)

פורסם
עשה לעצמך טובה ותתקין הפצת MSDN נקיה

מרוצה מהגרסה הזו, פריסת גוסט אחרונה עשיתי לפני 2.5 שנים ועדיין עובדת יםה אז למה לי להתחרבש? בהתקנות אחרות

אגב הוא עם sp2 וללא שום עדכונים נוספים שיצאו לאחר מכן.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני עובד לעתים קרובות עם מחשב שכל מטרתו בחיים היא להציג מצגות דרך המקרן.

חוץ מזמן המתנה ממושך יחסית בהדלקה, הוא מבצע את המוטל עליו בדיוק,

אבל בדיוק כמו מחשב צעיר ב-10 שנים. בקיצור, אין שום סיבה לגעת.

אצלי בבית יש ויסטה, אגב. עובד סביר לגמרי, אני דוחה את ההחלפה כבר שנים

עקב קיומם של מכשירים אחרים כגון סמארטפון ומחשב מהעבודה.

אגב, למי שלא שם לב, המחשבים הביתיים/ניידים בסטגנציה מוחלטת כבר כמה שנים,

ההבדל בין מחשבים חדשים למחשבים בני שנתיים זעיר עד לא קיים. לך תשווה לעשור הקודם. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לשימושים בסיסיים של סרטים , מולטימדיה בסיסית, מוזיקה ועריכת מסמכים כן.

בשימושים כבדים כמו משחקים, עריכת סרטים ומוזיקה, הדמיות יש הבדל משמעותי.

מכל המחשבים בבית, נשאר לי אחת יחסית ישן שעובד פיקס עם ווינדוס 7. כשירדו עוד המחירים של הSSD אנסה להעביר אותו ל8.1 בתקווה שהפעם יש תאימות לכל הדרייברים ולא אקבל מסיבת BSOD.

פורסם
מרוצה מהגרסה הזו, פריסת גוסט אחרונה עשיתי לפני 2.5 שנים ועדיין עובדת יםה אז למה לי להתחרבש? בהתקנות אחרות

אגב הוא עם sp2 וללא שום עדכונים נוספים שיצאו לאחר מכן.

א) עדכוני אבטחה שחסרים

ב) זבל שדחפו לשם וסרוויסים שביטלו.

ג) זבל דחפו, ששולח את הפרטים שלך לא ברור למי.

זה למה לא שמים הפצות מקוסטמות.

פורסם

אביא לך דוגמה ממני, מרק.

יש לי בעסק 7 מחשבים.

3 מתוכם עם חלונות 7, אחד עם 8.1 (מחשב חדש) ועוד 3 עם XP.

ולמה הם עם XP? כי על אחד מותקנת תוכנה מסויימת שהפסקתי לשלם עליה שירות שנתי כי עברתי לתוכנה מתחרה ואינני מעוניין/יכול להתקינה מחדש כשאשדרג במחשב את מע' ההפעלה (זה גם מחשב יחסית ישן) ועוד 2 מחשבים עם XP כי הם מחשבים שמחוברים למכונות ומותקן עליהם את תוכנת ההפעלה של המכונה שאין לה עדכון כבר למע' הפעלה אחרת אלא יש צורך בגרסה חדשה של תוכנה=עוד הרבה מדי אלפי שקלים..

מכיר עוד הרבה מאד מקרים כאלו.

• תוכן חדש...