Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי צפיה בכמה

של רייזור בפעולה חשבתי לשכנע את מנכ"ל החברה שלנו לרכוש אחד למשרד כחלק מתקציב השעשועים הנדיב.

אחרי בירור קצר עם היבואן, שלקח לו למעלה מחודש (!) לענות לי על שאלה פשוטה, קיבלתי תשובה שהכלי לא חוקי בישראל וכששאלתי למה, לא קיבלתי תשובה.

Illegal_Crazy_Kart.png

בארה"ב הכלי נמכר בעיקר דרך רשת טויס.אר.אס ומשווק כמתאים לגלאי 9+ כך שאני ממש מתקשה להבין למה הוא מסווג כ"לא חוקי" בישראל.

מישהו כאן יכול לנחש מה הסיבה (או אפילו יותר טוב אם מישהו באמת יודע).

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

אולי בגלל שהדבר הזה שוקל מעל 20 ק"ג ויכול להגיע לכמעט 20 קמ"ש? (12 מ"ש)

אתה מתאר לעצמך את הדבר הזה מסתובב בכבישים שלנו?

פורסם

מדובר על כלי לא נוח בעליל, אף בן אדם שפוי לא הולך להתנייד איתו ברחובות כדי להגיע ממקום למקום. יש אפילו וידאו משעשע של מישהו שמנסה:

אופניים (לא חשמליות) יכולות להגיע למהירויות גבוהות בהרבה ובעלות מרכז כובד גבוה בהרבה ואף אחד לא חושב להוציא אותן מחוץ לחוק.

פורסם

HyperViper - מי אמר לך שאנשים שפויים יסתובבו איתו?

אני כבר רואה איך ילדים בני 15 שחושבים שהם שומאכר יתחרו בדבר הזה בכבישים עירוניים.

ואין לי מושג למה הוא לא חוקי. תמיד אפשר לבקש מהיצרן לשווק כאלו רק עם 12V ולא 24V.

פורסם

עזבו זה צעצוע.

יש את הגרסאת xl וגם את הרייזר drifter שנראים הרבה יותר טוב.

מעניין מה הפרוצדורה לייבא דבר כזה לארץ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
HyperViper - מי אמר לך שאנשים שפויים יסתובבו איתו?

אני כבר רואה איך ילדים בני 15 שחושבים שהם שומאכר יתחרו בדבר הזה בכבישים עירוניים.

ואין לי מושג למה הוא לא חוקי. תמיד אפשר לבקש מהיצרן לשווק כאלו רק עם 12V ולא 24V.

אתה יכול להגיד את זה על כל דבר, יש גם אנשים שקופצים לתוך עגלת סופר שמתדרדרת בירידה ואנשים שתולים את עצמם עם חבל, זה לא סיבה לאסור עגלות סופר וחבלים. זה סה"כ צעצוע מסכן שלא שונה בהרבה מהרכבים החשמליים שקונים לילדים ממש קטנים (3+).

• תוכן חדש...