Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מהלל את היפניות כאילו הן חפות מתקלות, והן לא כאלה. הונדה סיביק, לך תמצא אחת במצב סביר ב15 אלף ש"ח שלא הייתה אצל איזה ערס/צעיר שקרע אותה ושיבר אותה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה מחפש מחפש רכב בסיסי להגיע מנקודה לנקודה בראש שקט קח טויוטה קורלה או סוזוקי ליאנה

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
אתה מהלל את היפניות כאילו הן חפות מתקלות, והן לא כאלה. הונדה סיביק, לך תמצא אחת במצב סביר ב15 אלף ש"ח שלא הייתה אצל איזה ערס/צעיר שקרע אותה ושיבר אותה.

אל תזלזל בחוכמת ההמונים. אם אתה יכול לקנות BMW שרק לא מזמן עלתה 600-700 אלף ש''ח ב 120 אלף ש''ח (ואין קונים)

אז יש לכך סיבה. הסיבה במקרה הזה היא מחירי חלפים שיכולים להגיע גם ל 30-40 אלף ש'ח למכלול.

ומחירי ביטוח גם בהתאם למחירי החלפים- צפונה מ 15 אלף ש''ח בשנה.

לא סתם יש מכוניות שמאבדות מערכן יותר ממכוניות אחרות. זה המדד הכי מדוייק לפתח לצרות בהמשך.

פורסם
אל תזלזל בחוכמת ההמונים. אם אתה יכול לקנות BMW שרק לא מזמן עלתה 600-700 אלף ש''ח ב 120 אלף ש''ח (ואין קונים)

אז יש לכך סיבה. הסיבה במקרה הזה היא מחירי חלפים שיכולים להגיע גם ל 30-40 אלף ש'ח למכלול.

ומחירי ביטוח גם בהתאם למחירי החלפים- צפונה מ 15 אלף ש''ח בשנה.

לא סתם יש מכוניות שמאבדות מערכן יותר ממכוניות אחרות. זה המדד הכי מדוייק לפתח לצרות בהמשך.

זה המדד הכי מדויק לסטיגמות של הישראלים אולי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

בזכות הסטיגמות האלה אני נוסע ברכב שעלה לפני 3.5 שנים 128 אלף ש"ח, ולפני חצי שנה קניתי אותו ב-48K...

לפותח השרשור - ממליץ לך על פונטו ספייס או פיאט פנדה או פונטו גרנדה. את הספייס תוכל להשיג משנתון 2006 ולהישאר עם עודף, פנדה בטח אפשר להשיג משנתון 2008, ואת הגרנדה משנתון 2007.

רובן בוגרות השכרה או ליסינג, בדוק היטב ושלם בהתאם. חפש כאלה שטופלו היטב עם חלפים מקוריים ונוזל קירור מקורי.

רכב אמין להפליא, עושה את העבודה בנאמנות ובלי להתלונן. צריכת דלק אמיתית בתוך העיר של 1:15, מתקרבת ל-1:20 מחוץ לעיר. היחידה שבאמת משיגה את המספרים האלה בלי להתפשר על מנוע 3 צילינדרים וכוח פחות כמו במכוניות עם מנוע 1000. חלקים זולים לכל השלוש. אחלה רכב לכל כיס.

פורסם

תכף ko11 ימצא גם מה להגיד על האיטלקיות, חכה :)

פורסם (נערך)

:bugeyed::bugeyed:

תכף ko11 ימצא גם מה להגיד על האיטלקיות, חכה :)

אין לי מה לומר על האיטלקיות מלבד מילה אחת : תודה ! ....

תודה שבזכותכן "זכיתי" להכיר וללמוד את כל מכלולי הרכב השונים על בוריים שזה כולל פירוק

והרכבה בעיניים עצומות על עיוור כדי להחלץ מכל חור בארץ שנתקעתי איתן... תודה על כל אורגני

האורות שנצנצו בדש בורד :smilecolr והנעימו לי את נסיעתי בימים ובלילות... תודה לדיזות שנסתמו כל

יומיים, תודה מיוחדת שמורה ללנצ'יה על הציריה שעפה לי בדיוק באמצע סוג של דריפט בפרסה והותירה את רכבי שמוט גחון על הכביש.... ותודה על 9 פעמים של פירוק והרכבה

של מנגוניי ידיות דלתות שהתפוררו :loco: ועל עשרות התקלות בפיאט בביאנקי באלפא ובלאנצ'יה.

כך לומדים מכונאות חברים !:grin:

עריכה אחרונה על ידי ko11
פורסם

שנות ה-80 נגמרו, שכח מהביאנקי העתיקה שלך. נסעתי מעל 100 אלף ק"מ על פיאטים - ספייס, פנדה ולנצ'יה אפסילון שיש לי עכשיו - והפעם היחידה שחוויתי תקלה זה מכבל הילוכים קרוע...שנקרע לי גם בסובארו ליאונה.

ILoveThe80s.jpg

פורסם
שנות ה-80 נגמרו, שכח מהביאנקי העתיקה שלך. נסעתי מעל 100 אלף ק"מ על פיאטים - ספייס, פנדה ולנצ'יה אפסילון שיש לי עכשיו - והפעם היחידה שחוויתי תקלה זה מכבל הילוכים קרוע...שנקרע לי גם בסובארו ליאונה.

[ATTACH=CONFIG]419688[/ATTACH]

הוא לא מבין את זה, הוא חושב שהאיטלקיות והצרפתיות של פעם זה כמו היום, הוא לא מבין שהן השתנו ללא הרף.

פורסם
הוא לא מבין את זה, הוא חושב שהאיטלקיות והצרפתיות של פעם זה כמו היום, הוא לא מבין שהן השתנו ללא הרף.

אשרי המאמין. הלוואי שזה היה אמיתי הייתי קונה 4C !

מתי שהוא נגמר הכוח לשטויות של המכוניות המדהימות

(בלי ציניות) האלה. ואתה כבר מוותר על ריגוש, נשמה, וכו' רק לא לפגוש שוב את אנג'לו וחבורתו מכונאי האיטלקיות

לדורותיהן.

אגב פיאט 500 "זכתה" למקום אחרון באמינות לא מזמן...

אז אתם בעצם טוענים שיש קונספירציה עולמית

נגדכם ??:biglaugh:

• תוכן חדש...