Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ומועדים לשמחה...

ניסיתי להחליף מנורת חניה שנשרפה בצד ימין, זה היה קשה וכנראה שבתהליך נפצע אחד החוטים ועכשיו אותה נורה לא עובדת.

מה שמעניין הוא שעכשיו מנורת דרך בצד שמאל לא עובדת, אור אחורי (אדום) מימין לא עובד, מנורות לוחית רישוי לא עובדות

בקופת הפיוזים בתוך הרכב אין פיוזים שקשורים לתאורה אז הם בתוך תא המנוע אבל שם אין סכימה של הפיוזים אז אין לי מושג מי זה מה.

יכול להיות שזה רק עניין של פיוזים או חמור מכך?

תודה

פורסם

האם קופסת הפיוזים נראית ככה אצלך? אם כן, זה כנראה הפיוז שסימנתי:

FUSES.PNG

בכל מקרה אני יודע שבפלואנס הצורה החדשה צריך לפרק את ברגי הפנס ולמשוך אותו קצת החוצה,

השאלה אם זה ככה גם בצורה הישנה שאצלך.

Stay Dirty

פורסם

תודה אסף

גם בצורה הישנה צריך למשוך את הפנס החוצה ועשיתי זאת אבל כנראה הייתי אלים מדי עם בית הנורה.

אם כל המערכות שרשומות שם מחוברות לפיוז אחד אז איך זה שחלק מהנורות כן עובדות וחלק לא?

מאיפה השגת את הדיאגרמה הזו? אפשר פירוט על שאר הפיוזים אם זה לא טרחה גדולה מדי..

פורסם

האם לפי תיאור הסימפטומים ייתכן וזה רק איזה פיוז? שרק חלק מהנורות לא עובדות..

איך בכלל עובדת החלוקה של הפיוזים ברכבים?

פורסם

כל רכב הפיוזים מסודרים בצורה שונה. למשל השבוע גיליתי שבמשאית כל נורה ראשית מוגנת בפיוז משלה. למשל אור נמוך צד ימין פיוז, אור נמוך צד שמאל פיוז.

• תוכן חדש...