Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב אז יש את המקרה "הישן" שדובר עליו בנושא הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?560053-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%99%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%A7%D7%9C%D7%94-%D7%A9%D7%94%D7%AA%D7%A8%D7%97%D7%A9%D7%94-%D7%94%D7%99%D7%95%D7%9D-(%D7%99%D7%A9-%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%9F)

ועכשיו יש את מקרה החדש:

את הפגיעה עצמה רואים רק במצלמה האחורית, הפגיעה מתרחשת בשניה ה30.

מצלמה אחורית:

https://www.youtube.com/watch?v=C7cCeu1OxBo

מצלמה קדמית:

[video=youtube;we6IMpe7r-o]https://www.youtube.com/watch?v=we6IMpe7r-o&feature=youtu.be

עוד לא הספקתי לטפל בתאונה הקודמת וכבר יש לי עוד תאונה על הראש.

הנזק לא גדול אבל עכשיו נוצר מצב שהרכב שלי צריך צביעה ופחחות גם מאחורה וגם מקדימה, וזה כבר נראה על הפנים.

אני עכשיו צריך לתבוע כל אחד מהם בנפרד ופה אני צריך קצת ייעוץ ועזרה.

אני צריך להזמין שמאי שיעריך את הנזק שנגרם בכל תאונה בנפרד, האם זה אומר שאני אצטרך לשלם יותר כסף לשמאי?

ממי אני צריך לתבוע את עלות השמאי, הרי בסופו של דבר יהיה מדובר על שתי תביעות שונות שלא קשורות אחת לשניה.

אם אני מגיש את שתי התביעות באותו היום אז הם יקבעו לאותו התאריך או שאין לזה קשר לקביעת התאריך?

עריכה אחרונה על ידי Car141
פורסם

חבר אתה ביש מזל!:?

הפוגע לא מנסה להתנער מאחריות?

ואם אפשר מידע על המצלמה האחורית.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מנסה?

באמת תודה שהוא ואשתו עצרו בכלל אם לא הייתי נוסע אחריו הוא היה בורח, בהתחלה הוא אמר שהוא לא פגע בי ואחרי זה שאני פגעתי בו ושאני אשם.

אמרתי לו שיש לי מצלמה ברכב שרואים שהוא אשם ושאין פה וויכוח, אז הוא חשב שאני מסתלבט עליו ואמר שלו יש מצלמה בקיבה.

בקיצור אין לי גם מזל בנוגע לאנשים שפוגעים בי.

המצלמה היא A118.

פורסם

קדם כל אתה בר מזל שלא נפגעת פיזית ב''ה.

אני נושא עימי כבר שנה כאבי גב כתוצאה מנהג חוליגאן צעיר,

דפק את השאסי של הרכב ושל הגב שלי:evil:

יש מצלמה,אל תתוכח,קח פרטים ושהביטוח יעבוד.

בהצלחה ותזכור שזה צרות קטנות,

סתם שאלה,למה אתה מצלם עם קול? חח אני השתקתי שלא ישמעו

את הקללות שלי במיוחד אחרי תאונה,איך נישארת ככה רגוע?

כל הכבוד לך.

פורסם (נערך)

באסה :| ,כיכר מעל נתיב אחד זה כבר אתגר לנהג הישראלי הממוצע.

יש גם ייתרון בסיפור:

1. הפגיעה באותו צד.

2.לא התבצע תיקון המכה הראשונה ככה שיהיה תיקון אחיד על כל הנזק.

יעידו חכמים ממני במצב הזה ,אני משער היות והביטוח של הפוגעים מכסה את הנזק זכותך לתקן איפה שאתה חפץ ורק להמציא חשבונית, לא?

מקסימום תבקש מבעל העסק שיעשה לך 2 חשבוניות אחת לכל אחד.

(עריכה*: קראתי את השרשור ההוא ,הייתי פועל אחרי גזר הדין במשפט הראשון היות ותיתכן אשמה תורמת שם,במקרה הזה אשמת הפוגע ברורה לחלוטין.)

+1 לקור רוח, בהחלט עצבים מברזל.

עריכה אחרונה על ידי Nuker
פורסם

על מה להתעצבן על שפשוף מסכן?

גם אחרי שאני פוגש את האנשים שבתוך הרכבים אז אני מעדיף שהכסף ילך להם לתרופות.

שבנאדם פוגע לך ברכב ואז ממשיך לנסוע כאילו כלום לא קרה ואתה צריך לעקוב אחריו, ואז הוא ואשתו עושים הצגה כאילו לא קרה כלום ושהם לא יודעים על מה אתה מדבר, ואז משנים את הגרסה לזה שאתה פגעת בהם אז תאמין לי אתה יותר תרחם עליהם מאשר תכעס.

אני מצלם עם קול כי בדר"כ ברגע האמת נאמרים דברים ושומעים דברים שאחרי זה או שאתה שוכח אותם או שהייתה צריך שהיו מוקלטים.

מה שמעצבן בתאונות האלו שאתה רואה אותן קורות ולא יכול לעשות כלום בשביל למנוע אותן, בקושי עבר חודש ועוד תאונה בכיכר המסריחה הזאת.

בכל מקרה אני יורד מכל העניין של התביעות בסופו של דבר אין באמת נזק לרכב וזה לא שווה את הכאב ראש.

הלכתי היום למוסך קובי בנהריה עשו לי פוליש(אני חייב לציין שבחינם) על הפגיעות משתי התאונות וזה הוריד בערך 95% מהפגיעות בצבע, והנזק היחידי שנשאר זה קצת מכות בפח שגם ככה לא רואים, אז הגעתי למסקנה שלא שווה להתעסק עם זה.

פורסם

על מה לרחם? על זה שלאנשים אין יושרה וכבוד כלפי רכוש של אחרים?,

וזה לא שאתה צריך לעשות משהו בשביל זה אתה משלם ביטוח כדי שיפעלו נגד הביטוח השני.

אתה מתעצבן על תיכנון הכיכר אך הבעיה היא בנהגים בלבד.

נהג האלמרה נדחף בכוח במקום לתת לך לעבור ולהשתלב אחריך או להשתלב בהמשך.

פורסם

תבדוק את המזוזה ברכב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

אתה צוחק אבל אני מרגיש כאילו כל המפגרים בעולם התאגדו בשביל לדפוק לי את הרכב.

גם אתמול הבחורה הנחמדה הזאת שהחליטה לפנות שמאלה מנתיב של ישר בלבד:

[video=youtube;W6-ASvgIse0]

הנתיב שלי היה של ישר ושל פניה שמאלה, תחשוב מה היה קורה אם הייתי נוסע ישר, והנהגת הגאונה החליטה לפנות שמאלה מהנתיב של הישר בלבד ועוד מסתכלת עלי כאילו אני אשם.

עכשיו אני גם יודע למה הסתומה הזאת עשתה את זה, צומת לפני הצומת הזאת יש גם שלושה נתיבים אבל שם הנתיב הכי שמאלי הוא לפרסה בלבד והנתיב האמצעי הוא לישר ושמאלה והכי ימני הוא לישר וימינה.

אז כנראה ההיגיון הבריא שלה אמר לה שכל הצמתים אותו הדבר, ושהיא לא צריכה להסתכל על הסימונים שנמצאים על הכביש ועל התמרורים בצדדים שמפרטים את כיווני הנסיעה של הנתיבים.

עריכה אחרונה על ידי Car141
פורסם (נערך)

חח איזה קור רוח

אני אחרי 4/5 ת''ד מתוכם 3 מאחור

עוד רכב ששכח הנדברקס והתדרדר עלי וכו'

שמתי שום בבאגאז' בהמלצת חבר טוב.

תנסה, רק תדאג לעטוף את זה טוב:lol:

אגב יש על זה פוסט באוף טופיק

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם
חח איזה קור רוח

אני אחרי 4/5 ת''ד מתוכם 3 מאחור

עוד רכב ששכח הנדברקס והתדרדר עלי וכו'

שמתי שום בבאגאז' בהמלצת חבר טוב.

תנסה, רק תדאג לעטוף את זה טוב:lol:

אגב יש על זה פוסט באוף טופיק

חחחחח, עוד לא הגעתי למצב הזה.

שחכתי לציין שלא התרחשה תאונה בסרטון הזה.

פורסם (נערך)

אני מנסה להימנע כמה שיותר להיכנס לעיר כל פעם זה סיוט, לא משנה מתי תכנס + תוסיף את הקלנועיות וזהו משפריץ שתן מהאוזניים,

וזה תמיד קורה, היום צומת לפני (געתון-הרצל) נהג עשה לי את הדבר ההפוך כאשר אני בנתיב האמצעי פונה שמאלה ובא הטמבל התורן שפונה מהנתיב השמאלי ( המיועד לפרסה ) איתי להרצל.

חייב לציין שזה צומת אחרי צומת אך החוקים לפנייה שם שונים וזה מבלבל,נהג שלא מכיר ורואה את השילוט בצומת לפני (נתיב שמאלי לפניית פרסה בלבד) עלול להתבלבל בקלות בצומת הבאה. (מה שייתכן וקרה בסרטון).

עריכה אחרונה על ידי Nuker
  • תוכן חדש...