Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חכו חכו,כשקניון ארנה יפתח בכלל אי אפשר יהיה להיכנס בגלל הפקקים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז הנה כבר חסמו את אחד הרחובות שהתמזג לכיכר ליד הקניון, לא שזה רלוונטי לרוב העוברים בכיכר אבל כל תושבי האזור שהתמשו ביציאה הזאת עכשיו אוכלים חצץ כי כדי להגיע לעיר זה סיבוב לא קטן לתוך אזורים שגם הם בעייתיים.

מזלי שאני לרוב לא בעיר,חברים ומשפחה שיוצאים לעבודה מהעיר סובלים יום יום.

פורסם

אני גר בלב העיר אז אין לי כל כך איך להתחמק מכל הדברים האלה.

בצומת של הגעתון והרצל זה נכון שאלו שלא מכירים מתבלבלים, אבל זה לא אמור לקרות הרי יש סימונים ברורים על הכביש + תמרורים שמסבירים טוב מאוד.

וגם אם משהוא פונה שמאלה מהנתיב של הפרסה ואתה פונה שמאלה מהנתיב האמצעי הסיכויים לתאונה קלושים.

במקרה הזה מדובר על טמטום טהור, יש לה סימונים ברורים על הכביש והיא מחליטה לפנות שמאלה מנתיב של "ישר" בלבד, תדמיין מה היה קורה אם הייתי ממשיך ישר.

אם לא הייתי קולט את זה בשניה האחרונה ומגיב הייתי מוצא את עצמי עושה עוד תאונה מפגרת עם נזק שלא שווה בכלל התעסקות.

אבל מה שהכי עצוב בכל הסיפור זה שהיא לא מודעת לטעות שלה, ובפעם הבאה היא תגרום נזק לרכבים אחרים.

פורסם

לא קל לנהוג בנהריה, גם עכשיו סגרו לי את הנתיב הביתה (אם אתה בא מכוון הסוגו וצריך לפנות שמאלה לסוקולוב סגרו את הכביש :-() וצריך לעשות עיקוף שלם..

• תוכן חדש...