Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר- מכונית לנהג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו, אז ההגה פחות טוב. אז מה? הוא עדיין טוב בתור הגה חשמלי, והוא קצר ומאוד מדויק, זה כבר רוב התכונות הנדרשות מרכב ספורטיבי טוב. אפילו אם חסרה קצת תקשורת, מקבלים מספיק מהשלדה בעקבות בסיס הגלגלים הקצר, המושבים וגובה המרכב.

בנוגע לצמיגי הסליקס - זה טוב למסלול ורק למסלול. מיותר לחלוטין בכביש. (וגם לא חוקי למיטב ידיעתי)

רוני

לרוני:

פשוט לדעתי חבל שיצרנים מחשמלים למכוניות ספורט את ההגה.

אגב, האם אתה יודע מהם השיקולים של היצרנים לחשמל הגאים של רכבי ספורט? כי לי אין מושג למה.

איתמר.

פורסם
מספיק עם הויכוחים. אכן אין קשר בין הנאה מנהיגה לבין לאונה, 323 ודומותיהן, על זה כולנו מסכימים.

המכונית שמצאתי אותה מתנהגת היטב ורהוט היא פורד מונדיאו.

המכונית המפחידה ביותר שנסעתי(לא נהגתי) היא הונדה S2000, שבה בכל פניה חברי שנהג בה זרק תחת בצורה מטורפת(חוויה אדירה!חייב לנסות)

יש מכוניות הרבה יותר כיפיות ממונדאו.

אין כזה דבר המכונית לנהג בישראל, זה הכול שאלה של תקציב.

אם יש לך כסף לקנות GT2 911 אז היא הכי טובה , אם יש לך מספיק למיאטה, אז היא הכי טובה.

פורסם
ערב טוב ,

הוא לומד נהיגה על פביה. מספיק טוב?

לא!

ולפני שקופצים עלי כל התיכוניסטים וטוענים שאני גזען, תחשבו טוב טוב טוב. מי שלומד נהיגה על רכב יכול לקבוע אם הוא מהנה לנהיגה??? :shock:

על סמך מה? על סמך נסיון בנהיגה או על סמך נסיון במגוון מכוניות?

בחיייייכם!

פורסם
לא!

ולפני שקופצים עלי כל התיכוניסטים וטוענים שאני גזען, תחשבו טוב טוב טוב. מי שלומד נהיגה על רכב יכול לקבוע אם הוא מהנה לנהיגה??? :shock:

בחיייייכם!

מסכים איתך בזמן שאתה לומד נהיגה אתה עוד בתול בתחום

אין לך נסיון בנהיגה ואתה לא יכול לעשות השוואה

ולפני שאתם באים ואומרים שהוא ישב במספיק רכבים לפני אני מצטט לכם את הכותרת

סקר- מכונית לנהג
פורסם
לא!

בחיייייכם!

אהלן ,

אישפוז , אתה צודק.

לאדם שלומד נהיגה , יש אך ורק ניסיון על הרכב עליו הוא לומד..

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אהלן ,

אישפוז , אתה צודק.

לאדם שלומד נהיגה , יש אך ורק ניסיון על הרכב עליו הוא לומד..

אדם שלומד נהיגה לא ממש יכול להבחין אםהאוטו שהוא נוהג עליו מהנה. הוא לא לוקח סיבובים מהירים ולא ממש מגיע למצבים שבהם יכול לקבל תחושות מההגה, ואז לקבוע האם הוא מהנה. (אלא אם כן הוא תלמיד שנוסע ממש מהר בשיעורים ונהג על עוד מכוניות בכדי להבין מה יותר מהנה)

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם
אדם שלומד נהיגה לא ממש יכול להבחין אםהאוטו שהוא נוהג עליו מהנה. הוא לא לוקח סיבובים מהירים ולא ממש מגיע למצבים שבהם יכול לקבל תחושות מההגה, ואז לקבוע האם הוא מהנה. (אלא אם כן הוא תלמיד שנוסע ממש מהר בשיעורים ונהג על עוד מכוניות בכדי להבין מה יותר מהנה)

לא בהכרח נכון...

אני באופן אישי מכיר אנשים שנהגו על מכוניות שרובנו יכולים רק לחלום עליהן (EVO וקאררה S) עוד לפני השיעורי נהיגה...

מן הסתם זה רק חלק מזערי ביותר מהאנשים, אבל יש גם תלמידי נהיגה שכבר מנוסים בנהיגה ספורטיבית.

Auto Emoción

• תוכן חדש...