Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כל הכבוד על הסקירה !! שייצא לי אקרא את כולה.

אז מה הבעיה בעצמך כתבת :

"

ומר שהוא רך יותר מהפנדה שלי אבל לדעתי שיבושים נספגים טוב יותר ביונדאי בעיקר מהמתלה האחורי.

תנוחת נהיגה מתקבלת בקלות,עקב כיוון גובה של המושב,ומושבים פשוט מעולים בעיקר אלו של הנהג מספקים תמיכה מעולה רגליים,הייתי אומר שאלו המושבים הטובים בקטגוריה"

בדיוק מה שטענתי.. דיברתי רק על נוחות ואפילו הייתי סקפטי לגביי צריכת הדלק שהוא ציין..

הייתי מת לדעת על איזה רכב היית ממליץ לו לאור הדרישות והתקציב שלו

עריכה אחרונה על ידי ko11
פורסם

אז לא הייתה ה108.

המושבים של היונדאי תומכים מאוד אבל של הפיגו נוחים יותר.

לעומת הפיגו 107 היונדאי סופגת טוב יותר ללא ספק, אבל הפיגו 108 גם נוחה וביחד עם המושבים הרכים לי אישית נוחה יותר.

ליונדאי יתרון ברור בתא המטען ומהרווח מאחור.

אבל המנוע עושה הבדל מאוד גדול לטובת הפיגו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כרגיל האוייב של הטוב הוא הטוב יותר :-P

לא נסעתי על ה 108 אבל מאמין לשיקול הדעת שלך במאה אחוז.

• תוכן חדש...