Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני כרגע בחיפושים אחר הרכב הראשון שלי.

אז ככה, חייב להיות מיני, ידני, וחסכוני כמה שיותר.

הנסיעות שלי הם 100 ק"מ כל יום לעבודה (50 לכל כיוון) ויציאות לפעמים.

אני דיי אוהב את הi10 החדשה, גם מכיוון שיצא לי לנסוע עליה וגם כי לחבר יש את הדגם החדש ואני יודע בוודעות שהיא עושה 1-18, שזה לדעתי לא רע בכלל.

חשבתי גם על הפנדה החדשה.

בכל מקרה אשמח לקבל הצעות.

תודה.

פורסם

100 ק"מ כל יום, רצוי מאוד שתעשה את זה בסופר מיני אם אכפת לך מהנוחות שלך ומהגב שלך.

אני ממליץ על ה208 של פז'ו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ה-I10 אכן עושה 1-18, הייתי ממליץ לך לבדוק את ה-108, נמכרת בגרסת 1.2 ידנית, ואולי גם את הספארק, תוכל גם אותה להשיג בגרסת 1.2 ידנית בתקציב הזה, אני אישית די התרשמתי ממנה, מרגישה נוחה והרבה מקום. הייתי מתלבט בין שני אלו אם זה הייתי אני, קח את שניהן לנסיעת מבחן ותחליט במיוחד מבחינת הנוחות כי אתה נוסע הרבה.

פורסם

ספארק צריכה להיות מוחלפת בקרוב,

נוחות נסיעה של מכונית מיני לא מתקרבת לנוחות של סופר מיני. אני מדבר מתוך ניסיון, אני נוסע 100 ק"מ ביום מחוץ לעיר, אני לא חושב שמכונית מיני מתאימה למשימה. לא נוח, לא נעים. מכונית סופר מיני ידנית יכולה להניב צריכת דלק של 1:16-1:17 מחוץ לעיר בלי בעיה (מניסיון), זה שווה את הנוחות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
ספארק צריכה להיות מוחלפת בקרוב,

נוחות נסיעה של מכונית מיני לא מתקרבת לנוחות של סופר מיני. אני מדבר מתוך ניסיון, אני נוסע 100 ק"מ ביום מחוץ לעיר, אני לא חושב שמכונית מיני מתאימה למשימה. לא נוח, לא נעים. מכונית סופר מיני ידנית יכולה להניב צריכת דלק של 1:16-1:17 מחוץ לעיר בלי בעיה (מניסיון), זה שווה את הנוחות.

האם הi10 לא נחשבת לסופר מיני? בכל מקרה אני יודע שיהיה לי נוח ברכב הזה בגלל ניסיון, אבל הייתי רוצה לראות עוד דגמים.

פורסם

לא, הi10 מכונית מיני, הi20 סופר מיני.

אם i10 נוחה לך, כנראה שה208 תהיה לך מאוד מאוד נוחה.

פורסם

גם ה-208 צריכה להשתדרג בקרוב עם מנוע וגיר חדשים אם אני לא טועה, היא גם לא כל כך בתקציב, אני ממליץ לך לבדוק את ה-108 והספארק, ההגדרה של מיני וסופר מיני הן כפי שמצוין הגדרה בלבד, אם נוח לו רכב ספציפי אין סיבה להשקיע יותר כי היא מוגדרת כככה וככה. האופציות שהצעתי מגיעות עם מנוע 1.2 וזה מספק מבחינת כח, נשאר רק עניין הנוחות, לבצע נסיעת מבחן זה לא גליוטינה, זו הצעה למשהו שיכול להתאים לו, אני לא הייתי הולך על ה-I10 (כמה אירוני) למרות שאני בבעלות אחת מהסיבה הפשוטה שניתן להשיג מכונית מיני עם מנועים חזקים יותר ו-I10 תיכנס לך רק בגרסת הליטר שהיא חלשה משמועיתית מהן.

פורסם

זה לא רלוונטי בתקציב של 70 אלף ש"ח, בכל מקרה במחיר הנמוך כנראה ישאר המנוע הותיק.

פורסם

היה מבצע על הפיגוב 70 אלף אם זה עדיין קיים מאוד מומלץ.

אם לא בהחלט הייתי סודק את ה 108 עקב מנוע חזק והיונדאי i10 שתהיה חלשה יותר אך מרווחת יותר,תא מטען גדול יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המנוע פחוט מעניין אותי, אני לא מחפש אוטו מהיר, אני צריך אוטו שיביא אותי מנקודה אחד לשניה בכמה שפחוט דלק, אני בספק שאני יעבור את ה 120 קמ"ש ( ורוב הזמן יהיה על 100)

פורסם

ממליץ מאד מאד על היונדאי ן -10 צורה חדשה.

אני 1.93 גובה ויושב באוטו הזה 10 שעות ביום -אין רכב נוח ממנו !

גם לא רכבים שעולים פי 2 ופי 3 וארוכים ממנו ב50%.

הרכב הזה הוא הפלא השמיני. אמין בטירוף, נוח ומרווח באופן מעורר השתאות,

לפחות בדגם פרימיום (מה שיש לי)הוא מאובזר מאד, אין תחושה של רכב קטן שחסכו בו.

החלל הפנימי מודרני ונאה ביותר . לגביי צריכת דלק 18 זה קצת אופטימי מידי אבל הוא חסכוני בוודאות.

פורסם (נערך)

פלא שמיני?

מציע להיכנס לסוכנות ב.מ.וו,מרצדס,יגואר על מנת לקבל פרופורציות אלו רכבים שקרובים לשלמות.

אין רכב נוח ממנו? קח סיבוב על פיגו 301.

מרווח באופן מעורר? שב בקיה ריו מאחור ותיראה מה זה מרווח.

לא חסכו? יש לך פלסטיק רך? מנוע חזק? תא מטען גדול?

חבר זה רכב מיני וכמו כולם אלו רכבים שחסכו עליהם.

אז או שאתה מאוהב ברכב כי הוא חדש וזה מסנוור אותך או שאתה נציג.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה באמת לא מבין... כנראה שלא נסעת ברכב הזה.

מדובר על רכב שעולה בדגם האוטמטי פרימיום 66500 ..... (אפס קילומטר מחברת מימון)

זה בערך שמינית מחיר מהרכבים שציינת..

לאור הדרישות שהוא ציין ובהשוואה לשאר הרכבים בקטגורית המחיר הזו :זה אכן הפלא השמיני.

תסלח לי אבל קיה ריאו זה הרכב אולי הכי לא נוח בארץ. המושבים מלפנים כל כך צרים שהם צובטים את גופך

יחד עם התחושה הקלסטרופובית זה סוג של צינוק במחנה שבויים בוייטנאם.

לפני שתמשיך להתווכח ממליץ לך לעשות סיבוב קצר ביונדאי הנ''ל שימחיש לך את דבריי.

פורסם (נערך)

עוד משהו: ה I 10 הזו יותר נוחה מ I 20 וגם מה I 30 והיא נוחה ברמה של I 35 .

יש לנו עשרות מכוניות מכל סוגי היונדאי ( ועוד חברות) וכל פעם אני נדהם מחדש.

אני מדבר על הצורה החדשה לא מכיר את הישנה.

עריכה אחרונה על ידי ko11
פורסם (נערך)

לא נסעתי עליו?

נסעתי וכתבתי סקירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?523185-יונדאי-I10-מובילת-הקטגוריה-יצאתי-לבדוק-במבחן

פלא שמיני מאוד רחוק ממנה.

לכן אני מציע לך לקחת לסיבוב את הפיגו ותיראה שהיונדאי ממש לא פלא.

אתה תיראה שהפיגו הרבה יותר חזקה ממנה, מושבים נוחים יותר.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

• תוכן חדש...