Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשבשים הטובים נותנים E01 והשוטר לא יכול להוכיח שהמשבש שלך באמת שיבש את המכשיר.

מה גם שהמשבשים הטובים משמשים כחיישני חנייה, תבינו את הרמז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא צריך להוכיח שהמשבש שהוא מצא אצלך עובד?

וגם אם הוא לא מצא את המשבש, זה שווה לעמוד בצד הכביש כשמחפשים לך ברכב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שטויות במיץ, כל המשבשים הטובים לא נותנים לשוטר שום הודעת שגיאה שיש משבש אלא הודעת שגיאה על פספוס בכיוון, כלומר שכיוון ופספס את הרכב

אתה קצת טועה לצערי, במכשיר זה נותן ERO 07 וכך אני יודע שיש לך משבש וגם נותן צליל אחר.

פורסם
לפי מה שהבנתי, אופן הפעולה של הממל"ז, דבורה ודומיהם,

זה שהשוטר מכוון את האקדח על הרכב, האקדח יורה 43 קרני לייזר, מודד את זמן החזרה שלהם ועושה ממוצע - משהו כזה בערך. ואת כל העניין הזה הוא עושה תוך שליש שניה.

שאלתי היא איך ה-וולאנטיין 1 ודומיהם עוזרים לי, במצב שירו עליי שאני כבר במהירות לא חוקית?

אפשר הסבר? זה מאוד מעניין אותי. אני לא חושב לקנות , שיקולי תקציב + בכל מקרה לא נוסע מהר, אבל אני בנאדם שקשה לו שמשהו בלוגיקה חסר לו :D

תודה.

באקדח הליזר שאותו שוטר מכוון עובד על דופלר כלומר כאשר השוטר לוזר לעבר הרכב קרני הלייזר נוגעים ברכב 6 פעמים בזמן של שליש שניה ומתורגם למהירות,

במכשיר הדבורה זה עובד באותה צורה אם יש לך ברכב וולאנטיין המכשיר אצלך יצפצף מכיוון שהדבורה דלוקה כל הזמן .

פורסם
באיזה מהמכשירים משטרת התנועה מרבה להשתמש כיום? מי מהם נפוץ יותר? וכיצד נקבעת הבחירה באיזה מכשיר להשתמש?

ביחידות התנועה במשמרת משתמשים בכול אמצעי האכיפה שיש ביחידה ,זה נעשה בכול שלושת המשמרות,

ביחידת התנועה שאני שירתתי היה שני רכבי דבורה וארבעה ממלזים וכולם היו יוצאים למשמרת.

פורסם
הוא צריך להוכיח שהמשבש שהוא מצא אצלך עובד?

לתקנה 27 נוסף סעיף (ו) אשר אוסר התקנת משבש, כך שאין כל צורך בהוכחת פעילותו.

לא יתקין אדם ברכב מכשיר או אבזר המשבש או העלול לשבש מכשיר אכיפה ובכלל זה שיבוש היכולת לזהות את הרכב, ולא ינהג אדם ברכב שיש בו מכשיר כאמור.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עמית, אני חושב שהתגובה של סלואורייד הייתה צינית.

על אף כל המכשירים החוקיים אני חושב שאין תחליף לעיניים וריכוז. זה תורם לא רק למניעה מדו"חות, אלא גם לבטיחות בנהיגה.

בקשר לאמצעים הלא חוקיים, שכל אחד יעשה את השיקולים שלו אם כדאי לו או לא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...