Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שי תתפלא אבל עדיין קיים אני מקווה שאני לא מחדש משהו יש ממיר מתח והוא מפעיל לך הרבה מאוד מוצרים כמו חיה אחי היה לנו את זה בג'יפ אחי אחלה של דבר בטיולים זה מאוד עוזר...

באוטו כמו של ARM אני לא כל כך מבין למה אבל אם הוא אומר שהוא צריך הוא בטח יודע למה הוא לא ישים את זה סתם בשביל להגיד יש לי ממיר מתח...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחי לא הצלחתי להוריד את התוכנה שניתן לשמוע בה בסראונד, אמרת שיש לך אותה. :?:

אני זוכר שיש פה מישהוא עם מחשב ומסך ליליפוט, הוא מהארץ, האם יש לך רעשים :?:

פורסם
אחי לא הצלחתי להוריד את התוכנה שניתן לשמוע בה בסראונד, אמרת שיש לך אותה. :?:

אני זוכר שיש פה מישהוא עם מחשב ומסך ליליפוט, הוא מהארץ, האם יש לך רעשים :?:

אני חושב שאתה מתכוון לליאור עם הראלי

הוא עדיין לא התקין את המערכת.

פורסם

mdma, דבר ראשון, האם האלטרנטור של הגיפ שלכם, תואם לאלטרנטור שלו ?

דבר שני, לסגולה של הממיר מתח, יש הרבה עיניין בנושא הזה.

דבר שלישי, האם הפעלת גיגסו באופן שוטף, עם ממיר מתח לרכב ?

לי אישית זה נשמע תמוהה... אבל זה רק אני ... יכול להיות שאני טועה.

עדיין לא ניסיתי.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עדיין לא קיבלתי תשובה... בכל אופן כניראה נצטרך לחכות ולשמוע ממך אם זה אכן יכול להריץ גיג סו..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

טוב אז ככה, חישוב פשוט.

U*I=W.

אם הגיק-סו הוא 600W ומתח הרכב הו 12V

I=W/U=600/12=50A. האלטרנטור מספק 80A ולכן אין עם זה בעיה.

ההסבר מספיק ברור עכשיו.

פורסם

ההסבר שלך קצת מגוחך...

המתח ברכב הוא 12V ?

אלטרנטור מספק 80 A ?

אתה מתכוון, בשעת שיא.. האם אתה מפעיל את המכשירים שלך,כשהאוטו מונע והטורים למעלה ?

אם לא, האלטרנטור שלך רחוק מלייצר את ההספק המירבי שלו ..

לגבי הנוסחא של ה WATT, היתי שמח ללמוד.

מה בדיוק מסמל ה WATT, ואיך בדיוק "הימרת" אותו לאמפרים ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תראה, כודם כל יש מצבר שמספק 63A שעה זאת אומרת שאני יכול לעבוד איתו שעה אבל יגמר לי המצבר, בכל מקרה העבודה איתו היא מקסימום 2-4 דקות לחיתוכים.

לגבי הנוסחא אז כך U*I=W

W - הספק צריכה ב WATT

U - מתח שימוש V

I - זרם ב A

מכיוון שהיחס תמיד נשמר ניתן לומר U*I=U*I=W

הגיק-סו צורך 600W ב 220V.

לפי חישוב מהיר המכשיר צורך 2.7A, למרות שלא צריך את נתון זה.

מתח הרכב 12V, זאת אומרת

600=12*I

נבצע חילוק כדי למצוא את הזרם ונקבל 50A.

הבנו :?:

פורסם

יש דברים שנצטרך לראות בעיניים איך שאומרים :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אם כבר פתוח נושא של PC CAR אני ינצל אותו לשאול כמה שאלות שדיי מעניינות אותי -

1) אם המחשב יושב בבגז', צריך להעביר חוטים עד לקידמת הרכב בשביל חיבור מסך וכונן DVD?

2) למה בעצם נועד ממיר המתח, המקרה של חיבור מחשב למצבר הרכב?

3) איך כרטיס הקול מתחבר למגבר? זה כמו חיבור אוזניות למכשיר כלשהו (בצד אחד חיבור אוזניות ובצד שני חיבור RCA שמתפצל ל - 2 או עם מפצל ל - 4)?

4) האם איכות השמיעה טובה בחיבור כזה? (כמובן עם כרטיס קול ברמה יחסית טובה).

5) בשביל עבודה עם מסך מגע לא צריך איזה תוכנה מיוחדת שתפעיל כל מיני דברים, או שזה יכול לעבוד גם ב - WIN XP ופשוט הפעלה של דברים בלחיצה על המסך?

6) האם אין רכיבים במחשב שיכולים להיפגע עקב הקפיצות באוטו ושל הסאב? לגבי הארד דיסק הבנתי שמומלץ לקחת של נייד כי הוא יותר עמיד, אבל מה לגבי שאר הרכיבים כמו לוח אם, זיכרון וכו'?

בחורה עם גזרה טובה צריכה בחור עם גזר (-:

פורסם

2. הממיר מתח נועד לייצב את המתח בצורה קבועה, בשביל לא לגרום לקבלת עודף מתח, או בסך הכל "להתאמה" למתח שהמחשב אכן צורך.

3.כמו שציינת, על ידי מתאמים..

4. האיכות איננה נפגעת..

6. לפי דעתי, שילוב של מחשב ביתי עם ויברציות חזקות = שילוב פאטאלי , אך אם לחברי הפורום יש ניסיון מעשי חיובי בנושא, אינני יכול לשלול אותו ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

עד כל מה שראיתי פה אנשים דאגו לבלאי של המסך מן החום והארד דיסק וכו'...

אבל מנסיוני הרב בעולם המחשבים הרכיב שיסבול ראשונה מן החום הוא דווקא המעבד..

יש לו טמפ' עבודה אופטימלית, במחשבים החדשים של היום יש לביוס גם אפשרות שפשוט תפסיק לך כל פעולה במחשב כאשר המעבד יגיע לטמפ' מסויימת (שנקבעה לו מראש..) הוא יפסיק לתפקד, הודעות של שגיאה יתחילו להופיע ובסוף הוא ייכבה.

אז בימי הקיץ החמים אני ממליץ לך להשקיע עוד סכום של מזומנים בקירור המארז\מחשב שיהיה לך באוטו..

חום גבוה של רכיבי מחשב גורם לבלאי מואץ ואף שרפה..

תחשוב על זה :)

פורסם

למה לא לקנות HTPC מוכן וגמרנו עם עניין הגודל אגב אם קצת יצירתיות אפילו אפשר להכניס אותו בדש ואני לא צוחק ממש כמו HU...

http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=MEGA_180&class=mega

למחשב הנ"ל יש מחיר בארץ ב www.ksp.co.il משהו סביב ה 3K.

וממש חמוד יעיל ומגניב!!!!!!.

והכי חשוב קטןןןן מאוד עם יכולות גבוהות.

ועוד פיצ'ר נחמד

Front Panel Connectivity •Optical SPIDIF in•Mic-In•Headphone Jack•USB 2.0 x2•IEEE 1394 Firewire x 2 (6 pin and 4 pin) •6 in 1 Media Card Reader

קורא כרטיסים למי שמצלם בדרכים ונוסע עם האוטו.....לפרוק את הזכרון של המ צלמה גדול!

Video Features •Integrated nForce2 (8X AGP)•Dual VGA out•S-Video Out

mega180_front.jpg

מפרט

Sempron 2200 qw.giftab_01.giftab_04.gifלוחות אם למעבדי ?AMDMSI Home Theater PC qw.giftab_01.giftab_04.gifזכרונותchangeb.gifDDR 333 256MB Dual Chanel (2x128MB)tab_01.giftab_04.gifדיסקים קשיחיםchangeb.gifHitachi/ExelStor 80 GB 7200 ATA-100tab_01.giftab_04.gifכרטיסי מסךchangeb.gifGF4 64MB Shared DDRtab_01.giftab_04.gifכרטיסי קולchangeb.gif5.1 channel audio-out S/PDIFtab_01.giftab_04.gifצורביםchangeb.gifCombo AOpen 48 x 24 x 48 + DVDx16tab_01.giftab_04.gifציוד רשתותOnboard 10/100 + Wireless 802.11B

mega180_large.jpg

לבחור הטכנולוגי הזה יש גם כרטיס קול 5.1...שזה אומר שתוכלו אפילו לשמוע ולראות DVD בסראונד בעזרת סאב ו 4 רמקולים :-)

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אחי אני מצטער , אני עברתי על ההודעה הזאת שנתקלתי בה

אבל אתה מחמיץ כל כך הרבה דברים בנושא המחשב באוטו..

כבר אמרו לך שההרד דיסק של המחשב הנייח לא יחזיק מעמד.

חוץ מזה אתה ציינת שזה תופס מקום בבאגז'...

אם אתה מבין משהו במחשבים אתה יכול לצמצם את גודל המחשב לגודל של מגבר קטן

ואולי איפילו להכניס את הרכיבים לתוך גוף של מגבר קטן שמת.

כמובן לוותר על דרייברים לא נדרשים

כמו סי די רום..

שבכל מקרה לא דרוש בגלל שהיא אפשר לנגן שום דבר איתו שהאוטו נוסע..

אין בולם זעזועים..

קיצר אחי יש הרבה דברים שאתה לא חושב עליהם כמו ממשק שליטה על מערכת ההפעלה..

איפה מקלדת איפה עכבר..

זה כבר תכנות ..

מצטער זה כבר יותר מתקדם. דורש תקציב יותר גדול ויש לי תחושה שזה קצת גדול עליך.

...you can hear me coming

למכירה HU JVC kd-s6060 במצב מעולה במחיר קטן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...