Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיטו או לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתרץ ? אני לא מתרץ :) אני מציין יתרונות סוביקטיבים. זה שאתה לא אוהב אותם זאת הבעיה שלך (וכנראה של עוד 4 משתתפים פעילים בשיח זה).

מפה ועד להשתמש במילה כמו מתרץ יש מרחק שלצערי אתה עברת אותו . לכן אקרא לך חוצפן.

כל השיח הזה מאוד אלים בגישתו כלפי וכלפי הדעה שלי. מותר לך לא להסכים. אבל מחוסר ההסכמה ועד לשימוש במילים בעלות קונוטציה שקרית ? זאת כבר חוצפה.

איזו קונוטציה שקרית? על מה אתה מדבר? אתה קראת איפשהו שתיארתי אותך כשקרן?

נהפוך הוא - אם תקרא את ההודעות שלי לכל אורך השרשור דווקא כתבתי שהדעה שלך לגיטימית לגמרי.

לי רק הפריעה הגישה העיוורת שלך ושכל מי שלא חושב כמוך "הוא אפור וחי חיים אפרוריים".

בכל מקרה, אם מצאת את עצמך נפגע ממה שכתבתי אני מתנצל, ממש לא הייתה לי כוונה לפגוע או להעליב.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לי רק הפריעה הגישה העיוורת שלך ושכל מי שלא חושב כמוך "הוא אפור וחי חיים אפרוריים".

בכל מקרה, אם מצאת את עצמך נפגע ממה שכתבתי אני מתנצל, ממש לא הייתה לי כוונה לפגוע או להעליב.

מקובל עלי - יתכן ובאמת ייצגתי צד אחד בלבד.

אז בוא נסכים שמותר לא להסכים וכל עוד כל צד מקבל את הלגיטימיות של הצד השני, זכותו לבטא את דעתו.

אין צורך שתתנצל ואני בטוח שכל הויכוח יצא מפרופורציות (הדדי) מבלי שאף אחד התכוון לפגוע בשני.

בסופו של דבר, כל עוד אנו נהנים מהעולם המוטורי שמסביבנו ואנו מחייכים אז בהחלט אנו לא אפורים. וגם אם כן אז אולי האפור זה הורוד החדש :)

פורסם

קצת עדכונים: אני עדיין בחיפושים אחרי מיטו, כמו שאמר SLS : אם אקנה את הלאון, גם אם אוהב אותה המון תמיד תיהיה בי המחשבה של למה לא מיטו ולא בגלל שהמיטו יותר או פחות טוב אלא בגלל כמה שרציתי אותה.

בכל מקרה- מצאתי אתמול מיטו 2010 עם חבילת ספורט (סאנרוף, גאנט 18...) עם 117K קמ, הרכב עם צ'יפ, מערכת מולטימדיה בשווי 10 אלף, בונבוניירה של רכב ודרש רק 64 אלף שקל. לא הספקתי וכבר מישהו קנה לפני.

עכשיו יש בפני אופציה של מיטו 2009, גם עם צ'יפ, עם 96K קמ, מערכת מולטימדיה, שלח לי בפקס את הטיפולים מהמוסך המורשה, עברה הכל לפי הספר. על פניו נראיית בובה- הבעיה היחידה שהרכב כבר כמעט 100K ועדיין לא הוחלף לו קלאץ' (הוצאה של 3.5 אלף שקל) ודורש טיפה מעל המיטו של אתמול.

חוץ מזה אין שום מיטו בשוק פשוט אין. (דגם ה155 כ"ס)

אה ועשיתי נסיעת מבחן על הקליאו 0.9T הידנית, אבל כמה שלא נסעתי ולחצתי עליה הרכב פשוט נוסע לאט. חוץ מהנסיעה- אחלה רכב.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם (נערך)

לא שיערתי שהדיון כאן התפתח לאן שהתפתח - ראיתי שהוא תופח, אבל רק עכשיו הבנתי סביב מה. לכל החבר'ה שתקפו את SLS: אין כזה דבר הגיון או רציונליות. שיקרו לכם והטעו אתכם. זו אבחנה פילוסופית דקה, אבל אין אובייקטיביות בעולם שלנו. האובייקטיביות שנדמה לכם שיש היא כזו שקיימת רק כי נוח היה לבני אדם להזניח את הסובייקטיביות שבטבעה וטיבה.

מה שאני מנסה לומר הוא, שאין בחירה שאינה רגשית - השכל הוא סה"כ שלוחה מפותחת ומחוכמת מאד של הרגש, שהוא מערכת קוגניטיבית פרמיטיבית יותר. במילים אחרות, you can't get something out of nothing - את מה שאין לשאר החיות בזעיר אנפין או באופן מנוון (מה שבני אדם מתענגים על לקרוא לו "הגיון" ו"רציונאל", על מנת לבדל עצמם משאר החי) לא יכול להיות לנו.

לפיכך, הבחירה היא לעולם "רגשית" ולא "שכלית" ועל כן כל אחד בוחר על פי טעמו ורצונו - בשורה התחתונה כולם מחפשים תענוג (רק שאצל כל אחד ההגשמה של התענוג שונה). פותח השרשור - קנה את מה שיסב לך הכי הרבה תענוג. אם המיטו היא מה שתמיד רצית וחלמת עליו, לך על זה.. 8)

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם
קצת עדכונים: אני עדיין בחיפושים אחרי מיטו, כמו שאמר SLS : אם אקנה את הלאון, גם אם אוהב אותה המון תמיד תיהיה בי המחשבה של למה לא מיטו ולא בגלל שהמיטו יותר או פחות טוב אלא בגלל כמה שרציתי אותה.

בכל מקרה- מצאתי אתמול מיטו 2010 עם חבילת ספורט (סאנרוף, גאנט 18...) עם 117K קמ, הרכב עם צ'יפ, מערכת מולטימדיה בשווי 10 אלף, בונבוניירה של רכב ודרש רק 64 אלף שקל. לא הספקתי וכבר מישהו קנה לפני.

עכשיו יש בפני אופציה של מיטו 2009, גם עם צ'יפ, עם 96K קמ, מערכת מולטימדיה, שלח לי בפקס את הטיפולים מהמוסך המורשה, עברה הכל לפי הספר. על פניו נראיית בובה- הבעיה היחידה שהרכב כבר כמעט 100K ועדיין לא הוחלף לו קלאץ' (הוצאה של 3.5 אלף שקל) ודורש טיפה מעל המיטו של אתמול.

חוץ מזה אין שום מיטו בשוק פשוט אין. (דגם ה155 כ"ס)

אה ועשיתי נסיעת מבחן על הקליאו 0.9T הידנית, אבל כמה שלא נסעתי ולחצתי עליה הרכב פשוט נוסע לאט. חוץ מהנסיעה- אחלה רכב.

ממליץ לך לבדוק את הפיאט 500 0.9 טווין אייר

תשפר אותה ותהנה ממנה

פורסם
מה היית משפר בה? מכיר רכב כזה משופר בארץ?

תוכל לשפר את התוכנה ואולי להגדיל את הטורבו ליותר גדול.תלוי בתקציב.לי לא היה כסף לזה..רק לתוכנה

הרכב מאד זריז עקב משקלו הנמוך עם סאונד מגניב

פורסם

להחליף טורבו ברכב בן 3-4 שנים על הכביש זה להכניס ראש בריא למיטה חולה.

יש כמה 500 דגם הבלאק ג'ק למכירה (שחור מאט, 900 טווין אייר, כל האבזורים של החברה), איך האוטו נוסע?

היום:

בעבר:

פורסם

הייתה לי לאון 1.8.

יש לי אלפא 147.

מכיר היטב את המיטו.

הלאון היא רכב מצוין שיביא אותך מנקודה א' ל-ב', יעשה את זה מהר ואתה עוד תהנה מהדרך. אני לא יכול להגיד שהיא משעממת כמו שציינו פה, אחרי הכל היא מעבר לממוצע בכל מה שקשור לכוח/ביצועים ולדעתי גם בעיצוב במכונוית משפחתיות.

באלפות באמת יש משהו מיוחד ועדיין קשה לי להכניס את המיטו למשפט אחד עם אלפות...

בשורה התחתונה - לאון רכב יותר טוב, מיטו זה יותר לנשמה (וכמו שנראה לי היא מדברת אליך).

לא משנה כמה רכב מסוים יהיה מהיר יותר/חדיש יותר/חזק יותר/נוח יותר/מפואר יותר וכו' זה לא יגרום לבעלים של רכב שפשוט אוהב את הרכב שלו להרגיש רע, להתאכזב או "להתחרט". עצה שלי? תקנה את מה שיגרום לך לחייך בדרך לעבודה ויהפוך יום משעמם למשעמם פחות.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

אני מניח שהיה לך לאון 1.8 הישנה ולא 1.8 tsi אז לא ברור איך זה רלוונטי.

לפותח השרשור, תתאזר בסבלנות לא חסר מיטו שמורות. חוץ מיד2 תבדוק גם באוטודיל הם הטרייד אין הרשמי של סמל"ת.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
אני מניח שהיה לך לאון 1.8 הישנה ולא 1.8 tsi אז לא ברור איך זה רלוונטי.

לפותח השרשור, תתאזר בסבלנות לא חסר מיטו שמורות. חוץ מיד2 תבדוק גם באוטודיל הם הטרייד אין הרשמי של סמל"ת.

הייתה לי לאון 1.8 TSI, שנת 2011, ידנית - שהיא למיטב הבנתי, אחד הדגמים שמעניינים את פותח השרשור.

בגלל שלא היה צורך בשני רכבים היא נמכרה לפני שנה, שמורה ויפהפיה.

לא ברור לי איך אתה מסיק מסקנות לא רלוונטיות שכאלה...

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

שמתי את היד על אחת במצב חדש עם ק'מ מאוד מאוד נמוך.

הבעיה שהוא רוצה כנראה 10 מעל המחירון(מחיר של רכב חדש כבר...)

אעדכן...

היום:

בעבר:

• תוכן חדש...