Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה עברה אליי הקורולה 2001 של סבתא שלי, ורציתי קצת להשקיע בה, לא יותר מדי, רק כדי שתיראה קצת יותר טוב.

על המכסה של תא המטען וגם קצת על הגג יש כתמים כאלו, כמו כתמי שמש, ורציתי לשאול האם יש איך להוריד אותם?

ווקס, פוליס או חומר אחר כלשהו?

מתאר לעצמי שכולם מכירים את הכתמים האלו של הרכבים הישנים יחסית, אם לא, אעלה תמונה..

תודה מראש, דניאל

פורסם

רצוי שתעלה תמונה של המצב שנוכל להחליט האם ניתן לעזור לך.

יכול להיות שמדובר בצבע שרוף ואז אין ברירה אלא לצבוע, אסור לעשות פוליש כי יחמיר את המצב. ווקס לא אמור לעשות נזק אבל לא ישפר את המצב אלא רק יעצור את ההתדרדרות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מחלה ידועה, כל קורולה כמעט בשנתון הזה סובלת מזה(כולל שלי, קורולה 99).

הרכבים הקוריאנים והיפנים של השנתונים הישנים בהחלט רגישים, אם כי כבר ראיתי צרפתיות וספרדיות וגרמניות סובלות, אבל ביונדאי וקורולה זה מורגש ממש.

אם תצבע - זה ייראה יפה - אך סיכויים שיהיו הבדלי צבע ומי יודע אם תחזיק את הרכב עוד , אולי המצב יחזור.

אם לא תצבע - זה יבאס להסתכל (כמו במקרה שלי) ולא חסר אנשים שיגידו שהרכב מוזנח רק בגלל הצבע העלוב שלו.

תעשה את החושבים, בכל מקרה, אם זה כתמים סבירים והם רק בשלבי התפתחות לא הייתי מתעסק עם זה יותר מדי.

• תוכן חדש...