Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בחודש נובמבר 14 עברתי תאונה בתל אביב כאשר רכב התנגש בי מהצד. לקחתי פרטים ומאז לא התעסקתי בכך.

היום אני מעוניין לתקן את הרכב ולתבוע אותו. האם זה עדיין אפשרי?

תודה.

פורסם

אם אני זוכר נכון עד 7 שנים, בכל מקרה זה לא חודשים אלא כמה שנים, אתה יכול לתבוע ואין התיישנות עדיין.

יש לך תיעוד של הנזק מנובמבר 2014 בתמונות או משהו?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

תודה על התשובה,

יש לי תמונות של הכל מאותו רגע, כולל תמונות של מסמכי הנהג,עד שנסע איתי ואפילו הקלטה שהוא מודה באשמה (כמובן שהוא לא היה חותם לי על מסמך שהוא אשם).

הדבר היחיד שאני חושש זה האופן שהתבצעה התאונה-

נסעתי ברחוב עם שני נתיבים לכל כיוון בנתיב הימני, כאשר ג'יפ שנסע במקביל אלי החליט לעשות פרסה במקום אסור ולקח קצת ימינה ופגע לי בדלת. אני חושש שבאותה רמה הנהג יכול להגיד שזה לעולם לא קרה בגלל שהוא לעולם לא תבע את הביטוח שלו או להגיד שזאת הייתה אשמתי ונכנסתי לו לנתיב.

עריכה אחרונה על ידי aleXtc
פורסם

אם אתה תובע את הנהג הפוגע ואת חברת הביטוח שלו התיישנות היא 7 שנים

אם אתה תובע את הביטוח המקיף שלך ההתיישנות היא 3 שנים בלבד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה,

שאלה נוספת אם אפשר - האם אני מחוייב לבחור ברשימת המוסכים השמאים שהחברת ביטוח שלי מספקת? האם אני יכול לבחור כל שמאי וכל מוסך לתקן בו את הרכב?

פורסם (נערך)

אתה רשאי לבחור בכל מוסך, אבל במוסכי הסדר תקבל תנאים יותר נוחים: השתתפותעצמית מופחתת, רכב חלופי וכו'. מצד שני איכות התחקון עלולה להיות נחותה. בעבר תיקנתי פעמיים מכוניות במוסכי הסדר - במוסך אחד קיבלתי תוצאה מצויינת (מדובר בלפחות 3 תיקונים, אצלי ואצל אבא שלי) במוסך אחר - אוי לאותה בושה, החלודה יצאה 3 חודשים לאחר התיקון.

כמובן שהכל תלוי בתנאי הפוליסה שלך. לי, למשל, ביטוח בסוכנות של היבואן, כך שמוסכי ההסדר הם מוסכי היבואן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה בוחר את השמאי אתה בוחר את המוסך.

אם אתה תובע אותו חברת הביטוח /סוכן הביטוח שלך אמורים לסייע לך בניסוח כתב התביעה לבית המשפט לתביעות קטנות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אתה בוחר את השמאי אתה בוחר את המוסך.

אם אתה תובע אותו חברת הביטוח /סוכן הביטוח שלך אמורים לסייע לך בניסוח כתב התביעה לבית המשפט לתביעות קטנות

מה שאתה אומר פה שאני עלול לקבל את הכסף הרבה אחרי ה90 יום של הצ'ק שאני נותן למוסך ולשמאי. אני מבוטח בנוסף גם בביטוח מקיף. האם ניתן לתבוע במקביל לקבל את הכסף מחברת הביטוח של עד קבלת הכסף מהמשפט?

פורסם
אם אני זוכר נכון עד 7 שנים, בכל מקרה זה לא חודשים אלא כמה שנים, אתה יכול לתבוע ואין התיישנות עדיין.

יש לך תיעוד של הנזק מנובמבר 2014 בתמונות או משהו?

7 שנים זה על נזקי גוף,לגבי נזק הוא צריך לפנות לביטוח שלו

פורסם

לפי ישה זה 7 שמים בתביעות קטנות ו-3 שנים לביטוח מקיף.

בכל מקרה לא מדובר על 4-5 חודשים כמו אצל אלכס, ככה שהוא בטוח

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...