Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208

Guy_25
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנו גם יש 208 1.6, צריכת דלק בין 11.5-12.15 ק"מ לליטר, תלוי כמה נוסעים בעיר...ויחסית נוסעים לא מעט בעיר

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הריאו עצלה גם כמו ה208 1.6 (וזו בעייה קריטית בשבילי, אם לא אז הייתי לוקח את ה208 כיוון שממש אהבתי את המראה והנוחות שלה)

i20 נהגתי המון (יש לחברה שלי) ואני לא יודע לשים על זה את האצבע אבל אני פשוט לא אהבתי (ואת החדשה בטוח לא אקנה ואבחן בגלל מחיר ה"פרימיום" החדש)

על הפיאסטה האמת לא נהגתי, אך יש לי נטייה חזקה מ-א-ו-ד להימנע מפורד

מה קרה לך עם פורד שיש לך טראומה כלכך חזקה מהם ?

אישית אני לא מצאתי הבדלים משמעותיים בין הרכבים בקטגוריה, עשיתי נסיעות מבחן על רובם ויש להם פחות או יותר את אותם הנתונים והם גם נוסעים לדעתי אותו הדבר. בסוף קניתי פיאסטה כי היא היתה הכי זולה.

פורסם

קניית רכב, מבחינתי, היא החלטה שאני חייב לעשות בלב שלם. אני אהיה חייב למצוא משהו שעונה על כל הדרישות שלי במאה אחוזים (והדרישות שלי לא בשמיים, ככה שזה אפשרי במסגרת התקציב שלי).

אני לא אקנה פיאסטה ב-ד-י-ו-ק מאותה הסיבה שאני לא אקנה רכב מקטוריית המיני- זה פשוט לא זה מבחינתי. בלי סיבה אמיתית ומבוססת שאני יכול לכתוב ואז תגיד "אה, צודק. לגיטימי לחלוטין" (כמו ההימנעות שלי מDSG7 לדוגמא). זו לא קנייה שאני עושה נטו עם רציונאל, ללב יש גם משקל לא קטן. אז פשוט לא פורד, כי זה פורד.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני לא חושב שעד עכשיו באמת אמרת מה הדרישות.

אתה רוצה ידני או אוטומט? חדש או משומש? גם טווח המחירים שלך רחב מידי.

אתה לא מצליח למצוא 208 ידנית משומשת בת שנה שנתיים, במחיר הגיוני? מה לגבי קליאו 0.9?

פורסם

האם ההנחה שפיג'ו פצחו איתה לא עושה את ה-208 להצעה ממש אטרקטיבית ושווה ? המבצע נגמר מחר.

אם משווים את ה 208 ל i10, הפיג'ו עדיפה מבחינה טכנית ?

פורסם

ה208 והi10 נמצאות ב2 קטגוריות שונות. ה208 נמצאת אחת מעל

הדרישות שלי הן: תקציב- 55K עם אופציה של חריגה בעוד 10K בשביל רכב שיהיה ממש שווה את זה

בן שנתיים-שלוש (אפשר גם 2011 בשביל משהו שבאמת שווה את זה)

עדיפות קטנה לאוטומט, בפועל זה לא מה שיגרום לי לפסול רכב

אמינות- חשוב מאוד! אני סטודנט ועובד בעבודה שדורשת הרבה נסיעות (מדריך פסיכומטרי בערים שונות) אז אין לי את הפריווילגיה להתעסק עם מוסכים וריבים על אחריות.

צריכת דלק- סבירה 1 ל13 די יספק אותי. אם יותר, מה טוב.

נוחות

זריזות מסויימת

מרווח מאחורה זה לא משהו קריטי. רוב הזמן אסע לבד, בסופ"שים עם החברה.

אז אלו הדרישות, בהתחשב בחריגות שאני מאפשר (מבחינת שנתון ותקציב) אני גם חושב שהן די מציאותיות. במיוחד אם מתחשבים בעובדה שאני ממש לא לחוץ לרכב. מבחינתי החיפוש גם יכול לקחת חצי שנה, הבעייה שאני לא יודע מה לחפש בכלל. בינתיים ה208 הידנית מצאה חן בעיניי והקליאו החדשה הגודשת מסקרנת.

אין עוד דגמים נוספים בראש

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

מה עם קליאו לא מוגדשת? מהתרשמות שלי מנסיעות מבחן אין באמת הבדל משמעותי בין הרכבים מבחינת זריזות וכו..

והכמה כ"ס הבדל הם לדעתי די זניחים ונמצאים בעיקר על הנייר.

• תוכן חדש...