Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע סאב שקיבלתי מחבר בשם Xsite וגם רמקולים 6על 9 של ALPINE שגם אותם אשאיר לבנתיים.

אני מעוניין בשליטה מלאה על כל הרמקולים בנפרד כולל הסאב מקדימה (תקנו אותי אם זו טעות)

המליצו לי על מגבר 5 יציאות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677534 וחלק המליצו לי על 4 יציאות בטענה שאין צורך בשליטה מלאה על כל הרמקולים ולכן http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=693483

עד כאן ההתלבטות הראשונה .

נעבור לרדיו דיסק - אני מתכוון לחבר טאבלט/פלאפון לצורך שירים אז אני חייב A2DP ולכן ההמלצות הם

DEH-X4750BT מסוג פיוניר או LG LCS720BO

העניין שב LG יש יותר יציאות ובפיוניר פחות וגם לא כתוב שיש שליטה על הסאב

שאלה אחרונה זה לגבי הקדמיים אני לא סוגר אם אני צריך 4 אינץ' או 5.25 רכב מסוג טויוטה סטרלט 97

בכל אופן אני אוהב יותר מיד ובאס הדוק מאשר טוויטרים/טרבל מחוררי אוזניים (לא שיש לי משהו נגד טוויטרים)

הרמקולים הקדמיים בסטרלט לא על הדלתות אלא בתוך הדשבורד בקו שמתחת להגה.

פורסם

אם אני רוצה שליטה על רמת הווליום בכל רמקול בנפרד כולל שליטה על הסאב מהרדיו דיסק

זה אומר שאני צריך רדיו דיסק שכתוב 3 יציאות rca ושליטה על הסאב?ומגבר בעל 5 יציאות?

פורסם

לא יכולת לרכוש את הסטארלט של איתמר? :wink:

אי שם בעמ' 7 -8 ואולי גם בהמשך ניתן לראות שהוא עשה חורים בדלתות עבור הרמקולים.

זו תהיה המלצתי לך (למרות שעשוי לגזול חלק ניכר מהתקציב). הרמקולים הנוכחיים ממוקמים במיקום גרוע מאוד ומוגבלים בגודלם.

הפיוניר שהזכרת עדיף על ה-LG בגזרת ההמלצות.

הייתי מתמקד רק ברמקולים נורמלים מקדימה, מגבר 4 ערוצים (מסיבות תקציביות) וסאבוופר (יתכן ש-"8 או "10 יספקו ברכב קטן שכזה).

פורסם

מטורף!! לקח לי שנה לקרוא את זה.. אבל אני עצלן אני אמתין עד שאחליף את הרכב ככה אני פותר בעיות של רעש.

הזמנתי כבר מגרמניה את זה alpine cde178bt ב200 יורו פחות מחצי ממה שמוכרים בארץ

העלתי קצת את התקציב אז המליצו לי על מגבר 5 יציאות מסוג hertz hcp5d אשמח לתגובות/ייעוץ

אני יותר בעניין של השקעה לטווח ארוך לאט לאט

• תוכן חדש...