Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במידה ואתה כרגע לקוח של הוט, ועובר לאחת מהחבילות החדשות עם תשתית של בזק תצטרך להנתנתק מהוט בעצמך, '' הניוד'' מתבצע רק למי שכרגע לקוח של בזק. וכן תצטרך לקנות מודם/מודם משולב ראוטר.

לא חושב שהתנתקות זה דבר קשה ,יכל להיות שאני טועה .

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עמד להסתיים לי ה״מבצע״ בבזק. אחרי מיקוח קצר, השאירו אותי באותו מחיר - 100 ש׳ח (כולל שכירות ראוטר) עבור 40mb, וסה״כ הכל המחיר הוא 120 ש׳ח (כולל ספק הוטנט - 20 ש׳ח). ככה שהחיסכון לא כזה משמעותי, במיוחד אם מחשיבים את עלויות המעבר.

פורסם
מי שנמצא במהירות שגבוהה מ-20 מגה חייב מודם שונה (VDSL). העלות של מודם כזה בארץ היא כ-400 ש"ח ואם אני לא טועה קיים רק דגם אחד כזה.

לפי תקופה "שידרגו" אותנו בבזק בינלאומי מ20 מגה ל40.

אבל היה רק שיפור קל בלבד והכי מהיר שראיתי היה 24-25 מגה.

כשהתקשרתי אליהם הם אמרו "40 מגה זה בין 20 ל40" וש"ככה זה" :\

יכול להיות שהיינו צריכים לשדרג את הנתב גם כן?

יש לי עכשיו NETGEAR 2000 אם אני לא טועה.

They are trying to ban me...

פורסם
לפי תקופה "שידרגו" אותנו בבזק בינלאומי מ20 מגה ל40.

אבל היה רק שיפור קל בלבד והכי מהיר שראיתי היה 24-25 מגה.

כשהתקשרתי אליהם הם אמרו "40 מגה זה בין 20 ל40" וש"ככה זה" :\

יכול להיות שהיינו צריכים לשדרג את הנתב גם כן?

יש לי עכשיו NETGEAR 2000 אם אני לא טועה.

לצערי זה נראה שבבזק שיקרו לך. זה הנוהג שלהם כלפי מי שפחות מבין ?

הראוטר מודם שלך DGN2000 תומך ב ADSL2+ שמאפשר מהירות של מקסימום 24 מגה. זהו. כנראה רצו לחסוך לעצמם לספק לך את הציוד המתאים. מה שאומר שכרגע אתה משלם מחיר מופקע על משהו שאתה בכלל לא יכול לנצל.

מתוך ויקיפדיה :

ADSL2+ extends the capability of basic ADSL by doubling the number of downstream channels. The data rates can be as high as 24 Mbit/s downstream and up to 1.4 Mbit/s upstream depending on the distance from the DSLAM to the customer's premises.

פורסם
עמד להסתיים לי ה״מבצע״ בבזק. אחרי מיקוח קצר, השאירו אותי באותו מחיר - 100 ש׳ח (כולל שכירות ראוטר) עבור 40mb, וסה״כ הכל המחיר הוא 120 ש׳ח (כולל ספק הוטנט - 20 ש׳ח). ככה שהחיסכון לא כזה משמעותי, במיוחד אם מחשיבים את עלויות המעבר.

בדקת אם הראוטר שלך בכלל ב VDSL ומאפשר מהירות של 40 מגה ?

פורסם

אני זוכר עוד החשבונות של ה 100$ לחודש בנטוויז'ן אי אז ב 1995 :)

שבוע שעבר צפיתי בסרט בפופקורן טיים באמצעות חיבור הסלולר שלי - ועבד לי ללא כל בעיה, מה שגרם לי לחשוב שאולי מהירות ההורדה זה אוברייטד... ברור שבטורנטים זה משמעותי, אבל גם ככה השימוש הכבד הוא אחת לשבועיים.

אני מתכוון לבטל את השימוש בהוט, על הטריפל (הקו מיותר גם ככה) אני משלם כ 350 ש"ח ועל הוטנט עוד 20 ש"ח.

כך שמדובר בלפחות 120-140 ש"ח רק על האינטרנט.

פורסם
לצערי זה נראה שבבזק שיקרו לך. זה הנוהג שלהם כלפי מי שפחות מבין ?

הראוטר מודם שלך DGN2000 תומך ב ADSL2+ שמאפשר מהירות של מקסימום 24 מגה. זהו. כנראה רצו לחסוך לעצמם לספק לך את הציוד המתאים. מה שאומר שכרגע אתה משלם מחיר מופקע על משהו שאתה בכלל לא יכול לנצל.

מתוך ויקיפדיה :

ADSL2+ extends the capability of basic ADSL by doubling the number of downstreamchannels. The data rates can be as high as 24 Mbit/s downstream and up to 1.4 Mbit/s upstream depending on the distance from the DSLAM to the customer's premises.

אני לא אתפלא אם הם משקרים לי כי הם עושים את זה כל הזמן.

יש לך DGN2000 או VVG2000?

השני תומך ב VDSL.

יש לי את הVVG2000.

אולי צריך להגדיר משהו?

20150221_124142.jpg

פורסם

הצלחתם לבלבל אותי.

אני היום עם תשתית של בזק והספק הוא בב"ל. אם אני לא טועה אני משלם 100 שקל לבזק ו30 שקל לבב"ל. מה אומרת הרפורמה הזאת מבחינתי?

האם בשביל ליהנות מהמחירים החדשים אני חייב לעבור גם תשתית וגם ספק או מספיק שאני עובר ספק?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

יש לי את הVVG2000.

אולי צריך להגדיר משהו?

אין מה להגדיר ממש.

אפשר לראות לכמה הקו שלך מסוגל להגיע בממשק של הראוטר:

10.0.0.138 בדפדפן, שם וסיסמה - Admin, תעלה תמונה של router status > show statistics.

תופסשדים,

כרגע רק 018 ו 012 מציעות חבילת באנדל, כנראה שגם בזב"ל ועוד ספקיות יצטרפו אליהם בקרוב.

בעיקרון כשאתה עושה באנדל אתה משלם לספקית בלבד ו"מתנתק" מבזק, ז"א שאם יש לך ראוטר/מודם שלהם אתה צריך להחזיר אותו או לשלם עליו.

להשיג ראוטר/מודם VDSL זה דיי בעיה, בחנויות יש רק את ה kasda kw5212 שעולה 380 שקל ואין עליו עדיין ביקורת אחת.

עריכה אחרונה על ידי ishayk
פורסם
אני לא אתפלא אם הם משקרים לי כי הם עושים את זה כל הזמן.

יש לי את הVVG2000.

אולי צריך להגדיר משהו?

[ATTACH=CONFIG]414266[/ATTACH]

אין מה להגדיר ממש.

10.0.0.138 בדפדפן, שם וסיסמה - Admin, תעלה תמונה של router status > show statistics.

כן יש מה להגדיר וזה תלוי במה מוגדר החיבור במרכזיה אליהה אתה שייך

יכול להיות שבאזור שלך הVDSL מצריך להגדיר את ה VPI-VCI ל 1-35 במקום ה 8-48 שהיה קיים עד עכשיו בחיגן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הצלחתם לבלבל אותי.

אני היום עם תשתית של בזק והספק הוא בב"ל. אם אני לא טועה אני משלם 100 שקל לבזק ו30 שקל לבב"ל. מה אומרת הרפורמה הזאת מבחינתי?

האם בשביל ליהנות מהמחירים החדשים אני חייב לעבור גם תשתית וגם ספק או מספיק שאני עובר ספק?

אתה צריך לעבור גם ספק וגם תשתית. התשתית נשארת של בזק אבל אתה מקבל אותה דרך 012\אקספון. במקום לשלם בשתי חשבוניות נפרדות, הכל יהיה בחשבונית אחת ואת השירות תקבל מחברה אחת.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם (נערך)
אין מה להגדיר ממש.

41064691d4.png

26 מגה?

יכול להיות שזאת בעיה בתשתית?

פעם רצינו לשדרג ל100 מגה אבל אמרו לנו שאין תשתית.

כן יש מה להגדיר וזה תלוי במה מוגדר החיבור במרכזיה אליהה אתה שייך

יכול להיות שבאזור שלך הVDSL מצריך להגדיר את ה VPI-VCI ל 1-35 במקום ה 8-48 שהיה קיים עד עכשיו בחיגן

ואיך אני עושה את זה?

באמת רשום לי 8 48

cb0bddb563.png

מה אני צריך לשנות?

c333a556fc.png

7a966ba1d0.png

עריכה אחרונה על ידי HybridBoy

פורסם

בהגדרות של החיגן תשנה את ה8 ל 1 ואת ה48 ל35

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה