Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

martines

תודה על התגובה! אחכה עוד כמה ימים ואז כנראה אעבור לאקספון.

לגבי ציוד, לא באמת זול ולא באמת זמין. לפי הבנתי יש רק מודם-ראוטר אחד בארץ והוא זה

http://ksp.co.il/?uin=24871

שעולה 380ש"ח. במקרה של הזמנה מחו"ל, אני לא בטוח לגבי שירות ותמיכה.

לגבי בזק - אני מבין שהם כבר לא מעניינים אותך, ככה זה אמור להיות. אבל אני מודאג מה קורה במקרה של תקלה בתשתית, מי מטפל בזה? אתה מול 018 והם מול בזק? אתה מול בזק ישירות?

ועוד דבר לגבי המעבר, אני מאמין שהיה לך אינטרנט גם לפני המעבר ל018. איך מתבצע המעבר? אתה מחייג ל018 והם סוגרים את כל השאר החשבונות שלך (ספק+תשתית)? או שאתה צריך להתנתק מהכל ואז להתחבר ל018? וכמה downtime לקוח כל העסק?

שוב תודה רבה!

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
martines

תודה על התגובה! אחכה עוד כמה ימים ואז כנראה אעבור לאקספון.

לגבי ציוד, לא באמת זול ולא באמת זמין. לפי הבנתי יש רק מודם-ראוטר אחד בארץ והוא זה

http://ksp.co.il/?uin=24871

שעולה 380ש"ח. במקרה של הזמנה מחו"ל, אני לא בטוח לגבי שירות ותמיכה.

לגבי בזק - אני מבין שהם כבר לא מעניינים אותך, ככה זה אמור להיות. אבל אני מודאג מה קורה במקרה של תקלה בתשתית, מי מטפל בזה? אתה מול 018 והם מול בזק? אתה מול בזק ישירות?

ועוד דבר לגבי המעבר, אני מאמין שהיה לך אינטרנט גם לפני המעבר ל018. איך מתבצע המעבר? אתה מחייג ל018 והם סוגרים את כל השאר החשבונות שלך (ספק+תשתית)? או שאתה צריך להתנתק מהכל ואז להתחבר ל018? וכמה downtime לקוח כל העסק?

שוב תודה רבה!

לגבי מקרים של תקלה - זו שאלה שצריך לשאול את אקספון, אם כי לדעתי האינטרס הוא של אקספון שהתשתית תעבוד והם כבר יפעילו לחץ על בזק, אחרת העסק שלהם מתפורר.

ומקרים של תקלה לא מדאיגים אותי במיוחד, היה לי מקרה כזה של יום בלי האינטרנט של בזק, הפעלתי את הסלולרי על מצב TETHERING והתחלתי לגלוש עם המחשבים על התשתית הסלולרית של גולן.

018 סוגרים בשבילך את כל ההתנתקות וההתחברות מחדש. גם לי היה קשה לקבל את זה כי אני רגיל לטירטור של להתקשר לכולם ולריב כדי שינתקו אותך ואחר כך להתקשר לכולם כדי שיחברו אותך, ולפעמים החיבור לא מצליח כי ה"קובץ" לא הגיע, לא עבר, התקלקל ... אז פה אין את כל זה.

כתבתי קודם, שיחה אחת והם טיפלו בהכל ! יום אחרי השיחה איתם קיבלתי הודעת שגיאה כשניסיתי לגלוש, התקשרתי עוד שיחה לתמיכה - קיבלתי מהם ססמה ושם משתמש, הזנתי את זה בראוטר וזהו מאז אני גולש.

פורסם
האם משתלם לעבור מהוט לחבילת 40 מגה החדשה ?

מנוי הוט כולל קו טלפון ב60 ש"ח (1000 דקות).

מהירות 12 מגה.

משלם 130 ש"ח ספק+תשתית .

את המודם הוט ייקחו אז צריך לקנות מודם חדש .

הספק שלי הוא 012 , אין לי בעיה לעבור לספק אחר משתלם יותר .

אשמח לעזרה בנושא

במידה ואוותר על הטלפון (חבילת הסללור מאפשרת זאת)

האם ניתוק מהוט וחיבור לבזק כרוך רק ברכישת מודם בזק?

פורסם

במידה ואתה כרגע לקוח של הוט, ועובר לאחת מהחבילות החדשות עם תשתית של בזק תצטרך להנתנתק מהוט בעצמך, '' הניוד'' מתבצע רק למי שכרגע לקוח של בזק. וכן תצטרך לקנות מודם/מודם משולב ראוטר.

פורסם

רק אליי 012 עדיין לא חזרו בקשר לחבילה של 100 מגה ב100 שקל?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מישהו יודע איזה ראוטר 012 מספקים בחבילה של ה100 מגה? הבנתי שזה כרוך ב50 שקל משלוח, האם עדיף לקנות ראוטר עצמאית ואם כן איזה?

פורסם
רק אליי 012 עדיין לא חזרו בקשר לחבילה של 100 מגה ב100 שקל?

אני השארתי פרטים אתמול וחזרו אלי אחרי כמה שעות.

המחיר לשנה. אם יש לך ציוד של בזק אתה צריך להחזיר אותו, את כל השאר הם עושים. במידה ואתה מעוניין בראוטר\מודם העלות היא 10 ש"ח לחודש ודמי משלוח של 50 ש"ח (אין אופציה לאיסוף).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

יש לי נתב מודם VDSL של בזק שסיימתי לשלם עליו, אז הוא אמור להיות שלי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפי אקספון, אלה המחירים שלהם:

http://018.co.il/simplenetmain/

אני משלם היום על חבילת TOP 40 אצל בזק כ-120 ש"ח ולבזב"ל עוד 26 ש"ח.

ואצלם זה עולה בסך הכל 89 ש"ח. בהחלט שווה.

אני כיום עם מודם של בזק בתשלום של 8 ש"ח לחודש לדעתי.

אצטרך לחפש מודם אחר למהירות 40 מגה ומעלה ואז אהיה מסודר.

אם אני נשאר עם בזק בקטע של מספר טלפון, אפשר לבטל הכל כולל שיחות יוצאות בלי בעיה?

אני לא רוצה לשלם שקל לבזק...כי אם קו הטלפון נשאר, לדעתי יש עלות כלשהי גם אם אין שימוש.

פורסם
אני השארתי פרטים אתמול וחזרו אלי אחרי כמה שעות.

המחיר לשנה. אם יש לך ציוד של בזק אתה צריך להחזיר אותו, את כל השאר הם עושים. במידה ואתה מעוניין בראוטר\מודם העלות היא 10 ש"ח לחודש ודמי משלוח של 50 ש"ח (אין אופציה לאיסוף).

הבנתי כי יש אפשרות להשאיר את הראוטר אצלך ולשלם "קנס" של 200 שקל בערך.

מישהו יודע?

פורסם
הבנתי כי יש אפשרות להשאיר את הראוטר אצלך ולשלם "קנס" של 200 שקל בערך.

מישהו יודע?

בשביל מה ? אתה יכול לקנות חדש בפחות מ 200 שקל, ואתה יכול למצא ביד 2 בפחות מ 100 שקל אנשים שמוכרים את הציוד של בזק שלהם.

פורסם
martines

שאלת השאלות.

יאמר לזכותה של בזק שכשצריך הם שולחים טכנאי, מה באמת קורה אם יש בעיה בתשתית, מבחינת בזק אתה לא קשור אליהם אבל מצד שני אקספון תריכה לדאוג שיגיע מישהו מטעם בזק כי מדובר בתשתית.

כל עניין התשתית-ספק עדיין קיימת, איך שלא תסתכלו על זה.

פורסם

כרגע אני בבזק ובזק בינלאומי, אני רוצה להישאר עם הטלפון של בזק ולעבור כנראה לאקספון, האם יש עם זה בעיה?

מישהו בדק מחירים בבזק בינלאומי?

תושה!

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.

• תוכן חדש...