Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בהגדרות של החיגן תשנה את ה8 ל 1 ואת ה48 ל35

וחוץ מזה לא לגעת בכלום?

עריכה:

הוא לא נותן לי לשנות, אי אפשר ללחוץ על החלון של המספר כדי להזין מספר אחר.

עריכה 2:

שיניתי את הTransfer Mode מ PTM ל ATM והצלחתי לשנות את המספרים אבל לא היה אינטרנט :\

עריכה אחרונה על ידי HybridBoy

They are trying to ban me...

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה שוקל לעבור לאקספון, עקב "מהפכת האינטרנט" והמחירים הזולים שלהם.

האם למישהו יש ניסיון איתם בשנים האחרונות? איך הם מבחינת מהירות גלישה והורדה?

תודה

פורסם

האם החיבור יעבוד זמנית עם מודם ADSL2?

הכוונה היא האם המעבר לאקספון למהירות 40 מ"ב למשל יעבוד עם מודם ADSL2, ותתאפשר גלישה במהירות 15 מ"ב למשל (מה שיש לי כרגע),

עד יגיע מודם VDSL חדש?

פורסם

בינתיים נראה שבזק לא מתרגשת, לא זזה מילימטר מהמחירים שלה (אצל הספקיות זה גם ככה מחיר אחיד לכל המהירויות אז חוץ מחודש חינם נדיר לקבל משהו טוב יותר, אם בכלל)

עוד חודשיים נדע איך הרפורמה באמת תעבוד ואיך זה ישפיע, הטיעון (די בצדק) של בזק זה שהטכנאים של אקספון יש להם גישה עד תחום מסויים, כשיצטרכו לתקן תקלות בתשתית אז יצטרכו לתת פתרון כי זה התחום של בזק.

ולפי הדיבורים בזק לא מתכוונת לתת שירות כזה לאקספון, אולי במחיר מופקע.

אבל כל עניין התמיכה זה מה שבזק נשענת עליו נכון לעכשיו ומעניין לראות איך אקספון תתמודד עם זה.

פורסם

אני רוצה רק להבהיר שתשכחו מתמיכה כלשהי במעבר חברה,

מילאתי פרטים כולל פרטי תשלום באתר של אקספון בחמישי בשעות הצהריים המוקדמות.

היום האינטרנט קרס בערב תוך כדי הודעת שגיאה בדפדפן שיש בעיה עם התחברות לספק ניסיתי להגיע לתמיכה טכנית -ללא הצלחה ,השארתי פרטים וקיוויתי לטוב.

בנוסף אני לא יודע אם זה קשור אבל הראוטר שלי הלך לעולמו (במילא כבר היה ישן והגיע הזמן)

עכשיו אני בערפל כי אינני יודע אם רק הראוטר אשם אם העבירו אותי לאקספון מבזק והראוטר התאבד כבונוס?!

ציפיתי לקבל שם משתמש וסיסמא חדשים או איזושהי שיחה מנציג שרות אך לא קרה הדבר.

פורסם
האם החיבור יעבוד זמנית עם מודם ADSL2?

הכוונה היא האם המעבר לאקספון למהירות 40 מ"ב למשל יעבוד עם מודם ADSL2, ותתאפשר גלישה במהירות 15 מ"ב למשל (מה שיש לי כרגע),

עד יגיע מודם VDSL חדש?

עם החיבור של הספק אין בעיה אבל אתה צריך לבקש מבזק שישאירו אותך זמנית על 15 מגה, אחרת זה לא יעבוד (לא יהיה לך סנכרון בdsl)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בינתיים נראה שבזק לא מתרגשת, לא זזה מילימטר מהמחירים שלה (אצל הספקיות זה גם ככה מחיר אחיד לכל המהירויות אז חוץ מחודש חינם נדיר לקבל משהו טוב יותר, אם בכלל)

עוד חודשיים נדע איך הרפורמה באמת תעבוד ואיך זה ישפיע, הטיעון (די בצדק) של בזק זה שהטכנאים של אקספון יש להם גישה עד תחום מסויים, כשיצטרכו לתקן תקלות בתשתית אז יצטרכו לתת פתרון כי זה התחום של בזק.

ולפי הדיבורים בזק לא מתכוונת לתת שירות כזה לאקספון, אולי במחיר מופקע.

אבל כל עניין התמיכה זה מה שבזק נשענת עליו נכון לעכשיו ומעניין לראות איך אקספון תתמודד עם זה.

אותו סיפור היה לי עם אורנג' כשהתחילה הרפורמה בסלולרי. בדיוק אותם תירוצים - מנסים להפחיד עם תקלות, וטכנאים, ושירות , הייתי יכול לגזור ולהדביק כאן. גם אורנג' לא הסכימו לזוז מילימטר במחירים בשבועות הראשונים, אחר כך הם כבר הצטערו על זה. להשאיר לקוח קיים הרבה יותר קל מלהחזיר אותו אחרי שעזב לחברה אחרת.

אני כבר לא אחזור להיות לקוח שלהם ויחד איתי העברתי עוד 15 קוים של משפחה וחברים.

פורסם

אורנג' המתיקו את המכה בגלל שהחכימו והכניסו את 012 שזה בעצם הם במסווה.

התמיכה והשירות לא מצדיקים מחיר מופרז ומיצידי לא לדבר עם אף אחד בחיים אבל רבאק שיהיו מנגנוני בטחון כל מני חלופות ופתרונות לטירטורים המיותרים, בהמשך למה שרשמתי קודם היום חזרה אליי נציגה וביקשה מייל כדי לשלוח לי שם משתמש וסיסמא

אז גם אתה שעה מנסה כמו עילג להעביר את המייל בצורה נורמלית אלפא קילו דלתא זיבי וגם בסוף אחרי וידוא שהמייל נכתב נכון אין מייל ואין עם מי לדבר.:|

במקום כל הבלאגן למה לא לעשות פאקינג תבנית למייל שאני ארשום אותו או לשלוח לי הודעה לנייד עם הפרטים כל כך קשה?

• חודש מאוחר יותר...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

בזק יצאה ב"מבצע" (עלק) חדש\ישן - 'מבצע הכל כלול' זה אותו בולשיט של באנדל ספק+תשתית באותו המחיר רק בחשבונית אחת.

אין שום דבר חדש ואין הצעות אטרקטיביות.

יש מישהו שעבר לאקספון ויכול לחוות דעת אחרי כמה חודשי שימוש?

פורסם

עברתי שלשום לאקספון. עשיתי בדיקת מהירות לפני המעבר ואחרי.

התשתית עדיין אצל בזק, הניוד לא עבר אבל כן קיבלתי מיד לאחר ההרשמה שם משתמש וסיסמה.

לקח לי זמן להחליף אותו כי הממשק ווב של בזק במודם היה ממש מעפן ולא נטען היטב.

בסוף נכנסתי לממשק של המודם עצמו, ושם ביצעתי את השינויים.

בבזב"ל הייתי בחבילה T40 וב-018 עשיתי חבילה 40 מגה. אשדרג לאחר מכן ל-100 מגה (התשתית אצלי מוגבלת ל-50 מגה).

אלה בדיקות לפני, בזב"ל:

4370907048.png

123450535.png

אלה הבדיקות לאחר מכן, 018:

4371396641.png

123473145.png

הורדתי אתמול סרט בטורנט, ירד על 3.8 מגה לשניה.

מקווה שלטווח הארוך הכל יהיה בסדר, גם לאחר הניוד מבזק לאקספון.

מהשימושים הרגילים שלי הכל נראה בסדר. אנסה היום לשחק ב-GTA V און ליין ונראה אם יהיו בעיות.

4370907048.png

123450535.png

פורסם
עברתי שלשום לאקספון. עשיתי בדיקת מהירות לפני המעבר ואחרי.

התשתית עדיין אצל בזק, הניוד לא עבר אבל כן קיבלתי מיד לאחר ההרשמה שם משתמש וסיסמה.

לקח לי זמן להחליף אותו כי הממשק ווב של בזק במודם היה ממש מעפן ולא נטען היטב.

בסוף נכנסתי לממשק של המודם עצמו, ושם ביצעתי את השינויים.

בבזב"ל הייתי בחבילה T40 וב-018 עשיתי חבילה 40 מגה. אשדרג לאחר מכן ל-100 מגה (התשתית אצלי מוגבלת ל-50 מגה).

אלה בדיקות לפני, בזב"ל:

4370907048.png

123450535.png

אלה הבדיקות לאחר מכן, 018:

4371396641.png

123473145.png

הורדתי אתמול סרט בטורנט, ירד על 3.8 מגה לשניה.

מקווה שלטווח הארוך הכל יהיה בסדר, גם לאחר הניוד מבזק לאקספון.

מהשימושים הרגילים שלי הכל נראה בסדר. אנסה היום לשחק ב-GTA V און ליין ונראה אם יהיו בעיות.

ידידי בדוק את הקו שלך הוא מקבל פינג לארץ של 73MS. יש לך packet loss (איבוד חבילות מידע) גדול. מסתבר שבבזק זה היה גרוע יותר.

פורסם

^ כן אני יודע. היו לנו המון בעיות עם תשתית בזק כאן. היא עדיין לא מושלמת.

אני לא גר בעיר...עם השירות של בזק, לפחות זה שקיבלתי, לא אפסיד כלום כשעברתי ל018.

• תוכן חדש...