Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש ברשותי מזדה 3 שנת 2007 (אוטומטית).(במדידות האחרונות שלי אוכלת 1:12 בינעירוני).

ההעדפה שלי היא רכב אמין , משפחתי וחשוב מאוד- אוטומטי .

אני מתחיל לעבוד במקום מרוחק. הנסיעות יהיו בינעירוניות בלבד. הערכה שלי כ 3000 ק"מ בחודש.

את המזדה אני אוכל למכור באזור ה 25 אלף לדעתי.

יש לי תקציב שדרוג של כ 10 אלף שח.

האם כדאי לשדרג? ואם כן אז למה?

פורסם

מזדה רכב אמין. את הרכב שלך אתה מכיר, כל רכב אחר מביא עימו הרבה משתנים לא ידועים.

בתקציב שדרוג כפי שציינת הייתי נשאר עם הרכב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מאחר ואתה מעוניין להשאר במפשחתית ואוטומטית, כפי שציינו מעל, בסכום ההשקעה הנוסף שציינת, גדול הסיכון מהסיכוי (לדעתי, ובהנחה שאתה מכיר הייטב את רכבך, והוא מטופל כראוי ובמצב טוב)

פורסם

תצטרך להתפשר.

או בגודל, או בתקציב או בתיבת ההילוכים.

לדעתי האופציה הכי טובה היא להתפשר בגודל ולקנות ניסאן אקו מיקרה בסביבות ה-40-45 אלף שקל.

במעבר לרכב הזה תחסוך בסביבות ה-7300 שקל בשנה

פורסם

לדעתי האופציה הכי טובה היא להתפשר בגודל ולקנות ניסאן אקו מיקרה בסביבות ה-40-45 אלף שקל.

במעבר לרכב הזה תחסוך בסביבות ה-7300 שקל בשנה

היא צורכת 1:18 בבינעירוני?

אולי שווה לי לעבור לדיזל?

פורסם

היא צורכת אפילו 1 ל-18.5 בנסיעה בינעירונית רגועה על 110 קמ"ש

לעבור לדיזל זה תמיד טוב, אבל הם כולם כמעט ידניות, ואלה האוטומטיות או שלא חסכוניות מספיק, או שיקרות הרבה יותר, און שעם קילומטראז' מאוד גבוה

פורסם

אל תשכח שאתה מחליף רכב רק כדי להתחיל "לקרוע " אותו בקילומטרז , לפי דעתי לא מומלץ.

אם המאזדה שלך מטופלת כראוי ומשרתת אותך נאמנה תישאר איתה

לנסר 2007

פורסם

החלפה של רכב עם תוספת מינימלית וחסכון מוטל בספק לא ממש מומלצת - לדעתי תשאר עם מה שיש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...