Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לגבי השטיפה,כדאי להתחיל מהגג ? ולאחר מכן לעבור לשאר הפאנלים?

אגב קניתי בנוסף מחדש פלסטיק חיצוני כזה או G6 לא זוכר כבר:

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7-Chemical-Guys-Slik-Shine.html

האם אפשר למרוח אותו על כל החלקים השחורים המסומנים בתמונה?

מטלית מיקרופייבר פשוטה של סנו תספיק למריחת החומר על החלקים השחורים ?

002.jpg001.jpg

עריכה אחרונה על ידי kfirg
פורסם

עדיף לך למרוח עם אפליקטור לצמיגים, זה יותר נוח, אני מרחתי עם אפליקטור ווקס רגיל, לא נוח ולפעמים נופל.

עם ה ONR עדיף להתחיל מלמעלה, כי אם תתחיל מהדלת ותלך פתאום לגג סביר להניח שזה ינזל לך על הדלת וישאיר סימנים.

אני משאיר גם את החלקים היותר מלוכלכים שזה איזור החצאיות של הרכב (הכי תחתון) לסוף, ומשתמש עם מגבת שאני מרשה לעצמי ללכלך ממש. (אתה תשים לב שכל השחור מגיע משם)

Opel Adam S 2017

פורסם

לגבי הגריל הקדמי (כוורת) יש לי שם המון שאריות חול מהאובך שהיה,צינור מים לא עזר להוריד את זה.

הONR יוריד את כל החול ? כי ממש קשה לנקות שם בחריצים

פורסם

ממליץ על המברשות של המכונות תספורת, אבא שלי ספר אז דאג לי לכמות של כאלו, עוזר לנקות דברים כאלו במיוחד כפתורים בפנים הרכב / מקומות שקשה להגיע אליהם בתא המנוע וכדומה

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה רבה לכם,

ראיתי המון אנשים ביוטיוב שמבצעים את הניקוי עם pre wash ולאחר מכן טובלים ספוג גדול בדלי מים מדולל עם ONR ומתחילים לעבור על הפאנל.

לאחר מכן הם מחזירים את הספוג המלוכלך לדלי המדולל בשביל לנקות אותו ושוטפים פאנל אחר.

האם זה לא מלכלך את המים שבדלי ? מה אתם אומרים על השיטה הזו? (זה בעצם חוסך מטליות).

פורסם

בד"כ הם עושים את זה אם יש להם GRIT GUARD שהוא "שואב" את הלכלוך למטה, אני אישית עדיין מעדיף 2 דליים או שיטת המטליות.

Opel Adam S 2017

פורסם

מזה שיטת המטליות?

כפיר, השיטה של דלי אחד מעולה עם onr.

בתנאי שיש לך דלי גדול מאוד, ויש לך סביבות 15 ליטרים מים בתוכו.

כמובן בשימוש עם gritguerd כמו שנאמר, הלכלוך נופל לחלק התחתון של הדלי ונשאר שם.

"יאללה בירי".

פורסם

האמת שזו השיטה שנראית לי הכי טובה כי אין צורך לדאוג כל פעם ממטלית מלוכלכת.

רק צריך למצוא דלי תואם שיתאים בדיוק לגריט גארד

פורסם

אני פשוט רוצה לקנות אחת כזו לאמא שלי במיוחד לשטיפת רצפה כדי שתראה את ההבדל בין סנו וניקול לעומת UBER.

השאלה האם הכלור/חומרי ניקוי יהרסו את המגבת ?

• תוכן חדש...