Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסע אופנועים- תל-אביב - ברלין ... בשנת 1930

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בשנת 1930 יצאו 8 רוכבים להביא את בשורת ה"מכבייה" לקהילות היהודיות במזרח ומרכז אירופה, המסע ביזמתו של יוסף יקותיאלי (יוזם המכבייה ופרוייקטים ציוניים נוספים) כיסה כ 9500 ק"מ - זה בקצרה, אני מנסה להתחקות אחר כמה שיותר אינפורמציה לגבי אותו מסע, ו/או זה שבא בעקבותיו בשנת 1931, תמונות , צאצאיי הרוכבים וכמובן אם מישהו יודע עם אחד האופנועים שרדו עד ימיינו אשמח על כל פיסת מידע שיעזור לי בעבודת המחקר שלי, תודה

רן 052-5056707

בתמונה, כנראה המסע השני בהגיעו לאנגליה

MACABIA.jpg

עריכה אחרונה על ידי R24
פורסם

למה כולם עצובים?

איפה עוד שני אופנועים?

בעבר הרחוק (שנות השישים) שמעתי משהו על המסע הזה מאדם שנפטר לפני שנים רבות שמו היה שמעון בינג ז"ל. אין לי פרטים נוספים.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...