Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עבר צביעה, הפחח האידיוט עקר את פסי הפלסטיק בשביל הצביעה ושבר את הקליפסים שמחזיקים אותם, והדביק את הפסים האלה עם סופר גלו !

אחרי שבוע התחילו הפסים להפרד מהדלת, כמובן יחד עם הצבע המודבק. כתבתי שהוא אידיוט, דיברתי איתו, אין לו דרך אחרת לחבר את הפסים חזרה, לא התעקשתי כי אני מפחד שהוא ימצא דרך לחבר אותם שתעשה עוד יותר נזק (ברגי פח קודחים ?).... בקיצור אני אמצא דרך לחבר ואדרוש שיתקן את הצבע.

עד עכשיו לא הצלחתי למצא מישהו שמוכר אותם , מישהו מכיר ?

אשמח גם לשמוע על דרך יצירתית לחבר אותם לדלתות ...

מצורפות תמונות של הפס והקליפסים :

IMG_20150209_143716.jpgIMG_20150209_143656.jpg

פורסם

יש לי כמה כאלה דומים, אני יכול לתת לך. מה הקוטר של החלק הקפיצי בנקודה הרחבה ביותר? אם מה שיש לי יתאים לך, תוכל לקנות כל כמות שאתה רוצה אצל ג'אן שמוכר חלקים מקוריים לפיז'ו.

חוץ מזה, אמורים להיות כאלה במחסן חלפים של מוסכים מורשים, תבקש קליפסים לפס קישוט.

אין דרך טובה יותר לחבר מאשר שימוש בקליפס המקורי.

פורסם

בוקי תודה !

הקוטר שלהם בנקודה הרחבה הוא 7-8 מילימטר, בערך עם האמצעים הפרימיטיביים שלי למדידה. קוטר החורים בדלת הוא כ 6 מ"מ.

ג'אן יושב במסגר 10 ת"א ?

פורסם

מתברר שקליפסים של פיז'ו קצת שונים, ראה תמונה.

לא חושב שיתאימו לחור 6 מ"מ, אתה מוזמן לנסות כמובן.

uploadfromtaptalk1423493782482.jpg

פורסם
לך לפירוקיה אצלי הקליפס של כיסוי המשולש של ליד החלון נהרס הלכתי לפירוקיה והשגתי כזה במצב מצויין מפירוק

אני מחר בפירוקייה

אני יכול להשיג לך

דבר איתי

052-2954215

פורסם
אני מחר בפירוקייה

אני יכול להשיג לך

דבר איתי

052-2954215

מאור תודה, הגעתי למסקנה שאני צריך לגשת בעצמי עם הרכב לפירוקיה ולסדר כבר כמה דברים על הדרך, יש עוד כמה קליפסים אחרים (כן - גם המשולש של המראה :-) )

פורסם
מאור תודה, הגעתי למסקנה שאני צריך לגשת בעצמי עם הרכב לפירוקיה ולסדר כבר כמה דברים על הדרך, יש עוד כמה קליפסים אחרים (כן - גם המשולש של המראה :-) )

סבבה :?

פורסם
מתברר שקליפסים של פיז'ו קצת שונים, ראה תמונה.

לא חושב שיתאימו לחור 6 מ"מ, אתה מוזמן לנסות כמובן.

[ATTACH]413147[/ATTACH]

תודה בוקי, החלטתי לגשת לפירוקיה ולסדר כבר עוד כמה דברים על הדרך.

פורסם
באיזור תעשייה אחרי הבית קברות.

יש גם את המוסך שלו ליד.

אין לי עדיין מושג, בית הקברות באיזור של ל.כ (איזור התעשייה הדרומי, תעבורה)? או איזור התעשייה הצפוני ?

יש לך כתובת , מיקום יותר מדוויק או טלפון ?

• תוכן חדש...