Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שהוא נמצא ברחוב המסגר 24 א.ת צפוני .

057-4311139

איפה שיושבת חברות הליסינג אזור התעשייה הצפוני.

בית הקברות היהודי.

תודה !!

אני אתחיל את המסע שלי בפירוקיות ...

ושוב תודה לכולם !

פורסם

עדכון -

ביקרתי בפירוקיה הזו של אבו לבן, חוויה מעניינת, מגרש עם רכבים מפוזרים - "גש לרכב פרק מה שבא לך ותחזור אלי". היו 3 בלנו חצי מפורקות, בכולם פסי הקישוט האלה מודבקים לדלתות בדבק דו צדדי לפי האיש שבא לעזור לי. מישהו יודע איזה דבק דו צדדי מספיק חזק להחזיק את הפסים האלה ? היה ממש קשה להפריד אותם מהדלת ברכבים שראיתי. על הפס עצמו הוא רצה 50 שקל, ויתרתי, אני צריך את הקליפסים או את הדבק.

חיפשתי גם טאסה שתשתלב במקום זו החסרה אצלי, גם לא מצאתי. אבל כן מצאתי 2 קליפסים למשולש הפלסטיק שמכסה את המראה בדלת מהצד הפנימי. הרבה זמן חיפשתי גם כאלה, קיבלתי אותם מתנה :-).

• תוכן חדש...