Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדלים שעשו במאזדה בשנתונים הנ"ל ?

זה לא רכב בשבילי .

התקציב הוא עד 45,000 .

מחפש בעיקר אמינות , כוח , בטיחות

ק"מ ממוצע בשנה : 10,000 . האם ק"מ שכזה בשנה צריך להכניס פה סעיף של צריכת דלק ? ( אני טענתי שלא *)

פורסם

לא הבדלים רציניים. משנת 07 מצערת הפכה אלקטרונית ולא עם כבל. היה שינוי בבקרת האקלים, וחיבור שונה למערכת המולטימדיה.

טוענים על שיפור הספק המזגן. היו טענות משנת 04 של משתמשים.

ביטול ניתוק פעולת המדחס במאמץ.

דבר חשוב מאד, הוחזרו לשימוש ברגי צירייה של 32 מילימטר משנת 07 לעומת בורג 13 מילימטר מסכן שהיה נשבר, וגורם לנקישות מהצירייה.משמעותי בתחזוקה.

ג'ובני

פורסם

חבר טוב שלי החזיק אחת 2004 ו 2005 ( אחד שלו אחד של אמא) אני החזקתי אחת 2009 צורה ישנה.

הגריל מקדימה בניקל, בדגמים החדשים יותר יש אופציה להוסיף AUX ( גם בישנים פשוט בחדשים זה פשוט יותר, לי לקחו על התוספת 200 ש"ח פחות מלו באותו מקום, לא יודע למה)

במאמץ , בישנים המנוע מתנתק.

בנסיעה לאילת החדשה יותר הייתה חסכונית יותר ( 12.8 לעומת 12.1, לא כל כך משמעותי, מבחינת נסיעה אותו דבר כל רכב 2 אנשים מזגן ונסיעה במהירות נורמליות 100-110)

משהו שיאמר לזכות הישנה יותר, הן נוסעות טוב יותר, לא בהרבה אבל הן חזקות יותר, יש שיגידו שזה שטויות, אבל לפני היישוב שאני גר יש עליה דיי חדה אם תתחיל ב 0 ותלחץ פולגז עד הסוף הישנה ( שניהן 2004,2005) יסיימו לפני החדשה לא במשהו משמעותי, גם בתאוצות ביניים, כשקניתי את שלי נעשתה בדיקת הספק והמנוע יצא תקין ( עם 95 אלף ק"מ, הישנות יותר היום עם 200, ו 140), כבר אמרו לי שהמנוע שלהם פשוט "פתוח" יותר, לא מאמין בזה, אוטו עם 100 אלף קילומטר זה אוטו שכבר נסע.

תאורה בלוח שעונים אצלי הייתה שונה, ומרשימה יותר.

לדעתי גם תגובת המצערת בישנה יותר היא חדה יותר, אחרי נסיעה על החדשה כשעוברים לישנה מופתעים לראות שהיא נותנת קיק דאונים בהרבה יותר קלות.

ביום יום, תמיד הצריכת דלק שלי הייתה טובה יותר ( מצד שני הוא נהג הרבה פחות רגוע ממני)

אם אתה שואל אותי, שום הבדל שמצדיק את הכסף

קנה את השמורה שתמצא

תתחדש

פורסם

אני לא יודע מאיפה אתם שואבים את המידע אבל בנסיע בין עירונית עם רכב כזה מודל 2009 הדכעתי לצריכת דלק של 1 ל -15.3 - בלי מזגן בלילה בכסיש פתוח בלי פקקים !

• תוכן חדש...