Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני מתכוון לקנות את חלקי המערכת השבוע ולאחר שבררתי מחירים יש לי כמה התלבטויות ואשמח לשמוע את דעותכם בנושא- איזה מוצר יותר טוב ולמה (המחיר אותו הדבר):

1. מגבר - רציתי לקנות את ה Mac Audio Z-4100 אבל נגמר המלאי,ולכן ההתלבטות היא בין Magnat the rock 800 לבין JBL GTO-75.4 מהדיוטי-פרי.

2. קומפוננט - ההתלבטות היא בין Magnat bp-2160 לבין Mac Audio premium 2.16

3. רמקולים אחוריים - ההתלבטות היא בין pioneer TSA-6990 לבין Mac Audio Iron 69.3

בעיקר אני מבקש את עזרתם של אלו שיש להם חלק מהרכיבים הנ"ל ויודעים מה הם שווים.

פורסם

1. אני הייתי הול על הGTO של JBL מוציא 104 RMS ליציאה אחלה של מגבר נראה לי שעדיף על השאר.

3. הפיונר לדעתי עדיף מה הסיבה הפשוטה שיש לי הרבה מאוד נסיון עם 6X9 של פיונר וכולם היו מצויינים לדעתי. אני לא הייתי לוקח סיכון.

פורסם

לפי דעתי קח את האחוריים של מאגנט BP ואת הקומפוננט של מאגנט גם ה BP הם מאותה סדרה ולכן אני מאמין שיש איזה קשר ואולי אחד משלים את הסאונד שחסר בשני לפני הקניה אבל תשאל אם זה באמת ככה אם כן אני חושב שזה מעולה

האחוריים של פיוניר אבל גם כבודם עומד במקומם

מגבר אני גם כמו מתן הייתי ממליץ על הJBL

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אין לי ניסיון עם המוצרים הספציפיים, אך גם אני היתי בוחר בהגברה של JBL.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תודה לכל העוזרים,הנה מספר פרטים חשובים נוספים:

* ה TSA-6990 הם 80 RMS בעוד שה Mac Audio הם 120 RMS,וכמו כן אני לא מתכוון לשים סאב לכן חשוב לי שהרמקולים האחוריים יוציאו סאב טוב.

* אמרו לי שהמגבר של JBL מיוצר בסין (??) לעומת המגנאט שכפי שידוע לי מיוצר בגרמניה.

ואשמח אם תביעו דעה גם לגבי הקומפוננטים.

פורסם

המאגנט או מגבר מצויין

JBL היא חברה לא פחות טובה והוא נותם הספקק יותר גבוה למה שתלך על המגנאט בגלל המקום שהוא מיוצר ?

אני יודע שזה חשוב והכול טוב ויפה אבל מה שבאמת חשוב זה התכנון ואני כמעט בטוח שלא תכננו את המגברים של JBL בסין

פורסם
לארץ מוצא אין השלכות לגבי המוצרים .....
שי עשית טעות !

חח רציני אתה הולך עכשיו להכנס לריבים ענקיים ( רוב הסיכויים עם אדי )

בעיקרון

לא אמור להיות הבדל בארץ המוצא

אבל לצערנו מגברים שמיוצרים בארצות הברית או באירופה לרוב יותר טובות ממגברים שמיוצרים בסין

**שכתבתי לצערנו

התכוונת בגלל שהמוצרים מסין הרבה יותר זולים מהמוצרים באירופה ( לפחות לרוב)

פורסם

מתן, זה לא ש"לא אמור להיות".

אין השלכות לארץ המוצא .. נקודה....

מגבר "טוב מאוד" שמיוצר בסין, יהיה יותר טוב , ממגבר "טוב" שמיוצר בארצות הברית.

אך מגבר זבל שמיוצר בסין, מן הסתם .. יהיה זבל ..

העובדה שהוא מיוצר בסין לא אומרת דבר, אלה מייחסים חשיבות לעובדה שהוא אכן - זבל.

בסין יש כוח עבודה מאוד זול, ולכן "רוב" החברות הזולות , מייצרות שמה ..

אך אין זה אומר ש JBL לא יכולה לייצר שמה מוצרים טובים, ולהנות מעלות ייצור זולה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
מתן, זה לא ש"לא אמור להיות".

אין השלכות לארץ המוצא .. נקודה....

מגבר "טוב מאוד" שמיוצר בסין, יהיה יותר טוב , ממגבר "טוב" שמיוצר בארצות הברית.

אך מגבר זבל שמיוצר בסין, מן הסתם .. יהיה זבל ..

העובדה שהוא מיוצר בסין לא אומרת דבר, אלה מייחסים חשיבות לעובדה שהוא אכן - זבל.

בסין יש כוח עבודה מאוד זול, ולכן "רוב" החברות הזולות , מייצרות שמה ..

אך אין זה אומר ש JBL לא יכולה לייצר שמה מוצרים טובים, ולהנות מעלות ייצור זולה..

שי זה מה שרשציתי להגיד

אבל לצערנו מגברים שמיוצרים בארצות הברית או באירופה לרוב יותר טובות ממגברים שמיוצרים בסין

פורסם

לא יודע מה איתך, אני לא היתי עושה הכללה לא לפה, ולא לשם ..

אם המגבר לא מומלץ, זה לא משנה איפה הוא מיוצר.

אם המגבר טוב, זה לא משנה איפה הוא מיוצר.

אם המגבר זבל - גם כן, זה לא משנה איפה הוא מיוצר.

הנקודה התחתונה, שאי אפשר לעשות הכללות, כי אז אנשים באים ואומרים לא קניתי JBL משום שהוא מיוצר בסין, ובסין יש רק זבל ..

או יותר טוב, קניתי מגבר שמיוצר בארצות הברית, משום ששמה יש רק מוצרים טובים, אשר יותר טובים מהמוצרים של JBL המיוצרים בסין .....

(מקווה שהנקודה שניסיתי להבהיר היתה ברורה מספיק..)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

התקשרתי עכשיו להום-קאר ויש להם את המגבר שרציתי בהתחלה (Mac Audio Z-4100) אבל אנשים בפורום רשמו שיש להם ניסיון לא טוב איתם.. יש אמת בדבר?

• תוכן חדש...