Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עסקה עם סוחר רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחרונה בדקתי אוטו שראיתי ביד 2 וגיליתי שהאדם הוא סוחר רכב.

הבנתי שלא מומלץ לעשות איתם עסקים.

מישהו יכול להסביר לי למה, אני קצת חסר ניסיון בתחום.

עריכה אחרונה על ידי Adi Kaslasi
לא רלוונטי
פורסם

1) אין להכליל

2) אם המודעה שראית הופיעה בחלק ה"פרטי" של יד2, אז מדובר במעשה שכבר מראה לך שמדובר באדם לא ישר. מכאלה לא קונים רכב.

3) הטענה הקונקרטית העיקרית נגד סוחרים, היא שמגיעים אליהם רכבים מאיכות נמוכה מאוד. זה ממש לא אומר שכל רכב אצל כל סוחר, גם קטן, הוא רכב גרוע. סוחרים יכולים גם לקבל רכב מצוין מאיזה פרטי שאין לו מושג, או לקנות רכבים במכרזים אחרי שדרך "טיפ" הם גילו על איזה רכב להציע וכמה.

4) יש סוחר רכב שפתחו אודותיו שרשורים פה. אחד החברים הגיש תלונה במשטרה נגדו ונגד מכון בדיקה שלכואורה עושה איתו יד אחת, והיא נסגרה מחוסר עניין לציבור. זאת דוגמא ללמה נהוג לחשוב שסוחרים יכולים לשקר ולרמות בלי לחשוש מהתוצאות.

5) לחסרי נסיון בתחום הייתי ממליץ להשקיע כמה שעות בפורום ייעוץ, בפורום הטכני ובפורום משפטי. כל שעה של קריאת שרשורים יכולה לחסוך אלפי שקלים, ועוד שעות רבות של סבל ועוגמת נפש.

6) למי שאין כח אבל יש כסף, כרישי הפורום ביקרו לאחרונה במתחם טריידמוביל והתרשמו לחיוב.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

שים לב שבנוסף למה שציין אבן, גם מגרשי מכירות של יבואנים עלולים להתגלות כרמאים לא קטנים. הנה דוגמה.

יזהר הקונה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מחזק את shugi, העטיפה היפה של הסוחרי רכב מהחברות הגדולות אולי מטעה, אבל הם נוקטים באותן שיטות נכלוליות, ובשטיקים מסריחים.

לא אומר שלא ניתן למצוא עסקאות משתלמות דרכם, אבל מי שלא מבין, אני ממליץ להגיע עם מישהו שמבין, כי כשהם מריחים דם, הם דוחפים נבלות.

פורסם
1) 6) למי שאין כח אבל יש כסף, כרישי הפורום ביקרו לאחרונה במתחם טריידמוביל והתרשמו לחיוב.

אני חושב שדובר על כולמוביל ולא טריידמוביל (דגש על חושב)

המשך יום נעים!

פורסם

אכן כלמוביל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...