Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 159 או מאזדה 6 פרימיום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום אנשים ,

מעוניין להחליף את הרכב שלי כרגע audi a3 ,

אני מתלבט בין המאזדה 6 2008 מנוע 2.5 (פרימיום) , לבין האלפא 159 שנת 2007-2008 מנוע 2.2 תיבת הילוכים רובוטית .

התקציב שלי הוא 65-70K .

דרישות :

- איכות נסיעה כמו audi .

- אמינות

- יוקרה

אגב אם התיבת הילוכים באודי A4 היית אמינה הייתי הולך עליו בעיניים עצומות .

האחזקה של האלפא תהיה יותר יקרה ? והאם בצורה משמעותית ?

עריכה אחרונה על ידי Close

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני הייתי קונה את האלפא. או איזו A4.

מצד שני- אני מעדיף אותן ידניות.

ה- 159 נראית נפלא מבפנים, משדרת יוקרה לא פחות מסדרה 3 של BMW.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

האלפא תעניק לך את התחושה שאתה מחפשת.

אבל אני ממליץ לך לקנות את המזדה דווקא בגלל השאלה שלך - אם המזדה לא תענה לטעמך בהמשך הדרך תגיד אהה חבל שלא קניתי את האלפא אבל לא תקלל את עצמך על שרכשת את המזדה כי היא נראית לך רכישה הגיונית. האלפא מעצם השאלה נראת לך סוג של "מגניב/חלום" אבל אתה חושש ממנה לכן אם הרכישה תכשל אתה תכעס על עצמך.

לכן למען שקט הנפשי שלך - לך על הרכישה הבטוחה.

פורסם

לא יודע מה אתכם, אני לא נפלתי מאיכויות הגימור הפנימי של האלפא. אחרי שישבתי בכמה כאלו מ 2008, 2010 החלו להתגלות בפלסטיקים קילופים, קרקושים המסכים החלו לדהות. בקיצור קצת התאכזבתי מרכב שצריך להיות פרימיום.

מצד שני גם המזדה לא חפה מפשע, והעור לא מאוד איכותי, הדשבורד נוטה להיות דביק בשמש ( מחלה ידועה ) והתחושה היא לא באמת פרימיום.

פורסם

ה-159 לא חריגה בקטגוריה מבחינת הגימור, בוודאי לא לעומת A4 או E90, גם שם לא חסרים קילופים ושאר מרעין בישין.

לגבי עלויות אחזקה - כן, החלקים יקרים משמעותית מאלה של המאזדה. מצד שני, למרות שהמאזדה מתנהגת יפה מאד ולא רעה בזכות עצמה, האלפא עדיפה בהקשר זה ומהנה יותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשאני ישבתי במאזדה כזו 2009 בתור נוסע, הרגשתי את הדביקות בדשבורד, היו כל מיני רעשים ומכות בזמן ההאצה מהרמזור. הבעלים אמר גם שהרדיו דיסק לא נדלק- אני לא ראיתי. מושבי העור נראו בסדר. בכללי אני לא אהבתי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אוקי מהתחלה הייתי בכיוון של האלפא , לגבי הקבוצה של הרכב (אלפא 159 מנוע 2.2 שנת 2007-2008) איזה קבוצה ? ומה צריכת הדלק ?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

קבוצה 6 או 7 לדעתי, יכול להיות שהיו בקבוצה 5, אבל זה לא בטוח. צריכת הדלק באזור 9-10 ק"מ/ל' משולב, יכול לרדת ל-7.5-8 בעיר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...