Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך להכניס את הרכב לטיפול גדול , טיפול אחרון הייה ב 75,000 בחודש פברואר 2014 - זה הייה טיפול קטן לרכב של שמנים ופילטרים .

הרכב עוד לא הגיע ל 90,000 אבל עברה שנה מהטיפול האחרון , האם לגשת למוסך בהקדם או שאפשר להמתין עם זה ?

מה כולל הטיפול הגדול ? ומה סדר גודל של מחירים במוסך מורשה ו - מוסך לא מורשה ?

פורסם (נערך)

אכן מומלץ להחליף לפחות שמן מנוע ופילטר שמן פעם בשנה.

לפי חיפוש בפורום:

"טיפול 90 אלף כולל

שמן מנוע, מסנן שמן, אטם ריקון שמן גם לגיר וגם למנוע, מסנן אוויר, נוזל בלמים, מי קרור, שמן גיר, פלאגים"

ברכבך שרשרת ולא רצועת טיימינג ככה שמהבחינה הזאת אתה מסודר.

מאיפה אתה בארץ ? תוכל לקנות את החלפים בעצמך ולבצע את העבודה אצל אחד מחברי הכנופייה הקרוב אליך.

שמן מנוע 5W30 תקן ACEA A3:

http://www.justmotor.co.il/products/707501

שמן גיר דקסרון 3:

http://www.justmotor.co.il/products/673564

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• ספונסר פורום
פורסם

הרכב עוד לא הגיע ל 90,000 אבל עברה שנה מהטיפול האחרון , האם לגשת למוסך בהקדם או שאפשר להמתין עם זה ?

מה כולל הטיפול הגדול ? ומה סדר גודל של מחירים במוסך מורשה ו - מוסך לא מורשה ?

בהחלט כדאי שתגיע למוסך עוד החודש, למרות שהרכב לא הגיע ל-90 אלף קילומטרים. יש להחליף שמן אחת לשנה ולא לחכות לקילומטראז', כיוון שהשמן מאבד מתכונותיו והמנוע עלול לצבור בוצה שתגרור בלאי מוגבר למנוע.

אכן כדאי שתציין מהיכן אתה בארץ, כדי שנדע איך ואיפה לבדוק לך מחירים.

פורסם

אסף אסף - תודה רבה על ההמלצה אבל אני מעדיך לטפל במוסך שיתן לי קבלה ותיעוד על הטיפול , כאשר אגיע לרגע של מכירת הרכב אוכל להציג לקונה את כל היסטוריית הטיפולים ..

וזה לא שיש לי +גדול בחשבון .

• ספונסר פורום
פורסם

אורן שירותי רכב בחולון אכן מומלץ מאוד, חבר ותיק בפורום שעושה עבודה טובה במחירים הוגנים.

אני מאמין שטיפול כזה יעלה סביב ה-1000 ש"ח, אם אכן תחליף את כל מה שכתוב ברשימה.

• תוכן חדש...