Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניה ב-EBAY ממוכר ללא פידבק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרא טבא.

ביצעתי לפני יומיים עסקה ב-EBAY, ובסיומה שילמתי ב-PAY PAL.

מייד לאחר הביצוע - קיבלתי הודעה למייל ובה רשום כי ה"תשלום בתהליך" (לאן הוא הולך ?)

היום אני בודק - ויש הודעה ב-EBAY - "אין אומדן זמין" (לפריט).

בודק החשבון ב-P.P - התשלום נוכה, אבל ישנה אפשרות (במצב ההזמנה) לבטל את העסקה ורשום תחת סעיף "מצב תשלום" - "לא נדרש !" (מוכרים לא רוצים למכור ? או ...?) שלי, זה לפחות מוזר (בסה"כ איני רוצה לבטל - רוצה את הפריט) כי כל התשלומים שם הם במצב "הושלם".

שלחתי הודעה למוכר (בנוסח - מה קורה עם ההזמנה ? האם משהו אינו תקין) וממתין להתייחסותו.

ושאלותיי אליכם - מישהו יכול להסביר בבקשה מה למה וכמה ?

תודה.

alfa 156 2.5.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המוכר הוא ככל הנראה פרטי ולא מסחרי. הוא חייב לעשות פעולה שמקבלת את התשלום ומחייבת אותו בעמלה. לאחר מכן עליו לכתת את רגליו לסניף הדואר הקרוב ולשלוח. לאחר מכן הוא צריך להזין את מספר המעקב למערכת.

אם הוא לא עושה את המוטל עליו בפרק הזמן בו התחייב בפרסום, אתה יכול להתלונן. אולי הוא בחופש או לא מנוסה. יש עליו פידבק חיובי בתור מוכר?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

זה מוכר חדש-דנדש.

אין לו פידבק כלל (טוב - צריך להתחיל ממשהו). המחיר פשוט טוב מכדי לפספס עסקה.

לפי ההסבר שלך - אמתין בסבלנות.

תודה.

alfa 156 2.5.

פורסם

אם זהו מוכר חדש תן לו את הזמן, כל דבר אנחנו לומדים מניסיון ולפעמים לוקח עוד יום יומיים, אין צורך להתלונן.

פידבק שלילי למוכר חדש שווה ערך לסגירת החשבון.

פורסם
זה מוכר חדש-דנדש.

תודה.

אני בדרך כלל לא רוכש מהם בגלל הסיבות הנ"ל, אחי חשב שמצא מציאה ב 30 דולר לעכבר מחשב G700 שעולה פי 2, ואז מסתבר שהבחור ברח עם הכסף..

לא אומר שהמוכר שרכשת ממנו יעשה אותו הדבר, אבל אם העסקה שווה ממש בשביל להפסיד כמה גרושים אז מי יודע אולי נפלת על מציאה, מתי שלחת לו הודעה? לא קפצה לך הודעה באימייל שהבחור במקרה בחו"ל או בחופשה?

Opel Adam S 2017

פורסם
זה מוכר חדש-דנדש.

תודה.

ממליץ לך לא להיות שפן הניסיונות, גם אם עסקה נראית טוב מאוד, רק מוכרים עם פידבק חיובי וכמות פידבקים מספקת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מה ההגדרה שלכם לכמות פידבקים מספקת?

תלוי בסוג העיסקאות שבוצעו-

אם אני רואה שעד עכשיו הבנאדם מכר מדבקות בשווי 20 סנט אני לא אקנה ממנו מצלמה לרכב או טאבלט גם אם יהיו לו 300000 (מקרה אמיתי של אנשים מהפורום שנעקצו)

מצד שני אם יש לו 150 פידבקים על דברים שהגיוני שבנאדם פרטי ימכור- בכל טווחי המחירים- וגם המוצר שנמכר הוא USED ולא חדש-

אקנה בלי בעיה

פורסם

מצד שלישי - אם אתם בעצמכם, רוצים להתחיל ולמכור ב-EBAY - אז מה אתם מציעים לאחד כזה לעשות ?

להתחיל מ-100 פידבקים (חיוביים) או מה...?

איך מצפים לתת איזה צ'אנס ראשוני לאחד כזה ? (תודה על הדאגה בכל מקרה 8) )

alfa 156 2.5.

פורסם

להתחיל למכור באיביי זו משימה מאוד קשה. צריך למכור דברים מהבית כ Used בשלב הראשון ולקוות שיקנו ממך.

אני בתור מוכר מחזיק 2 משתמשים. אחד וותיק בעל שנתיים מכירות והשני חדש שנפתח לפני חודש.

בחדש לא הצלחתי עד עכשיו למכור כלום.

פורסם

מנצל"ש.

מעוניין לקנות ממוכר מאיטליה שיש לו מעל 6000 מכירות ולמעלה מ-99 אחוז פידבקים חיוביים מוצר שאין לאף אחד אחר. בדף המכירה אין מחיר משלוח לישראל ובמייל נטען על ידי המוכר שמחיר המשלוח הוא 40 יורו. כשאני מנסה להתקדם בתהליך הקנייה המסך הראשון שאני מקבל הוא "התחייבות לקנייה". האם המייל שקיבלתי מהמוכר בו הוא רושם שמחיר המשלוח 40 יורו מחייב ? אני לא מעוניין לקנות את המוצר אם מחיר המשלוח פתאום יקפוץ בלי התראה. איך אני יכול להתחייב לקנייה בלי לדעת מה הוא המחיר הסופי של המוצר והמשלוח ? האם לאחר שאתחייב לקנייה יופיע מחיר המשלוח ?

בקיצור, הלכתי לאיבוד ואשמח לעזרתכם.

תודה

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אני בדרך כלל לא רוכש מהם בגלל הסיבות הנ"ל, אחי חשב שמצא מציאה ב 30 דולר לעכבר מחשב G700 שעולה פי 2, ואז מסתבר שהבחור ברח עם הכסף..

לא אומר שהמוכר שרכשת ממנו יעשה אותו הדבר, אבל אם העסקה שווה ממש בשביל להפסיד כמה גרושים אז מי יודע אולי נפלת על מציאה, מתי שלחת לו הודעה? לא קפצה לך הודעה באימייל שהבחור במקרה בחו"ל או בחופשה?

אם התשלום נעשה באמצעות פיי פאל המוכר מקבל את הכסף רק לאחר אישור קנייה . כך שקשה לאבד את הכסף למוכר אנונימי.

גם בעליאקספרס יש תהליך דומה והמוכר לא מקבל את הכסף עד לאישור הקונה .

פורסם
מצד שלישי - אם אתם בעצמכם, רוצים להתחיל ולמכור ב-EBAY - אז מה אתם מציעים לאחד כזה לעשות ?

להתחיל מ-100 פידבקים (חיוביים) או מה...?

איך מצפים לתת איזה צ'אנס ראשוני לאחד כזה ? (תודה על הדאגה בכל מקרה 8) )

כדי להתחיל להיות מוכר אמין - אין מה לעשות, צריך פידבקים, איך תרכוש אותם? תרכוש.

יש לי 120 ביקורות, מתוכם 100% חיוביות, מתוכם 100 הן רכישות שלי, רוב הפידבק שלי אומנם בנוי על רכישות, אבל זה מראה על הבן אדם, אם הוא לא עושה בעיות בתור קונה, הוא גם לא יעשה בתור מוכר (הכל עניין סובייקטיבי מאחר ומדובר בבני אדם, אבל זו הדרך שאני פועל בה)

פורסם

אני חושב שיותר קל להיות קונה מאשר מוכר.

(מוכר יכול לעשות הכל בסדר ולהדפק עם הדואר או חברת שילוח זו או אחרת).

לכן אין בכלל לדעתי, דין פידבק קונה כדין פידבק מוכר.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...