Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם מערכת הפעלה איטית windows7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחרונה בחודשים האחרונים הווינדוס 7 נעשה איטי בצורה בלתי נסבלת.

עד שמערכת ההפעלה עולה לוקח 2 דקות ולאחרונה לפעמים מסך הברוך הבא נתקע ולא זז.

כנ"ל כשהוא לא נתקע המסך ברוך הבא וטעינת הפריטים לוקח די זמן לא כמו בהתחלה.

המערכת הפעלה ווינדוס 7 הום פרימיום 64 סיביות.

מפרט המחשב

מעבד אינטל icore i3-3240cpu 3.40GHZ

זיכרון 4GB דיסק קשיח 500GB

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לווינדוס לא אמור לקחת 2 דקות כדי לעלות.

מאמין שניקוי כללי יתרום לעליה מהירה יותר, אבל אם הוא עמוס אולי שווה לשקול פרמוט, שזה עניין פשוט למדי שלוקח שעתיים גג כולל התקנת כל התוכנות.

בכללי, SSD יגרום למחשב לעלות תוך 20 שניות גג- ותרגיש שיפור גם בעבודה השוטפת עם המחשב.

SSD גורם למחשבים ישנים לקום לתחיה.

פורסם

תודה על התשובה.

עשיתי ניקוי של וירוסים שהיו עם malware anti ועדיין אפילו זה איטי יחסית.

חשבתי לעשות פירמוט אבל מחכה קצת אם לא אסתדר אעשה זאת.

אם ארכוש SSD צריך להתקין את מערכת ההפעלה עליו ואת הקבצים שלי הרגילים על הדיסק קשיח הרגיל?

פורסם

נכון. על ssd מתקינים מערכת הפעלה. בכל מקרה זה נראה כאילו הדיסק הקשיח שלך מאוד עמוס והוא גורם למערכת להיות איטית כ"כ. מתי היה הפרמוט האחרון?

פורסם

כנס לפקודה הפעלה, תרשום %temp% ותלחץ על אישור ואח"כ תמחק את כל הקבצים שיש בתקייה שנפתחה לך, חוץ ממה שלא נמחק, ותחזור לדווח.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

עשיתי את הפעולה הזאת היום בבוקר ומחקתי קבצים.

זה קצת הריץ לי את הפעולה בגוגל כרום אבל לא מעבר.

פורסם

תנסה לעלות את המחשב בsafe mode. אם המחשב עולה מהר יחסית, כנראה שיש לך התנגשות תוכנתית בעת ההפעלה. התנגשות נפוצה שגורמת לאיטיות כזו זה 2 תוכנות אנטי וירוס במחשב שפעילות בו זמנית. נטרל/ מחק את אחת מהן ותראה אם זה עזר. וליתר בטחון, תקליד msconfig, ותצלם את מה שעולה בהפעלה (בלשונית הפעלה).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

בבקשה. אם לא טועה בsafe mode עולה קצת יותר מהר דרך אגב,שעשיתי לפני יומים msconfig וביטלתי את הכול בהפעלה

עדיין זה היה איטי כרגיל ועכשיו שמתי לב ששוב זה מלא.

הבעיה העיקרית אפילו אחרי שמערכת ההפעלה עולה מרגישים שהמחשב הוא טוען יותר מדי ולכן זה גם הופך אותו לאיטי

עד שהוא מסיים טעינה.

22.jpg

23.jpg

פורסם

1) האם זמן קצר לפני ששמת לב לתופעה הורדת תכנה כלשהי? ובאופן כללי, תנסה למחוק מספר תכנות שאין לך שימוש בהן.

2) תנסה לעשות ניקוי ואיחוי הכונן. בשביל הניקוי, זה נקרא Disk Cleanup. בשביל האיחוי: כנס למחשב שלי > מקש ימני על הכונן בו מותקנת מערכת ההפעלה> כלים > איחוי.

3) תנסה לסרוק את המחשב ולראות אם יש וירוסים.

4) ישנה תכנה בשם CCleaner שיכולה אולי לעזור. יש גרסאות פרמיום לניסיון, וישנה גרסא חינמית לחלוטין. https://www.piriform.com/ccleaner/download

5) תנסה לנקות את המחשב מאבק, אולי גם כן יכול לעזור.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

תודה.

עשיתי את כול אלו אבל זה לא עזר ממש.

זיכרון 4GB זה מספיק שהמערכת תרוץ יפה או שזה לא קשור?

פורסם

אצלי יש 4 גיגה וזה מספיק.

תנסה להיכנס למנהל המשימות>תהליכים ותראה אם ישנה פעילות חריגה מבחינת ניצוך הזיכרון.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

גם אני סובל מזה. אמנם מעבד יותר איטי ו 2 ג'יגה, אבל ה XP שהיה מותקן לפני היה טס לעומת הווינדוס 7.

שלא לדבר על הפיירפוקס שפתאום קופא לכמה רגעים ולפעמים מצריך כיבוי עויין...מרגיז.

פורסם

מסכים לגבי הXP.

אני עברתי ממחשב קודם שהיה עליו XP אבל לצערי צריך קצת להתקדם.

מעניין אם במערכת הפעלה 8 זה ככה.

• תוכן חדש...