Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בצמיגים במידה 225/17/50 עם קוד משקל /מהירות 98V.

משנים אני חסיד של צמיגים של מותגים ידועים כגון Michelin/Dunlop/GoodYear/Continental וכיו"ב.

הוצע לי צמיג של מישלין ב-800, צמיג של Good Year ב-700.

וגם.. צמיג של Toyo מדגם Proxes T1 Sport במחיר של 500.

חברת Toyo אינה מוכרת לי ולכן אני חושש.

אשמח לביקורות כדאי/לא כדאי..

תודה.

פורסם

אמיר,

אתה יכול לעשות חיפוש ברשת, זו חברה טובה.

אני קניתי 4 צמיגים כאלה בדיוק לפני חצי שנה, מרוצה מאוד.

הדגם הספציפי הזה מומלץ ומקבל ציונים טובים בביקורות בחול.

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Toyo/Proxes-T1-Sport.htm

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

מדובר ב 3008.

אני אישית לא הייתי קונה לרכב כזה T1 sport אלא צמיגי נוחות.

מישלין פרימסי צמיגי נוחות משובחים ולפי דעתי מתאימים ל 3008. גם גודייר אפישנט גריפ מעולים.

לטויו יש דגמי נוחות כמו cf1 -זה למקרה שלא מוכנים להיפרד מסכימים גבוהים לטובת חברות פרמיום.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה לא תצטער,לי ברכב יש את הפרמסי,צמיג פשוט מעולה,הוא גם יחזיק מעמד פי 2 זמן מהטויו,שהוא צמיג פחות בצורה משמעותית.

פורסם

מישלין פרימסי מעניק אחיזה מעולה, וזה קורה מבלי לאבד מעומק החריצים יותר מדי (יחסית לאחרים). אבל, חשוב לדעת שכמו מישלינים אחרים, יש גם לו נטיה לחטוף סדקים בדופן יחסית מהר. רוצה מספרים? בשמונים אלף עומק החריצים עדיין עשוי להיות טוב מאד, אבל בשנתיים מופיעים סדקים ראשונים ובארבע שנים אתה כבר עשוי להיכשל בטסט (אם לטסטר היה כוח להתכופף לראות).

לכן זהו לטעמי צמיג טוב למי שנוסע הרבה ו/או לא חונה בשמש/חום.

פורסם

אני עם 65,000 ק"מ (רכב עלה לכביש במאי 2011) עם צמיגים מקוריים של מישלין וזה בדיוק המצב גם אצלי כלומר סדקים בדופן, עם עומק חריצים סביר.

הרכב רוב היום בחניון המשרד שלי שהנו תת קרקעי.

עדיין צמיגי המישלין יקרים להחריד...

פורסם

החלטתי לוותר על ה-Toyo.. כנראה אלך על Goodyear Efficient Grip Performance

הנתונים היבשים שלהם מעט יותר טובים מהנתונים של מישלין - צריכת דלק של המישלין על קטגוריה C, בעוד ה-GoodYear על B והאחרון גם בדציבל אחד שקט יותר... בהתחשב בכך שצמיג גודייר עולה כ-100-150 פחות מהמישלין, אני לא בטוח שאני רואה הצדקה למחיר של המישלין לעומת גודייר.

אני צודק לדעתכם?

פורסם

מישלין יותר טוב ויותר נוח נקודה.

ההבדל במחיר והשירות הח*א באדיבות קוגול צמיגים היבואן של מישלין בישראל.

פורסם
החלטתי לוותר על ה-Toyo.. כנראה אלך על Goodyear Efficient Grip Performance

הנתונים היבשים שלהם מעט יותר טובים מהנתונים של מישלין - צריכת דלק של המישלין על קטגוריה C, בעוד ה-GoodYear על B והאחרון גם בדציבל אחד שקט יותר... בהתחשב בכך שצמיג גודייר עולה כ-100-150 פחות מהמישלין, אני לא בטוח שאני רואה הצדקה למחיר של המישלין לעומת גודייר.

אני צודק לדעתכם?

צודק בהחלט!

• תוכן חדש...