Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנתונים היבשים שלהם מעט יותר טובים מהנתונים של מישלין - צריכת דלק של המישלין על קטגוריה C, בעוד ה-GoodYear על B והאחרון גם בדציבל אחד שקט יותר... בהתחשב בכך שצמיג גודייר עולה כ-100-150 פחות מהמישלין, אני לא בטוח שאני רואה הצדקה למחיר של המישלין לעומת גודייר.

אני צודק לדעתכם?

רק כדי להכניס פרופורציה ל"נתונים היבשים" -

- ההפרש בצריכת הדלק ע"פ הקטגוריות (B->C) עומד על 0.12 ליטר ל-100 ק"מ (ברכב בעל תצרוכת 1/12.5).

- מדד הרעש נמדד חיצונית לרכב בעת נסיעה במהירות 80 קמ"ש ואין להשליך ממנו ישירות על הרעש הפנימי.

בנוסף, הבדל של דציבל אחד אינו שמיע בעליל ע"י האוזן האנושית, כאשר 3 דציבל הם הכפלת הכוח, אבל רק בין 6 דציבל ל-10 דציבל (תלוי תדר) האוזן תשמע הכפלה של העוצמה.

פורסם
החלטתי לוותר על ה-Toyo.. כנראה אלך על Goodyear Efficient Grip Performance

הנתונים היבשים שלהם מעט יותר טובים מהנתונים של מישלין - צריכת דלק של המישלין על קטגוריה C, בעוד ה-GoodYear על B והאחרון גם בדציבל אחד שקט יותר... בהתחשב בכך שצמיג גודייר עולה כ-100-150 פחות מהמישלין, אני לא בטוח שאני רואה הצדקה למחיר של המישלין לעומת גודייר.

אני צודק לדעתכם?

לא,אתה מתייחס רק לנתונים יבשים,אני יכול להעיד מיד ראשונה,בC5 של אחי הצמיגים המקוריים היו פרמאסי HP,הוא החליף אותם לפני כמה חודשים לגודייר EGP שאתה מדבר עליהם,אין מה להשוות במדד התחושה בין הגודייר למישלין,המישלין פשוט טובים יותר,אם חסכון של 100ש"ח לצמיג זה מה שיעשה לך את היום,לך על זה,הגודייר בהחלט טובים.

• תוכן חדש...