Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג ג'ימני חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש בפורום ולא הייתי בטוח אם השאלה מתאימה לפורום הזה, לפורום ייעוץ רכב חדש או פורום שיפורים. מקווה שזה מתאים לכאן.

אני עתיד לרכוש סוזוקי ג'ימני חדש מהחברה. (כן כן, אני מאלה..)

אין לי נסיון רב ברכבי שטח וזו הולכת להיות טבילת האש שלי.

כוונתי היא לרכוש את הדגם הבסיסי, הידני, ולהתאימו לשטח. חשבתי על זה, ואני לא מתכוון לקנות את הדגם היותר יקר שסוזוקי מציעים, שכולל צמיגי שטח ומיגון, מעדיף בעצמי.

שאלתי היא בעצם שאלה כפולה - מה כדאי לי להוסיף לרכב מלבד צמיגי חצי ומיגון 6 ממ טוב ואילו מקומות ממולצים לשדרוגי שטח לג'ימני.

תודה מראש לעונים

פורסם

אם קנית ג'ימני וזו לך הפעם הראשונה עם רכב שטח, השיפור הכי משמעותי שאתה יכול לעשות לרכב (וגם הכי זול) זה שתפרגן לעצמך קורס נהיגת שטח.

זה גם כיף ובעיקר מלמד אותך להפעיל את המכונה שקנית.

אח"כ תתחיל לטייל.

רק אח"כ תתחיל לחשוב מה שאתה רוצה לשפר באוטו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

כפי שכתבו קודמי,

גם בגרסה הבסיסית בלי שום שיפור לגימיני יכולת טובה. אחרי שתלמד על מגבלות הרכב יש אינסוף שיפורים אבל להלן המקובלים ביותר:

תוספות מבורכות הן צמיגי כביש/שטח (לא ממליץ על שטח מלא) לאחיזה משמעותית טובה בשטחים חלקים.

הגבהה (החלפת הבולמים) שגם משפרת את מרווחי הגחון וזוויות הטיפוס והנטישה ואת התנהגות הרכב על הכביש.

נעילה אחורית על כל חסרונותיה בכביש (אוטומטית כמובן) היא לא זולה אבל בהצלבה...צריך נעילה למרות שבדגם שלך יש מערכת אלקטרונית.

מיגונים, בעיקר לטרנספר, מצד שני זה מגדיל את השאננות.

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בג'ימני חובה להתקין מיגון לטרנספר.

ממליץ לך גם להחליף לצמיגי 50\50 קשוחים או שטח מלא, תלוי באיזו תדירות את המתכוון לטייל.

אתה יכול למכור את הצמיגים המקוריים מיד עם קבלת הרכב ולהשתדרג.

שלב הבא ומאוחר יותר זה שידרוג המתלים קפיצים ובולמים שישפרו את התנהגות הרכב ויתנו הגבהה למרכב.

נעילה אחורית כניראה שלא תצטרך כי מהמבחנים שעשו כבר לג'ימני החדש אומרים שה esp מתפקד טוב בתור נעילה (אבל צריך לחכות לעוד מבחנים).

פורסם

זה אכן פוגע באחריות, מוכר אמר לי שכנראה שתהיה הסדר בהמשך עם חברת אספיר לביצוע הגבהה ללא איבוד האחריות.

אבל אלו בגדר שמועות וצריך לבדוק, אני ממתין לנסיעת מבחן על הידני ועומד לפני אותה הבעיה.

אני די מסכים שאפשר לקנות ולהתחיל לטייל ושיפורים בהמשך...

בריאן

פורסם
שלום לכולם,

אני חדש בפורום ולא הייתי בטוח אם השאלה מתאימה לפורום הזה, לפורום ייעוץ רכב חדש או פורום שיפורים. מקווה שזה מתאים לכאן.

אני עתיד לרכוש סוזוקי ג'ימני חדש מהחברה. (כן כן, אני מאלה..)

אין לי נסיון רב ברכבי שטח וזו הולכת להיות טבילת האש שלי.

כוונתי היא לרכוש את הדגם הבסיסי, הידני, ולהתאימו לשטח. חשבתי על זה, ואני לא מתכוון לקנות את הדגם היותר יקר שסוזוקי מציעים, שכולל צמיגי שטח ומיגון, מעדיף בעצמי.

שאלתי היא בעצם שאלה כפולה - מה כדאי לי להוסיף לרכב מלבד צמיגי חצי ומיגון 6 ממ טוב ואילו מקומות ממולצים לשדרוגי שטח לג'ימני.

תודה מראש לעונים

בצפון יש לך את חברת בולסטר / פרו ג'יפ

יש בכל הארץ סניפים של אספיר

תתחיל עם מיגון גחון מלא + צמיגי 50/50

אחרי זה יש הרבה אפשרויות כמו הגבהות , נעילות, כננת ועוד אלפי דברים

• תוכן חדש...