Jump to content

Santana

  • הודעות

    9
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי Santana

  1. סקירה מגניבה, נראה שלא התרשמת במיוחד.. הגיר לא אמור להיות "רגוע" כשאתה שם על מצב ספורט, ממש לא הייה לי נעים לקרוא את התיאור של ה "קיקים אגרסיביים" בהקשר של הגיר. הכל טוב ויפה על הנייר, עד שמישהו שם עליו 400K ואז עולות תהיות (אולי) לאותו אדם - בלם יד זול, כסאות צרים (כסא של מרצדס אמור לפנק כל גודל של תחת, אפריורית), גיר לא הכי אטרקטיבי, הוזזה קדימה ואחורה ידנית ועוד ועוד. ואז צריכת הדלק הטובה היא בבחינת נחמה פורתא.
  2. סקירה מעניינת!
  3. אני מניח שג'ימני לא בא בחשבון..? הוא יותר סגפני (בהרבה) ממה שרשמת, ואין מה לדבר על איכות נסיעה בכביש מהיר. אבל אם יש הרבה "פנאי" ונסיעה עירונית בתמהיל הנסועה שלך אז הוא יכול לתת לך דברים שרכבים אחרים שהזכרת לא יתנו. אבל שוב, זה עולם אחר מהרכבים שציינת, מבחינת פינוק, חומרים, מנוע וכו'.
  4. תתחדש (יותר נכון תמסור לאישתך..) נראה מעולה - הצבע מתאים והג'אנטים יושבים בול (כל הכבוד להם שלא שמו גלגלי ברזל עם טאסות) לגבי החתימה שלך, גם אני מתקשה להבין. האם יאריס באמת יותר מהירה וחסכונית? ואם כן למה לך לצטט את זה ?
  5. חחח "מנהלת הבית"', "נתנה אישור" ! קרעת אותי :lol:
  6. Santana

    שדרוג ג'ימני חדש

    תודה לכולם על התגובות! כל אחת ואחת מהן עזרה לי מאוד. מקווה לעדכן בהתפתחויות
  7. שלום לכולם, אני חדש בפורום ולא הייתי בטוח אם השאלה מתאימה לפורום הזה, לפורום ייעוץ רכב חדש או פורום שיפורים. מקווה שזה מתאים לכאן. אני עתיד לרכוש סוזוקי ג'ימני חדש מהחברה. (כן כן, אני מאלה..) אין לי נסיון רב ברכבי שטח וזו הולכת להיות טבילת האש שלי. כוונתי היא לרכוש את הדגם הבסיסי, הידני, ולהתאימו לשטח. חשבתי על זה, ואני לא מתכוון לקנות את הדגם היותר יקר שסוזוקי מציעים, שכולל צמיגי שטח ומיגון, מעדיף בעצמי. שאלתי היא בעצם שאלה כפולה - מה כדאי לי להוסיף לרכב מלבד צמיגי חצי ומיגון 6 ממ טוב ואילו מקומות ממולצים לשדרוגי שטח לג'ימני. תודה מראש לעונים
×
×
  • תוכן חדש...