Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימוד נהיגה בקבלנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לעונים. הבנתי את רוח הדברים...

אני אמשיך מעט לברר ולו מסקרנות, כי הרבה רשמו: "...הכסף אצל המורה...", אבל מבחינתי האופציה

של לשלם מראש כלל לא קיימת, לא צריך להתנהג כתמים/פתי, עם קבלן יש לנהוג כקבלן... .-)

פורסם
כן (אבל רוצים מינימום 5 תווים?), אז:

אכן כן

כמה לא מפתיע...

שיטת הקבלנות כמעט ועברה לה מן העולם, וטוב שכך. אותו א.א. הוא כנראה המוהיקני האחרון שעוד עובד לפיה.

צא וחשוב מדוע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כמה לא מפתיע...

שיטת הקבלנות כמעט ועברה לה מן העולם, וטוב שכך. אותו א.א. הוא כנראה המוהיקני האחרון שעוד עובד לפיה.

צא וחשוב מדוע.

והיום טרחתי להבין את האותיות הקטנות...

הם נותנים 40 שיעורים , אבל רק של 30 דקות... , עכשיו ההשוואה של המחיר מובילה להפרש מתקבל על הדעת ,

הם עדיין אולי זולים יותר , בסדר גודל של כ-10% (כמה מאות שקלים).

למה אתה חושב שהוא המוהיקני האחרון?

תודההה

פורסם

האמת היא שידידה שלי למדה אצל קבלן, וסיפרה שהוא דווקא השקיע והיא אכן עברה טסט ראשון על ידני.

מה שכן, וזו נקודה חשובה - הקבלן הוא חבר טוב של אביה של הידידה.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

• תוכן חדש...