Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שכונת נווה אליהו ראשון לציון בכתבת ערוץ 2 לפני מספר דקות: פיאט 126 צהובה / ירוקה עם שלט (למכירה?)

126.jpg

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
  • תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שכונת נווה אליהו ראשון לציון בכתבת ערוץ 2 לפני מספר דקות: פיאט 126 צהובה / ירוקה עם שלט (למכירה?)

אכן תו נכה. הרכב גם חונה בחניית נכים.

להערכתי נכה מבוגר והרכב הוא יד 1

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מעלה לי זכרונות מהטיול לפולין ב-2003.

אז הם נסעו שם בכמויות, מעניין כמה כאלה יש היום בפולין.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בגבעת זאב,

חיפושית בצבע אדום, מעלה אבק, ללא אויר בצמיגים.

לא נראה שנסעה בתקופה האחרונה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בן גוריון ברמת גן, עברתי בנסיעה אז קשה להגיד מה בדיוק, אבל עושה רושם של סאב (אבל, אני לא מומחה...)

צבע בז', שלט למכירה.

אם מעניין מישהו- אוכל לעבור ולצלם.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סובארו סטיישן, שנת 88.

עומדת בלי תנועה מספר שבועות ומעלה אבק.

לאחרונה הודבק לה מדבקה "קונה רכבים לפירוק".

הרכב נמצא באור יהודה, מיקום מדוייק בפרטי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היי ל'

אשמח למיקום ולדרוש בשלומך :)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
[ATTACH=CONFIG]425973[/ATTACH]

אמנם לא אספנות עדיין - אבל הולכת ונהיית נדירה.

(אין לי קשר לבעלי הרכב - זה שרות לציבור האספנים בלבד)

קשה לי להאמין שרק 40 אלף ק"מ, אולי 40 אלף עם מנוע חדש

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם (נערך)
היי ל'

אשמח למיקום ולדרוש בשלומך :)

ערב טוב.

שולחת לך בפרטי.

(התיבה שלך מלאה).

:)

ל'

עריכה אחרונה על ידי נהגת שודים

פורסם

במחלף השבעה, כאשר עולים מכביש 44 מכיוון חולון לכביש 4 לדרום ניתן לראות כמה רכבי אספנות מעניינים שעומדים אם מסתלכים בצד ימין.

ביניהם יש גם מיצובישי גלאנט דו-כיוונית שהיתה פעם ביד מרדכי וכיכבה עם הסיפור על איך שהבעלים הרכיב אותה.

למישהו יש מושג מה המקום המדובר? (מקווה שלא מרכז שמוכר רכבים לברזל)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...